Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Presne tak, skodovka nikdy. Za podobne peniaze dnes uz kupis skoro hocico. S najlacnejsich kupis urcite P309, Fiat REGATA, Citroen AX alebo BX, LADU atd atd.

Najhorsie na tom je to, ze skoda 105/120 ma motor vzadu... A to je problem. Keby mala pri takom naraze motor v predu, urcite by sa tak nedeformovala. Motor by si to odniesol viacej... Ale takto :bojim :bojim :bojim

Ja uz som davno hovoril, ze by som normalne zakazal tieto auta, proste nesmely by jazdit...

Odesláno

Zakázat to není tak jednoduchý...

Motor vzadu - co takhle pro zvýšení pevnosti vylít kufr vepředu betonem? :)

Odesláno

Kdyby u 120 byl motor vepředu tak akorát proletí těm lidem hlavama.

Proboha, motor není bezpečnostní prvek.

Rakve jsou všechny škodovky, já ani Fábii příliš neveřím, Octy a Superby v pohodě.

Regata je nesmysl, ty hniou jak jablko v kompostu, 309 jedině zachovalá nebouraná, žigul je utopie atd.

Edit: jediný auto z těchto let sou starý bavoráky, to se soudruhům povedlo, především udělat z malé E30 fakt bezpečný auto.

[upravil dne 20/5/2008 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Rakve jsou všechny škodovky, já ani Fábii příliš neveřím, Octy a Superby v pohodě.

[upravil dne 20/5/2008 Fusion]

S tím si dovolím nesouhlasit, on Superb je právě jedno z těch více nebezpečných aut (spolu s Audi TT), někde jsem o tom četl, viz. např. Hlinka....

Odesláno

Fusion, urcite mi nechces povedat ze crash test by dopadol rovnako keby vpredu bol motor a keby nebol. Motor by si pravdepodobne hentak neskrcil.... A tiez neverim ze keby tam bol normalne upevneny, ze by im preletel ze kabinu....

Viem ze motor neni bezpecnostny prvok, ale ked ho tam nemas, je to holt horsie.

A verim ze regata, 309, citroen vydrzia urcite viacej ako spominane 105/120 ...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Zaleješ to betonem a při nárazu tě betonovej kvádr rozpůlí... :D

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Marcel505

Zaleješ to betonem a při nárazu tě betonovej kvádr rozpůlí... :D

A za sedačky dát propanovou bombu pro lepší efekt:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Fusion, urcite mi nechces povedat ze crash test by dopadol rovnako keby vpredu bol motor a keby nebol. Motor by si pravdepodobne hentak neskrcil.... A tiez neverim ze keby tam bol normalne upevneny, ze by im preletel ze kabinu....

Viem ze motor neni bezpecnostny prvok, ale ked ho tam nemas, je to holt horsie.

A verim ze regata, 309, citroen vydrzia urcite viacej ako spominane 105/120 ...

Stejně by test asi nedopadl ale podle toho jak tenkrát ty auta konstruovali (v MB) tak pochybuju, že by to bylo udělaný tak, aby se motor vyhnul posádce.

A i když auto nedostane ránu ani zepředu ani zezadu, boky jsou jak papír a střechy drží na pilířích z bambusu.

Ale to sou teorie. Já bych prostě do těchto krámů už v životě nesedl, je to holá seberažda, nic víc, nic míň.

Bezpěčnější je možná pobíhat mezi autama na nohách a dělat, že držím v ruce volant :)

Odesláno

Akorát nechápu proč autor toho článku tam srovnává míru poškození s minimálně o tři generace mladším passatem? :myslim Kdyby porovnával vývojově podobný auta tak by tam asi zase takový velký rozdíl nebyl. Navíc u 30 let starý prorezlý škodovky už ty deformační zony jsou taky o něčem jiném než když byla nová.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Akorát nechápu proč autor toho článku tam srovnává míru poškození s minimálně o tři generace mladším passatem? :myslim Kdyby porovnával vývojově podobný auta tak by tam asi zase takový velký rozdíl nebyl. Navíc u 30 let starý prorezlý škodovky už ty deformační zony jsou taky o něčem jiném než když byla nová.

Třeba je ten Passat po Šádinkách druhý nejčastější auto na našich silnicích. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...