peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin Radku me preci znas Jsem nemyslel tebe ale Peugeotkovicovou, obzvlášť by mě zajimalo jak vypadá když je Člen dne je s 49 příspěvky, píše a píše a píše:D no vidíš to-to ani nevím že jsem člen dne:mad: No já tu ted\' furt sedím,bo mám tu nemocenskou Ted\' je mi to tady vážně domovem.. Tak už to se mnou do středy vydržte.. pak už mě zase dýl nebude:bojim Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 neblazni holka jak dyl nebude hod fotku a budiz ti odpusteno Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin to vim, ale praveze uz nosim kratek vlasy a jiny bryle Jo tohle je ted Marlin, prostě Hobit no:D:D:D no krásný, to si dej do vobčanky :aut Citovat
Dave_k Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: agresssor Tak to jsem ja:) Máš štěstí že jsi nenapsal \"a můj vůz\". :D:D:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: agresssor Tak to jsem ja:) Máš štěstí že jsi nenapsal \"a můj vůz\". :D:D:D je fakt ,že se tváří jako jeho št\'astný majitel:aut nebo-že tys mu ho slíbil za městem na poln\'ačce na chviličku půjčit..? Ten výraz v tváři by jeho radostným pocitům v tu chvíli i odpovídal:D Citovat
agresssor Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: agresssor Tak to jsem ja:) Máš štěstí že jsi nenapsal \"a můj vůz\". :D:D:D To bych si nedovolil:)))) Citovat
agresssor Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: agresssor Tak to jsem ja:) Máš štěstí že jsi nenapsal \"a můj vůz\". :D:D:D je fakt ,že se tváří jako jeho št\'astný majitel:aut nebo-že tys mu ho slíbil za městem na poln\'ačce na chviličku půjčit..? Ten výraz v tváři by jeho radostným pocitům v tu chvíli i odpovídal:D To je radost ze zivota:) Citovat
bure Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 vsechny vas rad poznavam a zaroven me tesi Citovat
Kdo Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin neblazni holka jak dyl nebude hod fotku a budiz ti odpusteno No, jestli za těmi okolky není např takový drobný zádrhel, že \"peugeotkovic\" je tak trochu chlap, který holt začal psát v ženském rodě a teď neví jak z toho. Takže ani fotka nemusí být průkazná, už tu bylo, že si někdo - cacorka do avataru práskla fotku dcery. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 budvar: Byť tam miesto teba blondýna, ako z profi auto časopisu [upravil dne 22.8.2008 AnotherOne] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne budvar: Byť tam miesto teba blondýna, ako z profi auto časopisu [upravil dne 22.8.2008 AnotherOne] Kdepák, takhle je to lepší, Budvar je klasik;) Co s blondýnou na fotce:D:D:D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin to vim, ale praveze uz nosim kratek vlasy a jiny bryle Jo tohle je ted Marlin, prostě Hobit no:D:D:D a kokam, ze hobit v mem triku :-D Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 budvar z brna, ten tam nemuze mit na ruzich ustlano, pod spilasem :-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Podle kolena a trenýrek, nebude to Dave405...:myslim Citovat
Dave405 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: aka poznavacka podle trenyrek? :-o ano Citovat
Dave405 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 No dobrá, tak dám konkrétnější foto :myslim [upravil dne 25.8.08 Dave405] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.