Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: ozzy1956

to Aluška

Na Tvoje zážitky s Wustenrotem si dobře pamatuju.Přesto jsem se u nich dnes pojistil,protože nabídli nejlepší cenu.Po roce smlouvu vypovím a počkám,jak se situace vyvine.Není to zrovna košer jednání,ale ani jednání pojišťoven vůči nám,zákazníkům,není na úrovni.

Za celý život jsem neměl pojistnou událost,klep,klep,klep a nedostal jsem nikde ani přívěšek na klíče :bacha:bacha:bacha

Tak jestli budeš za rok u nich smlouvu vypovídat, tak snad na tom budeš lépe než já. Došla jsem na pobočku, že chci povinné ručení u nich zrušit, paní mi neustále tvrdila, že když jsem to u nich jednou uzavřela, tak to prostě zrušit nepůjde :D :D , to jsem tam samozřejmě byla s 6týdením předstinem, než měla ta smlouva skončit. Nenechala jsem se ukecat a prostě jí řekla, ať to laskavě zruší, tak paní zase začala s tím, že ona to nemůže udělat, že musím přes hlavní pobočku v Praze :D, což jsem měla zjištěno, že to není pravda, protože jsem den předem volala na infolinku a tam mi řekli, že smlouva jde zrušit jen písemně na pobočce. Takže si to přehazovali jako horkej brambor, ale teď už to mám snad vyřešené a jen čekám na papíry o bezeškodném průběhu, které údajně 14.4. posílali :myslim , tak snad to dojde.

obvykle pomaha nechat si zavolat nadrizeneho... bohuzel, obcas na tech prepazkach sedi pitomci, a to nejen v pojistovnach, ale i v bankach a podobnych institucich.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Na BéXo (1351 nebo 1360 ccm?)jsem platil 1/4letně 913kč u ČP max bonus,současně s tím jsem si udělal PR dle top-pojistění u triglavu na 405 1,8 a platím o 400kč méně tj 503kč,jen jsem musel do 1/4 roku dodat potvrzení o bezeškodním průběhu,jinak zkušenosti s rychlostí plateb nemám.

Odesláno

Já mám Generali- 4600 stálo povinný pro mojí 1.8 (prej nějaká slevová akce \"Venkov\" pro ty, co jsou trvalými občany obce do 30 tisíc obyvatel :))) -hmm fakt venkov. No a k tomu minikasko a proti odcizeni-tj. dalších 980 čtvrtletně. Auto jsem pojišťoval v momentě, kdy ještě stálo v Plzni u mechanika s německýma SPZ, nikdo ho ani nechtěl vidět, \"jo my vám věříme, že vám ho ještě neukradli\".:aut

Odesláno

Ahoj kluci.

Vzhledem k tomu že budu nejšpíš brzo vlastnít 309 GLD tak by mě zajímalo kde ji mám levně pojistit. Vypočítal jsem si to předběžně na netu a nejlevněji mě to vyšlo asi na 3500 u Geberali.

Takže kde ji pojistit nejlevněji?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zrovna dneska jsem uzavřel pojistku--Wustenrot--3258 kč na rok super :super:super:super:super

To ti vyslo jako na tu 406HDI 80kW?

To se mi zda nejak malo, ani samotna kalkulacka u wustenroth mi to tak nespocitala. NEbo to mas s max. bonusu?

[upravil dne 15.7.08 franus]

• O 4 týdny později...
Guest lukypuky
Odesláno

Zdravím všechny,

stejně jako Vy jsem řešil otázku povinného ručení v březnu, kdy jsem si koupil Peugeota 505. Bohužel toto autíčko má silnější motor, tudíž se od něj odvíjí i výše pojistného.

Dle vlastního zjištění jsem si udělal pojistku u Generali, kde mě stojí téměř 1.900,-Kč čtvrtletně. Teď jsem si ale našel nabídku od společnosti Major Invest Company, kde mi spočítali dané pojistné \"jen\" na 5.500,-Kč, tzn. úspora téměř 2.000,-Kč.

Nebo jaké máte Vy zkušenosti nebo i nějaký dobrý tip na levné PV??? Díky

Odesláno
Původně zaslal: franus

Zrovna dneska jsem uzavřel pojistku--Wustenrot--3258 kč na rok super :super:super:super:super

To ti vyslo jako na tu 406HDI 80kW?

To se mi zda nejak malo, ani samotna kalkulacka u wustenroth mi to tak nespocitala. NEbo to mas s max. bonusu?

[upravil dne 15.7.08 franus]

Pojistka je za tu cenu uzavřená na 406HDi80kw. Oni to mají podle

kw--néé podle objemu motoru.Cena je taková,protože mi dali ještě mínus 10 procent--jako bych smlouvu uzavřel přes inter-

net.Bonus byl myslím max.Jooo,a taky jsem platil na rok předem

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Jo, Jo, Wustenrot a Hasičská vzájemná pojišťovna to mají nejlevnější. :super:super:super

Wustenrot tedy už rozhodně není nejlevnější, letos jsem u ČSOB, oproti wustenrotu ušetřím zhruba 500,-.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

...

Sazebník \"Hasičské\" je v mém příspěvku nahoře.

Je na ně nějaká www adresa?

Odesláno

Lenost? Napsat \"Je na ně nějaká www adresa? \" dá víc práce, než napsat \"google.cz\" a do řádku hledání pak \"hvp\". :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...