killer Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Tak tomuhle řikám opravdu tuning kola.Jen by mě zajímalo kolik asi stojej. Citovat
Fusion Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Už to tu párkát bylo. Jestli se nepletu tak něco kolem 4000USD za kolo dle velikosti. Citovat
VIP3R Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 To už je pěkně starý - jinak jsou celkem za hubičku (od 12000$ za sadu 22\")... TADY si je můžeš objednat. Bohužel na Peugeoty nedělají. Citovat
Fakir Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Nehledě na to, že to s tuningem nemá nic společného. Tohle je onen rádobytuning, jak si ho představuje půlka \"tunerů\" v téhle zemi a který vyúsťuje ve stavbu monstrózník blikasvítících šoukárs... Citovat
Fusion Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Hit u brněnskýho hřbitova sou prej neony na kolech, vož vytváří podobnej efekt. Fujtabl Citovat
Berkoff Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 me tydle svetylkujici tento ani nejak neberou ... Citovat
Kekros Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 taky se prodávají svítící čepičky ventílků ,ale to jsou spíš zbytečnosti Citovat
Harlley Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Leda koupit a pak je pronajímat jako reklamní plochu:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: Harlley Leda koupit a pak je pronajímat jako reklamní plochu:D A to zase neni blbej napad clovece, akorat by ta reklama sla videt hlůavne v noci a myslim, ze by si ji dal tak mozna nejaky eroticky salon, ale co, hlavne ze platej, no ne? Citovat
renm Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 je to styl DUB - velké auto - nejlíp hummer s ještě většíma chromovanýma kolama - kýčovitý interiér z kožešiny apod... Prostě HIP HOP, myslím že tenhle styl dokonce vymysleli černoši:super Citovat
Maverick Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Vypadá to sice zajímavě, ale já bych si to na auto rozhodně nedal:bojim Jen by mě zajímalo, kam se do toho strkaj baterky:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.