Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šebetov - popisování aut nicky?  

1. 1. Šebetov - popisování aut nicky?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Nějak si nemohu vzpomenout, proč už se přestali popisovat okna aut nicky...

Pravda teda je že to číslo ze Seče jsem nějak z toho okna nemohl dostat...

Tak se ptám na názor, co vy na to... Jestli by to nepomohlo s rozpoznáním členů apod.

(Akorát teda nevím kdo by se toho ujal ... Netopýrka?)

Odesláno

mam pocit, ze se od toho ustoupilo pote, co Medved sveho krasneho medvidka nechal drobet zazrat a pak nesel dolu... a mozna na tom aute jezdi dodnes :)

Odesláno

Ach jo, opět bych si dovolil podotknout, že se objevila anketa ohledně něčeho, co by mělo být v kompetenci pořadatelů a nikdo to s námi neprobral. Za celý organizační tým tímto všechny prosím aby nevypisovali ankety ohledně Šebetova bez vědomí organizačního týmu! Nevíte co pro vás letos chystáme a můžete svým dotazem ohrozit nějakou činnost (minimálně to již nebude překvapení)! Děkuji.

P.S. Na Šebu se vždy na okna psalo a nevidím důvod proč by tomu mělo být letos jinak. Vždy to bylo jen na dobrovolnosti členů zda si nechají na auto něco napsat nebo ne. Tato anketa je tady zbytečná.

Odesláno

Vvitty: S oknama to nikdy nic neudělalo, tak se pak řeklo, že na karoserii to nesmí přijít...

jiri.wolf: Promiň, nechtěl jsem Vám nic chystat za zádama, jen jsem chtěl obnovit tento zvyk, který se dělal na většině velkých srazů a myslím že na posledním Šebetově se tak už nekonalo. Taky jsem to myslel i na další srazy, prostě co si o tom kdo myslí.

Ale pokud myslíš že je tato anketa zbytečná, REPORTni to adminovi ať to zamkne a je to.

Jinak, jak jsi psal v tématu s touto anketou souvisejícím, neberu si to tedy osobně a doufám že vše dobrý a že jsem nic nenarušil.

[upravil dne 18/5/2008 Marcel505]

Odesláno

no na poslednim Sebetove to bylo taky trosku tim, ze slecny co auta popisovaly jely se mnou a dorazili jsme ponekud v pozdnich nocnich hodinach...a popisovani se tak nestihlo.

Odesláno

Marcel505: Marceli, všechno dobré :super Na posledním Šebu popisky byly, ale v menší míře (viz. Vvitty). Anketa je opravdu zbytečná, jelikož popisky plánujeme. Zamykat ji nemusíme, myslím, že jsme si vše vysvětlili. :aut

Odesláno

No a kdyby to pořád někdo nechápal, tak Marcel může smazat první slovo z názvu tématu a je vyřešeno. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

No a kdyby to pořád někdo nechápal, tak Marcel může smazat první slovo z názvu tématu a je vyřešeno. :cool:

Hm, měl jsem to napsat obecně, takhle to vypadá jakoby se to mělo týkat jen Šebetova. :nevim

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Když se popisuje tekutou křídou, tak to jde z okna dolů normálně. Na Seči teď tekutá křída nebyla, tak někdo (možná KONG? už si nevzpomínám) mi věnoval takový to udělátko na popisování pneumatik, a tím jsem čmáral na skla čísla při startu. Až posléze jsem se dozvěděl, že to jde dolů ztuha.... Takže to je na moje triko, páč jsem tekutou křídu zapomněl doma. Ale když budou organiyátoří na Šebetově popisovat tekutou křídou na okno jako vždy, určitě se toho nikdo nemusí bát.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...