Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přijeli by jste na sraz na severní Moravu?

Přijeli by jste na sraz na severní Moravu?  

1. 1. Přijeli by jste na sraz na severní Moravu?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Plný elánu z proběhlého srazu nás napadla taková otázka.

Byli by jste ochotni přijed na sraz na severní Moravu?

Je to čistě hypotetická otázka!!! :D

Jen at´ vím, jestli mám nad tím dumat nebo ne. :myslim

Spoluautora neprozradím. To bych Patovi neudělal! :D:D:D

Odesláno

Jen doplnim - dnes jsem mluvil s Kubbacherem a myslim si, ze lidi by se urcite nasli... Barenst, Prema, @re, Miku, Hanys55, TiborTeam, ozzy, rimmer... Pokud by to bylo neco vetsiho, nez jen Olesna, myslim, ze by se mohli sjet lidi i z vetsiho okoli... Treba od Unicova :ticho:D nebo treba Brna ;)

Lidi se SM tady chodi myslim si dost, takze hura do toho... zrovna dneska jsem premyslel nad tim, ze by jsme mohli ozivit LVY SEVERU :mrk

Timto pokladam dalsi otazku - kdo ma momentalne login k hostingu? Ja s tim klido zacnu neco delat :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Jen doplnim - dnes jsem mluvil s Kubbacherem a myslim si, ze lidi by se urcite nasli... Barenst, Prema, @re, Miku, Hanys55, TiborTeam, ozzy, rimmer... Pokud by to bylo neco vetsiho, nez jen Olesna, myslim, ze by se mohli sjet lidi i z vetsiho okoli... Treba od Unicova :ticho:D nebo treba Brna ;)

Lidi se SM tady chodi myslim si dost, takze hura do toho... zrovna dneska jsem premyslel nad tim, ze by jsme mohli ozivit LVY SEVERU :mrk

Timto pokladam dalsi otazku - kdo ma momentalne login k hostingu? Ja s tim klido zacnu neco delat :myslim

Jestli si dobře pamatuji tak Lefa ze severu někdo hecknul .

Mimochodem , já bych přijel pokud by to bylo v rozumnem datumu .

Guest minimaxa
Odesláno

záleží na termínu, ale vejlet bych si mohl udělat, aby to tam nebylo zase tak nudný - samej pežot :D:D:super:papa

Guest servisman
Odesláno

kdybych byl u rodičů možná bych zajel ale z budějc to mám trochu z ruky:(

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Moc, moc daleko. Pojdte na nas krasnej zapad...:P

nema problema, nachystej neco :myslim;)

Odesláno

Taky bych dorazil, když mi na poslední chvíli nevyšel sraz na Seči. (:() Klidně se projedu, to mi problém nedělá. :) Hlavně, aby mi do toho zase nevlezl někajej divokej termín...

Odesláno

Beru aspoň se pozname blíž:D Jestli další autí nebude pežotek tak se vtěřím k přemovy:D:D:D Bude určitě rád:D

A co taklhle v Hlučíně na Štěrkači?:mrk

[upravil dne 6/5/08 Mišak]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...