Driver Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Hele minimaxo, když už jezdíš na srazy tou Multiplou tak by to chtělo nějak \"vytunit\" jako třeba tady tvůj kolega, z něj si vezmi příklad Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Poznávám Fíkovu Multiplu, nemýlím se, že? Citovat
Driver Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Poznávám Fíkovu Multiplu, nemýlím se, že? Jedinýho Fíka co znám je maxipes Fík takže nevím , ale je to vyfocený v Rumunsku v Eibenthalu Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Medvěd Poznávám Fíkovu Multiplu, nemýlím se, že? Jedinýho Fíka co znám je maxipes Fík takže nevím , ale je to vyfocený v Rumunsku v Eibenthalu Mohls jí vyfotit i v pátek a sobotu na Heleně, v neděli v Eibenthalu a ve středu na Rovensku - jinak Fíka znáš, byl takové to vlasaté vousaté individuum, s kterým jsem dlouho klábosil ve všech třech jmenovaných vesnicích. Citovat
Driver Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Aha tak asi už vím o koho jde, ten nás vítal, když jsme se doplazily do Rovenska, ale tý Multiply jsem si všiml jenom v Eibenthalu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 ale fuj no já jsem spokojenej, hezká auta se nemusí tunit [upravil dne 12/5/08 minimaxa] Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 spíše zvláštní a co jsem slyšel prostorná,prý ideál pro rodinu,ale bohužel jsem v tom neseděl Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Honzo, já v tom seděl a vešel jsem se bez problémů. Pravda, auto je poněkud nezvyklé, spolujezdec uprostřed mi zrovna 2x taky nesedí a nejvíc mi vadí, když jsou přístroje uprostřed palubky - ale proti gustu žádný dišputát, určitě jsem ochoten i pochopit, když si někdo v tomhle vozí zadek (extravagance a jedinečnost za pár šlupek, to může leckoho vzít za srdíčko) Citovat
lamancha Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: minimaxa ale fuj no já jsem spokojenej, hezká auta se nemusí tunit [upravil dne 12/5/08 minimaxa] hezká ne:P třeba taková 307... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 jo, 307 aby byla hezká se tunit musí, alespoň ten přední nárazník :P pak to bude hezký auto Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 mno, ostatně jako všechny nové peugeoty s \"velkou hubou\" Citovat
Fakir Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Kažopádně mně osobně Multipla připadá taková divná... asi jako cabrio s nandanou a blbě slícovanou střechou. Asi bych jí nemohl mít, páč se mi extrémně nelíbí. Ale jak říká předseda, proti gustu... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 víš, jde o to, jaký vlastnosti od auta chceš, užitný vlastnosti, cena, výkon, pohodlí, atd atd, v tom Multipla v segmentu mini MPV nemá prostě konkurenci. Jak říkám, její vzhled, je její jediný mínus - ovšem jen v očích lidí, kteří v ní nikdy neseděli a nesvezli se řešil sem nákup 6-7 místného auta, myslel jsem na 806, ale je to stará krabice, pak 807 - ta je cenou úplně mimo, pak sem přemýšlel o Alhambře/sharonu/galaxi ale to je opět cena úplně mimo mísu - o 100tis oproti Multiple, prostě to byl výběr rozumem - a na vzhled jsem si hooodně rychle zvyknul Citovat
Fakir Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: minimaxa víš, jde o to, jaký vlastnosti od auta chceš, užitný vlastnosti, cena, výkon, pohodlí, atd atd, v tom Multipla v segmentu mini MPV nemá prostě konkurenci. Jak říkám, její vzhled, je její jediný mínus - ovšem jen v očích lidí, kteří v ní nikdy neseděli a nesvezli se řešil sem nákup 6-7 místného auta, myslel jsem na 806, ale je to stará krabice, pak 807 - ta je cenou úplně mimo, pak sem přemýšlel o Alhambře/sharonu/galaxi ale to je opět cena úplně mimo mísu - o 100tis oproti Multiple, prostě to byl výběr rozumem - a na vzhled jsem si hooodně rychle zvyknul Ok, beru. Proč ne. Citovat
MichalTalbot Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: minimaxa víš, jde o to, jaký vlastnosti od auta chceš, užitný vlastnosti, cena, výkon, pohodlí, atd atd, v tom Multipla v segmentu mini MPV nemá prostě konkurenci. Jak říkám, její vzhled, je její jediný mínus - ovšem jen v očích lidí, kteří v ní nikdy neseděli a nesvezli se řešil sem nákup 6-7 místného auta, myslel jsem na 806, ale je to stará krabice, pak 807 - ta je cenou úplně mimo, pak sem přemýšlel o Alhambře/sharonu/galaxi ale to je opět cena úplně mimo mísu - o 100tis oproti Multiple, prostě to byl výběr rozumem - a na vzhled jsem si hooodně rychle zvyknul S tím se asi nedá než souhlasit, ale ten interiér musel dělat někdo hodně zhulenej Citovat
voštík Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: MichalTalbot [..... ale ten interiér musel dělat někdo hodně zhulenej No to bych řekl hlavně ty bradavky na průduchu topení Původně zaslal: honza406 spíše zvláštní a co jsem slyšel prostorná,prý ideál pro rodinu,ale bohužel jsem v tom neseděl A ja v tom nejhnusnějším autě na světě seděl... a od té doby už je hezčí Fakt vymakany co se vnitřního prostoru týče. Pro rodinu super...(teda ten kufr mohl být větší, ale...) Jediná věc, která mě zrazuje od pořízení si miniobytky je to, že je to Ital... a jestě k tomu Fiat Citovat
Marcel505 Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: voštík ... Jediná věc, která mě zrazuje od pořízení si miniobytky je to, že je to Ital... a jestě k tomu Fiat Myslím si, že Peugeot-Team by ti to na nejbližším srazu předělal na Peugeota... Citovat
voštík Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 hmmmm, to bych Pažoutům přece nemoh udělat, takový design.... Citovat
destiny Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 2 Minimaxa: člověče, já jsem nějak nikdy Multiple po stránce designu nedokázal přijít na chuť Sice je to uvnitř obrovský, ale z venku mě to připadá jak slepence z několika aut. Sorry za upřímnost, ale nadřazovat Multiplu nad 307 podle mne není na místě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.