Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pežotáci můžete mi někdo poradit jak vyndat autoradio? Mam original radio a nechci nic ulomit, potřebuji zapojit handsfree. Dík.

Odesláno
Původně zaslal: miravv

Ahoj pežotáci můžete mi někdo poradit jak vyndat autoradio? Mam original radio a nechci nic ulomit, potřebuji zapojit handsfree. Dík.

Uděláš di dva ohnuté dráty ve tvaru U

post-0-14109600748678_thumb.jpg

• O 4 měsíce později...
Odesláno

ahoj, zkusim to take, abych se dostal k HF, ktere se mi nechce sparovat, ale nevim, jestli to potom az ho vratim zpatky po me nebude chtit nejaky kod. nevite? (P 807 2.2HDi)

• O 4 roky později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj,

oživím trochu téma. Přes noc nasněžilo, přimrzlo. Ometl jsem auto včetně střechy. Nastoupím do auta a autoradio nehraje. Neustále projíždí stupnici se staniceme, ale žádnou nenaladí. Za číslem frekvence svítí DX nebo Lo. CD funguje normálně.

Zkusili jsem vyšroubovat a očistit konec tyčky od antény ale nepomohlo to. Napadá někoho něco. V manuálu jsem nic nenašel.

Odesláno

Něco podobného měl kámoš s koupeným rádiem ve felicii přijel ke mně rádio hrálo a když chtěl odjet tak rádio stanice mělo ale nehrálo. Tak jsme rádio vyndali že ho vyzkouším venku jestli hraje a taky nehrálo tak jsme ho nechali chvilku odpojený tak 5 min a vrátili zpět a zas fungovalo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak anabáze s autoradiem pokračuje. Už mi odešel i přehrávač na CD.

V Peugeotu jsem při informačním zeptání na cenu, rovnou nové zavrhnul. Nevíte někdo o nějakém autovrakovišti Peugeotů na Jihu Čech nebo autoelektrikáři, který dělá autoradia?

Odesláno

ideálne by bolo overiť si stav kabeláže, resp. pripojenia rádia napr. pripojením požičaného rádia, ak bol problém mimo rádia kúpou iného sa nič nevyrieši (pre použitie originálneho rádia z iného auta je nutné spárovanie pomocou diagnostiky ! )

ak bude všetko OK tak by nemal byť problém zohnať nejaké používané za rozumnú cenu za pomoci internetu, demontáž a montáž je jednoduchá a rýchla, jediná komplikácia je spárovanie za pomoci diagnostiky alebo oprava poškodených zväzkov ak by bolo potrebné

Odesláno

Díky,

zní to dost komplikovaně. Takto jsem řešil zamykání na dálku a a nikdy nevyřešil ani v autorizovaném servisu Peugeot. Další věc, která nebude fungovat.

Myslím, že už to řešit nebudu. :(

[upravil dne 18/3/13 15:05 od Lví-ček]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

tak jsem nakonec našel autoelektrikáře. Odešel mi nějaký vkv ladič, takže autoradio je zničené. Když seženu to samé bude hrát a fungovat ovládání pod volantem nebo budu muset na diagnostiku?

Odesláno

To se mi nezdá vůbec pravděpodobné. 99% těch závad je v anténě, kabelu nebo zesilovači antény.... pokud dáš jiné rádio musí se do něj přes diag zadat VIN.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...