Balachar Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Zas až také zlé tie HIDy nie sú, teda aspoň čo som ich videl v 407 o ktorých viem, že boli dorobené, tak ma vôbec neoslepovali ... Vie niekto niečo odporučiť? Citovat
Viki39004 Odesláno 5. říjen 2014 Odesláno 5. říjen 2014 (upraveno) Takze ani ja som neodolal a dal som xenony. Dopadlo tak ze motorceky ko.Xenony von a dal som pouzite motorceky z vrakaca.Problem je ze teraz pri odomknuti auta stierace zotru okno .Nie vzdy cca kazde 10 odomknutie.Je potrebne tie moetorceky nejak prihlasit alebo konfigurovat cez dia aby to nerobilo?Dik za odpovede. Upraveno 5. říjen 2014 uživatelem Viki39004 Citovat
AnotherOne Odesláno 5. říjen 2014 Odesláno 5. říjen 2014 (upraveno) Je to tu už x krát. Kúpil si staré motorčeky, ktoré mali výrobnú vadu preto ti to robí. Pomôže len výmena motorčeka na vodičovej strane za novší. Niekde tu je aj dátum odkedy už túto chybu nemali. Tu máš návod keby si chcel opraviť svoj starý motorček, potom ti to už nebude robiť.http://www.peugeot-club.com/topic/58911-p407-oprava-stieracov-po-pripojeni-neorigo-xenonov-fotonavodčov-po-pripojení-neorigo-xenónov-fotonávod/#entry882797 Upraveno 5. říjen 2014 uživatelem AnotherOne Citovat
Viki39004 Odesláno 6. říjen 2014 Odesláno 6. říjen 2014 je mi z toho auta cim dalej tym viac na grc.Normalne sa bojim na tom aute vymenit aj repro aby nahodou radio neodislo.Uz aby islo. Citovat
Laďa Odesláno 6. říjen 2014 Odesláno 6. říjen 2014 Ona si hlavně většina majitelů za problému může sama svými neodbornými dodělávkami. A potom nadávají na auto. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 6. říjen 2014 Odesláno 6. říjen 2014 peugeot 407 jen origo xenony jsem spokojen,ti co si to dodělaji můžou si za následky sami Citovat
Viki39004 Odesláno 6. říjen 2014 Odesláno 6. říjen 2014 (upraveno) Na zapojeni hid sady nieje nic zlozite Laďa Lukaydo 407 a kupoval som tie draksie a nemecka vyroba ziadna cina .Proste ta elektrika v tom aute je totalne na hovno.Ono na tom aute ma trapi viac veci .Po 6 mesiaci repas vstreky. Tankovane iba na shell.Deravi chladic na klime.V prdeli servo stale tak rezonuje.Teraz stierace.Hudba hra o nicom v tom .Kvalita spracovanie dost slaba.Asi to podpalim.Mal som ine predstavi o peugeote.A este cakam kedy sa poseru klapky v kureni a to potom bude parada. Upraveno 6. říjen 2014 uživatelem Viki39004 Citovat
Agrafik Odesláno 6. říjen 2014 Odesláno 6. říjen 2014 Mám obavy, že pokud jde o HID sadu německé výroby, tak byla stejně vyrobená v číně jako všechny ostatní. To , že to není kompatibilní s elektronikou auta, tak za to výrobce auta nemůže a je otázka, co vše ti ještě odešlo mimo ŘJ stěračů. Docela by mě zajímalo, jak jsou udělány její filtry (pokud vůbec) v napájecích částech těchto HID a co vše se dostane v podobě napěťových špiček... do palubní sítě. Divím se, že sis to auto vůbec koupil, ale když vydržíš a opravíš to ,jak je třeba, tak snad budeš spokojen, v podstatě jsou to samé závady opotřebením .Raději nechat auto tak jak je a nebastlit tam kde co, dnes třeba populární LED "žárovky" jejichž úsporu energie doženeme přídavným odporem, - hodnotu auta to stejně nezvedne . Citovat
Judes Odesláno 6. říjen 2014 Odesláno 6. říjen 2014 Hodnotu auta tie LED žiarovky (parkovačky) nepozdvihnú ale niečo to urobý na vzhlade aspoň keď máš Xenóny. Citovat
