Přejít na obsah

Molin406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Molin406's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Molin406

    ťuk ťuk

    Počkej, tam je 30?:o:o Bývala tam, ale poslední dobou jsem tam to omezení na 30 nějak nezaregistroval, takže jsem kolem radaru jezdil 45-50. Kua, tak to abych se teď bál... tam je že měři radarem o 30 tce tamnic není , ale kolik mas jezdit přes koleje , no? ...30km/hod a 50m před přejezdem, přesně tam je ta smyčka co tu rychlost měří....v tom je ten chyták. Tam jsem málem přišel o tři body, jinak mám pouze 1 za svícení a 1 za parkování. Že jsi neplatil poplatek je asi v tom že jsi to nedostal písemně (pouze jako informaci?) protože stav je nulový, pokud by Ti paní dala výpis, musel by jsi platit. [upravil dne 30.5.2008 Molin406]
  2. Molin406

    17´´ na 406?

    Už to tu bylo - např. Hodně záleží i na šířce disku a ET. Co je ET - viz zde: http://www.e-pneumatiky.cz/menu/co-je-etzalis/ Nebo tady si vybereš přímo podle auta - http://www.lita-kola-pneumatiky.cz/ [upravil dne 30.5.2008 Molin406]
  3. Molin406

    Nebyl to nekdo z vas?

    Proti rychlosti ani proti hecování určitě námitek nemám. Ale 200 km/h za deště (a že se místy za tou audinou práší pěkně) tak to se nezlobte, to je hazard a dost velký ....
  4. Molin406

    hadanka, co je to za motor?

    Hlava pro tříválec nebo V6, OHC, dva ventily na válec..... Třívál asi nééé, V6, musí být starší, moderní jsou DOHC. Tipuju Peu 505 V6, podle toho co jsem našel tak 2849cm3, označení ZN3J?
  5. Molin406

    Kde do wapky v Brně?

    Shell na Jihlavské - jsou dvě pumpy proti sobě, ta vlevo ve směru z centra má wapku - nonstop Hned kousek od ní je naproti Kauflandu areál pneuservisu Bílý a syn, malá čerpací stanice a tam mají taky dvě kóje s wapkou - pouze do 22:00. V Řečkovicích je mycí centrum i se samoobsluhou - ale tu jsem nezkoušel - http://www.myciautocentrum.cz/
  6. Molin406

    pomoc s koupí

    Spíš k právní problematice prodeje je tady malá nápověda - http://www.text.auto-news.cz/nove-nebo-ojete-24545.html. V technickém průkazu zkontroluj počet předchozích majitelů, a popř. v jakých odstupech se střídali, kdy bylo u nás registrováno, popř. odkud bylo dovezeno. Pokud jsi jej viděl včera a máš VIN, tak jej zadej do serviceboxu - v sekci Bezpaltné služby - Dokumentace a náhradní díly zadej VIN a vlevo v charakteristiky - dostaneš údaje o vozidle od výrobce včetně čísla motoru, převodovky, výbavy apod. Také se můžeš pokusit s bazarem domluvit prohlídku v autorizovaném servisu. U auta s tímto nájezdem je to asi vhodné. To tě asi bude něco stát (musíš si to zaplatit a může se stát že bazar nebude souhlasit), ale pokud budeš mít velký zájem a auto se Ti jinak bude líbit, určitě se to vyplatí. V bazarech je stejně obvykle problém dostat auto na rampu a podívat se např. zespod na nápravy, nosníky a agregáty. Přes auta jsem pouhý amatér ale pokud neseženeš odborníka, můžem se tam sejít.
  7. Molin406

    pridusený motor 406 1,8 16v

    Na těchto strankach se dobře orientuje, jaký krokáč do jakého motoru patří, včetně alternativ nejznámějších výrobců. http://www.meat-doria.com/en/product_meat/84022/5230
  8. Já jsem taky hledal nakonec jsem vybral od firmy ATX - http://www.unibazar.com/cz-detail-484.html http://www.aukro.cz/item350578219_velka_profi_gola_atx_94dilu_likvidace_prodejny.html Výhodou jsou i různé nástavce imbusů, troxů a to i těch s dutinkou. Vydrží dost a to asi nejvíc poznáš na koncích těch torxů. Profi to není ale na běžné kutění to stačí. Cena poměr-výkon je pro mě akorát. Nevýhoda je dost hrubý krok té velké ráčny.
  9. Molin406

    Hadanka pre nšu Karkulku

    Tipuju podle KoNGa
  10. Molin406

    všichni odvzdušNujou ale sami ?

    Mohou se míchat kapaliny stejné specifikace. Ale ty jsi měnil brzdovku nedávno, tak si můžeš zjistit co Ti tam dali a použít stejnou aspoň v té specifikaci.
  11. Molin406

    všichni odvzdušNujou ale sami ?

    Stačí půllitrovka, jak ji rozděláš, natahuje vlhkost a ztrácí na kvalitě. Do zásoby nee....
  12. Molin406

    všichni odvzdušNujou ale sami ?

    Jedovatá je a to doslova. Na každé nádobce je uvedeno co smíš a co nesmíš. Na ruce je nepříjemná - klouže sv..ě. Jesltli nemáš novou na doplnění - tak chyba. Tu co vypumpuješ tak určitě nelij zpátky do nádobky. Je se vzduchovýma bublinkama.
  13. Molin406

    všichni odvzdušNujou ale sami ?

    Brzdovou trubičku nezaškrtíš, jenom hadičku a tu budeš měnit. Když hadičku sundáš, tak to neteče rychle a než si připravíš druhou, můžeš trubičku zakrýt třeba gumovou krytkou odvzdušňováku. Hlavně si pořád hlídej hladinu v nádobce ať nezavzdušníš hlavní brzdový válec. Pokud máš ABS, tak předtím odpoj baterku.
  14. Molin406

    všichni odvzdušNujou ale sami ?

    Ještě bacha na odvzdušňováky, rády bývaj zarezlé. Namazat závit (třeba kapkou brzdovky), povolovat s citem a používej očkový klíč ať nesjedeš hrany.
  15. Molin406

    všichni odvzdušNujou ale sami ?

    Když do něj foukneš z jedné strany tak pouští vzduch i kapalinu, ale když ho otočíš, tak je neprůchozí. na oba konce nasadíš kousek hadičky. Bývá na něm šipka, která ukazuje směr kterým pouští a tato šipka musí ukazovat od třmenu do nádobky. Pořádně ho na hadičku upevni, ať nesjede až budeš pumpovat pedálem.
×
×
  • Vytvořit...