miravv Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Ahoj pežotáci můžete mi někdo poradit jak vyndat autoradio? Mam original radio a nechci nic ulomit, potřebuji zapojit handsfree. Dík. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Ja som ho minule vytiahol pomocou obyčajných 4ks tvrdých medených vodičov. Stačí ich zasunúť do tých malých dierok po boku autorádia a potom ho vytiahneš celé von. Citovat
jardazmostu Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: miravv Ahoj pežotáci můžete mi někdo poradit jak vyndat autoradio? Mam original radio a nechci nic ulomit, potřebuji zapojit handsfree. Dík. Uděláš di dva ohnuté dráty ve tvaru U Citovat
miravv Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Díky za radu, vše funguje super. Citovat
kesson Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 ahoj, zkusim to take, abych se dostal k HF, ktere se mi nechce sparovat, ale nevim, jestli to potom az ho vratim zpatky po me nebude chtit nejaky kod. nevite? (P 807 2.2HDi) Citovat
Pulec Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Ahoj můžu vytáhnout autorádio.Odpojovat ho nebudu.Co kód? Citovat
HonzaZ Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Ahoj, pokud se jedná o 307 co máš v podpisu, tak můžeš rádio i odpojit a nic se nestane. Kód nepotřebuje. Je spárováno s BSI. Citovat
Lví-ček Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Ahoj, oživím trochu téma. Přes noc nasněžilo, přimrzlo. Ometl jsem auto včetně střechy. Nastoupím do auta a autoradio nehraje. Neustále projíždí stupnici se staniceme, ale žádnou nenaladí. Za číslem frekvence svítí DX nebo Lo. CD funguje normálně. Zkusili jsem vyšroubovat a očistit konec tyčky od antény ale nepomohlo to. Napadá někoho něco. V manuálu jsem nic nenašel. Citovat
misacekk Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Něco podobného měl kámoš s koupeným rádiem ve felicii přijel ke mně rádio hrálo a když chtěl odjet tak rádio stanice mělo ale nehrálo. Tak jsme rádio vyndali že ho vyzkouším venku jestli hraje a taky nehrálo tak jsme ho nechali chvilku odpojený tak 5 min a vrátili zpět a zas fungovalo. Citovat
Lví-ček Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Dík za typ. Smířil jsem se s autem bez radia. Rozebírat půlku auta ,fakt, kvůli radiu nebudu a do servisu podle příručky k vozidlu nepojedu:-( Citovat
307rg Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 To myslíš vážne, že rozoberať polku auta kvôli radiu??? mne stačí 1 minúta:papa Citovat
Lví-ček Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Zkusím se na to o víkendu kouknout, ale radio je nejspíš na vyhození. [upravil dne 15/2/13 09:22 od Lví-ček] Citovat
Lví-ček Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Tak anabáze s autoradiem pokračuje. Už mi odešel i přehrávač na CD. V Peugeotu jsem při informačním zeptání na cenu, rovnou nové zavrhnul. Nevíte někdo o nějakém autovrakovišti Peugeotů na Jihu Čech nebo autoelektrikáři, který dělá autoradia? Citovat
ChouLu Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 A co že ti to dělá či nedělá? Co diagnostika? Citovat
Lví-ček Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Prostě přestalo to načítat stanice a ted už nehraje vůbec. Citovat
307rg Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 ideálne by bolo overiť si stav kabeláže, resp. pripojenia rádia napr. pripojením požičaného rádia, ak bol problém mimo rádia kúpou iného sa nič nevyrieši (pre použitie originálneho rádia z iného auta je nutné spárovanie pomocou diagnostiky ! ) ak bude všetko OK tak by nemal byť problém zohnať nejaké používané za rozumnú cenu za pomoci internetu, demontáž a montáž je jednoduchá a rýchla, jediná komplikácia je spárovanie za pomoci diagnostiky alebo oprava poškodených zväzkov ak by bolo potrebné Citovat
Lví-ček Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Díky, zní to dost komplikovaně. Takto jsem řešil zamykání na dálku a a nikdy nevyřešil ani v autorizovaném servisu Peugeot. Další věc, která nebude fungovat. Myslím, že už to řešit nebudu. [upravil dne 18/3/13 15:05 od Lví-ček] Citovat
reznaluki Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 prve bych zkusil reset rádia. Určitě to nějak jde. Citovat
Lví-ček Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Ahoj, tak jsem nakonec našel autoelektrikáře. Odešel mi nějaký vkv ladič, takže autoradio je zničené. Když seženu to samé bude hrát a fungovat ovládání pod volantem nebo budu muset na diagnostiku? Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 To se mi nezdá vůbec pravděpodobné. 99% těch závad je v anténě, kabelu nebo zesilovači antény.... pokud dáš jiné rádio musí se do něj přes diag zadat VIN. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.