Viki39004 Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Ja to auto mam 2 roky .Servo bolo cudne od zaciatku.Najhorsie to je v lete.vsreky odisli po pol roku.keby tie H1 svietili nsilnejsie tak tam neriesim ziaden HID xenon ale svietia strasne slabo.Mal som tam nightbreaker osram vydzali tam 3 mesiace. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Tak ono nejde o auto samotne peugeot 407,ale o to co si koupil za šrot ,já ani hodně lidi tady nemá problémy,je to to same jak když koupíš slavnou škodovku a po půl roce se začne srat vše tak taky řekneš že to je na hovno auto. A jinak mi hudba hra super sice tam mám repro s jaguáru,ale utlumene je to dobře a materialy palubky atd jsou dle mě hodně povedené a měkčene ne jak u škodovky,hyundai atd samí tvrdy plast. A zajímalo by mě kolik máš najeto a kolik to mělo majitelu jestli nemáš stočenku. .A jesti to je ročnik 2004 tak tam je ještě nevychytanych hodně problemu třeba ten motorek stěraču. Chladič se tady řeší že tam dáš tu mřížku do předniho narazníku a není problem je jak novy. Je jediné sčim souhlasím jsou ty klapky klimatizace ale dá se to opravit,a u dodělavanych xenonu už se hodně lidi poučilo že to tam nepatří Citovat
Viki39004 Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 (upraveno) Lukaydo 407 auto malo najzdene 135 ked som ho kupil preverene v Peugeot Nitra servis Holandsko vsetko sedelo podla servisky.odisli pri 145tis.na chladici mam mriezku tahokov.No ta hudba a spracovanie je o nicom o tom ma nepresvedci nikto.Mozno preto lebo som mal pred tym A6 Mal som ju 6 rokov a iba bezny servis..To bolo uplne inde.teraz mam 165tis.Inac na servis som bol u strakiho v chomutove.Rozvody fap chip a pretesnit to je jedine pozitivne. Upraveno 8. říjen 2014 uživatelem Viki39004 Citovat
mira206 Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Lukaydo 407 mal pred tym A6 .To bolo uplne inde. mel jsem audinku a mam kamaráda co má taky audinku,občas se mrkni na audi club, to je taky zajímavý počteníčko.A ty ceny ! A bude huř,vyrobci šetří + EURO 5 ...6 ... 7... tomu fakt nepomáhají. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 Taky jsem se dival na forum audi a nedá se vtom ani vyznat nemaji to podle modelu a ročniku roztřizené vše dokupy,a nadávaji tam dost na auta a na spotřebu tam taky nadávaji že jim to žere 2.0 tdi 103kw kolem 7,5l atd,a pokažde jak jede nějake audi kolem tak hučí ložisko.Audi šlo s kvalitou dolu,hlavně bmw interier jak před 10 lety a palubni pc oblbuje i o 1l fajne,jinak bmw vzhledově pěkné zvenku. A vem si že peugeot 407 stojí ted okolo 130 tisic,lepší kousky max 200tisic kč 2010 rok a vem si audi A4 2008 rok začinaji cenou 250tisic a najeto 200 tisic km atd to je dost a není to nic extra. Citovat
Viki39004 Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 BMW sa mi nelubi ale v peogeot ma trocha sklamal.Dnes je asi jedno aka znacka kazda ma nieco . Citovat
Viki39004 Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Su peugeot diely oznaceny myslim rok vyroby?Mam teraz moznost kupit motorceky z 2009 ci to tam niekde na tom stitku najdem ten rok vyroby aby som nekupil nejake z 2004 a budu robit somariny. Citovat
Laďa Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Jsou. Je to na těch dílech vyražené. Taková tabulka ze které jde poznat měsíc a rok. Citovat
Laďa Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Jsou. Je to na těch dílech vyražené. Taková tabulka ze které jde poznat měsíc a rok. Citovat
maro407 Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 Od konca roku 2007 uz by to malo byt v pohode. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.