Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

přiznejte barvu , kdo z Vás už nejde zítra do práce?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: qity3

to ja by som nechcel, no naco? sak by ma odpravili za 24 hodin potom, co by som si ich vyzdvihol. Mne by stacilo tak 5 mil, na dom + auto a som spokojny

5 milionu na barak a auto je dneska malo :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

to ja by som nechcel, no naco? sak by ma odpravili za 24 hodin potom, co by som si ich vyzdvihol. Mne by stacilo tak 5 mil, na dom + auto a som spokojny

Myslíš?

Jsi asi moc náročnej? :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Myslíš?

no baraek tak za 4 miliony stači at nevybočuju z řady , no a mega na auto , to je tak 407 coupe v zakladu , a uz nemam na beno :D

Odesláno
Původně zaslal: Přema

To nevíš že já????? Jinal bych asi nechtěl nového piškota......;);););)

super a kdy jedem do Afriky na černošky???:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Myslíš?

Tak třeba v Praze za 5M nekoupíš ani solidní pozemek, tak abys vůbec měl ten barák kam postavit :D to co stačí nebo nestačí na nějakej barák není úplně dobré hodnotit paušálně...

Odesláno

Já ne...Už nemusím...Jo a daruji za odvoz P 605 a P 309.. Jdu si pro P 807..:super

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: KoudaK

Já ne...Už nemusím...Jo a daruji za odvoz P 605 a P 309.. Jdu si pro P 807..:super

Dobre, prijedu, kdy a kam?D:D:D:D

Podmínkou je obě dvě...

Odesláno

Koudaku mimochodem, muzes pro mne poslat vrtulnik? A za 605 mi zaprahni podval a dej na nej 309 jo?:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Koudaku mimochodem, muzes pro mne poslat vrtulnik? A za 605 mi zaprahni podval a dej na nej 309 jo?:D:D:D:D:D:D:D

To nepůjde... Tažný má jen 309:myslim... Jinak s tím vrtulníkem by nebyl problém...

Odesláno

To nepůjde... Tažný má jen 309:myslim... Jinak s tím vrtulníkem by nebyl problém...

Nevadi, to mas jedno. Dobry, zitra v 10:00 SEC v LIBERCI- patrove parkoviste Hypernova, auta tam zatim zadna neparkuji, ale vrtulnik tam pristane.:mrk:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...