Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen vycistit to co vycuhuje, nerozebirat nesroubovat s tou hridelkou, hrozi poskozeni, ty koliky se mi kyvou taky, jsou ale utesneny gumovym O-krouzkem, takze prisavani by nemelo hrozit, jedna hadicka je od filtru s aktivnim uhlim, ktera shromazduje vypary z benzinove nadrze a pak se to pres ventil ktery v urcitych provoznich podminkach otevira ridici jednotka nasava do sani ke spaleni, ta druha hadicka je odvetrani olejovych par a ted nevim jestli z vika ventilu nebo od klikovky,

Odesláno

Honzine. 2 krat som ti pisal, no este to nieje na skle. Pisem este raz. V jednom prispevku z minuleho roku si pisal, ze si skontroloval splynovac na studeno pomocou vypnutia od bsterky. Musim odpojit kable od splynovacu od baterky, alebo staci vytiahnut poistku od kablov k splynovacu? Napis mi to prosim ta ako pre debila haha. Diky

Odesláno
Původně zaslal: zelpol

Honzine. 2 krat som ti pisal, no este to nieje na skle. Pisem este raz. V jednom prispevku z minuleho roku si pisal, ze si skontroloval splynovac na studeno pomocou vypnutia od bsterky. Musim odpojit kable od splynovacu od baterky, alebo staci vytiahnut poistku od kablov k splynovacu? Napis mi to prosim ta ako pre debila haha. Diky

To bylo myšleno trochu jinak a vše záleží na tom, jaký typ LPG máš. Mě přepíná na LPG až při určité dosažené teplotě a nebyl jsem schopný vyzkoušet, jestli volnoběžné otáčky po startu haprují i na LPG, protože to prostě jelo vždy na benzín. Pak jsem zjistil, že když nechám přeplé na LPG a vyhodím baterku (nevím, jestli stačí pojistka, podle mne to má vliv i na reset benzínové ŘJ) a nastartuji, \"něco\" se stane s ŘJ plynu (asi reset) a rovnou to přepne za studena na plyn. Otáčky mě držely a když jsem ještě za studena přepl na benzín, zase to zdechlo. Z toho jsem usoudil, že elektrika je OK a problém je v benzínové soustavě. Tlak benzínu byl OK a tak jsem to přisoudil vstřikům (konzultováno s profíkem na francouze). Začal jsem shánět vstřiky a pak na fóru někdo poradil ať zkusím 100 okt. a ono se to perfektně upravilo při startu i na benzín a tak to dál neřeším.

Odesláno

Honzin, chcel som sa ta este opytat, ci nevies ako sa vola ten pripravok na precistenie vstrekov, co sa na fore o nom tak casto hovorilo. Neviem to najst. Tusim ze FIC 2000? Neviem presne . Diky

[upravil dne 20/12/12 15:44 od Ferry]

Odesláno

Vsetkym!

Tak konecne uz u nas neprsi. Rozobral som skrtiacu klapku, tak ako mi to poslal na obrazkoch Ferry. Opatrne som to vycistil, aj vsetky zakutia na ktore som s malym stetcom dosiahol. Bolo tam pri tom krokaci este v ulozeni jedna suciastka kde tiekol bordel, no tu som radcej nerozoberal ale cez otvor, ktory viedol ku koliku krokaca som to s tym stetcom a tech benzinom vycistil. Taktiez som vycistil aj hadicky a samotnu skrtiacu klapku. Zlozil som to, nastartoval. Na tom volnobehu to za studena uz skoro nedusi / sem - tam trosku / uz toho ma ten krokac zrejme dost! Viete aky bol zadrbany? Snazil som sa celu klapku vicistit, no nechcel som ju bohvieako rozoberat. Mozno tam bude uz aj niake cidlo v p... Druhy problem o ktorom som tu pisal a to slaby tah motora / pridusenie / pri rozbiehani, alebo podradovani na benzine, ci je motor studený alébo teply to stale trva. Budem s tym musiet ist do servisu. No uvidime. Inak ste all super banda a som rad, ze sa tu stretavaju samy dobrý ludia, co sa snazia kazdemu pomoct. Inak na plyne to ide dobre.

[upravil dne 22.5.2008 zelpol]

Odesláno

Ked som vycistil krokac, staci ho len namontovat spet, alebo mu sim napr. odpojit baterku alebo nieco ine, aby sa RJ naprogramovala? Lebo po vycisteni mi to dva dni islo a potom znovu prestalo drzat otacky.

Odesláno

Ked som vycistil krokac, staci ho len namontovat spet, alebo mu sim napr. odpojit baterku alebo nieco ine, aby sa RJ naprogramovala? Lebo po vycisteni mi to dva dni islo a potom znovu prestalo drzat otacky.

baterku nemusiš odpojovat , namontuj a připoj konektor.

Odesláno

S volnoběhem jsem měl stejnej problém. Nejdřív to zlobilo jen v zimě. Pak mi klekla baterka. Koupil jsem novou a vše bylo na nějaký čas OK. Ale po nějakým čase se to vrátilo a zhoršovalo se to. Navíc jak jsem pořád hejbal s krokáčem tak jsem ho malinko pochroumal a došlo to tak daleko, že občas volnoběh vylítnul na 3000ot/min. Nakonec jsem koupil novej krokáč a vše v pohodě. ŤUK ŤUK ŤUK.

Odesláno

Chcel som sa spytat. Ked budem kupovat novy krokac, aky mam kupit? Alebo na znacke nezalezi? V orig. peugeote je to svinsky drahe. Preto sa Vas pytam. Myslim, ze by to malo byt jedno, len ne polsky vyrobok ze? Ake mate skusenosti a co by ste mi doporucili? Dakujem

Odesláno

Ja by som si na tvojom mieste pozrel v service boxe podla tvojho Vin aky org. kod krokacu tam najdes. Podla neho by som ti to vedel vyhladat v elite alebo inde aj s cenami v Sk.

Alebo napis rocnik a typ motora. Z polska su najlacnejsie ale mne sa to nepozdava, kamarat v Peugeote hovoril, ze mal problemy s takym polskym nastavit spravne volnobezne otacky, boli priliš vysoke a nevedel s tym pohnut

Chcel som sa spytat. Ked budem kupovat novy krokac, aky mam kupit? Alebo na znacke nezalezi? V orig. peugeote je to svinsky drahe. Preto sa Vas pytam. Myslim, ze by to malo byt jedno, len ne polsky vyrobok ze? Ake mate skusenosti a co by ste mi doporucili? Dakujem

[upravil dne 26/5/08 kamen22]

Odesláno
Původně zaslal: Molin406

Na těchto strankach se dobře orientuje, jaký krokáč do jakého motoru patří, včetně alternativ nejznámějších výrobců.

http://www.meat-doria.com/en/product_meat/84022/5230

No já se podle těchle stránek orientoval a objednal krokáč. Byl jinej. Naštěstí stačilo napsat oné firmě podrobnější popis a výměnou mi poslali ten správnej.

Jednalo se o tuto firmu. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...