Vvitty Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: ozzy1956 to Aluška Na Tvoje zážitky s Wustenrotem si dobře pamatuju.Přesto jsem se u nich dnes pojistil,protože nabídli nejlepší cenu.Po roce smlouvu vypovím a počkám,jak se situace vyvine.Není to zrovna košer jednání,ale ani jednání pojišťoven vůči nám,zákazníkům,není na úrovni. Za celý život jsem neměl pojistnou událost,klep,klep,klep a nedostal jsem nikde ani přívěšek na klíče :bacha:bacha Tak jestli budeš za rok u nich smlouvu vypovídat, tak snad na tom budeš lépe než já. Došla jsem na pobočku, že chci povinné ručení u nich zrušit, paní mi neustále tvrdila, že když jsem to u nich jednou uzavřela, tak to prostě zrušit nepůjde :D , to jsem tam samozřejmě byla s 6týdením předstinem, než měla ta smlouva skončit. Nenechala jsem se ukecat a prostě jí řekla, ať to laskavě zruší, tak paní zase začala s tím, že ona to nemůže udělat, že musím přes hlavní pobočku v Praze , což jsem měla zjištěno, že to není pravda, protože jsem den předem volala na infolinku a tam mi řekli, že smlouva jde zrušit jen písemně na pobočce. Takže si to přehazovali jako horkej brambor, ale teď už to mám snad vyřešené a jen čekám na papíry o bezeškodném průběhu, které údajně 14.4. posílali , tak snad to dojde. obvykle pomaha nechat si zavolat nadrizeneho... bohuzel, obcas na tech prepazkach sedi pitomci, a to nejen v pojistovnach, ale i v bankach a podobnych institucich. Citovat
dýzl Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Na BéXo (1351 nebo 1360 ccm?)jsem platil 1/4letně 913kč u ČP max bonus,současně s tím jsem si udělal PR dle top-pojistění u triglavu na 405 1,8 a platím o 400kč méně tj 503kč,jen jsem musel do 1/4 roku dodat potvrzení o bezeškodním průběhu,jinak zkušenosti s rychlostí plateb nemám. Citovat
corsair.cz Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Já mám Generali- 4600 stálo povinný pro mojí 1.8 (prej nějaká slevová akce \"Venkov\" pro ty, co jsou trvalými občany obce do 30 tisíc obyvatel )) -hmm fakt venkov. No a k tomu minikasko a proti odcizeni-tj. dalších 980 čtvrtletně. Auto jsem pojišťoval v momentě, kdy ještě stálo v Plzni u mechanika s německýma SPZ, nikdo ho ani nechtěl vidět, \"jo my vám věříme, že vám ho ještě neukradli\". Citovat
Bohumil Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Nově od 1.6.08 dělá povinné ručení Hasičská vzájemná pojišťovna, je to i kokurenceschopné. [upravil dne 16/6/08 Bohumil] Citovat
Marousek Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Ahoj kluci. Vzhledem k tomu že budu nejšpíš brzo vlastnít 309 GLD tak by mě zajímalo kde ji mám levně pojistit. Vypočítal jsem si to předběžně na netu a nejlevněji mě to vyšlo asi na 3500 u Geberali. Takže kde ji pojistit nejlevněji? Citovat
Bohumil Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Bohumil Nově od 1.6.08 dělá povinné ručení Hasičská vzájemná pojišťovna, je to i kokurenceschopné. Více zde : HVP HVPsazebník pov.ruč.doc Citovat
franus Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Zrovna dneska jsem uzavřel pojistku--Wustenrot--3258 kč na rok super :super:super:super To ti vyslo jako na tu 406HDI 80kW? To se mi zda nejak malo, ani samotna kalkulacka u wustenroth mi to tak nespocitala. NEbo to mas s max. bonusu? [upravil dne 15.7.08 franus] Citovat
Guest lukypuky Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Zdravím všechny, stejně jako Vy jsem řešil otázku povinného ručení v březnu, kdy jsem si koupil Peugeota 505. Bohužel toto autíčko má silnější motor, tudíž se od něj odvíjí i výše pojistného. Dle vlastního zjištění jsem si udělal pojistku u Generali, kde mě stojí téměř 1.900,-Kč čtvrtletně. Teď jsem si ale našel nabídku od společnosti Major Invest Company, kde mi spočítali dané pojistné \"jen\" na 5.500,-Kč, tzn. úspora téměř 2.000,-Kč. Nebo jaké máte Vy zkušenosti nebo i nějaký dobrý tip na levné PV??? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: franus Původně zaslal: ozzy1956 Zrovna dneska jsem uzavřel pojistku--Wustenrot--3258 kč na rok super :super:super:super To ti vyslo jako na tu 406HDI 80kW? To se mi zda nejak malo, ani samotna kalkulacka u wustenroth mi to tak nespocitala. NEbo to mas s max. bonusu? [upravil dne 15.7.08 franus] Pojistka je za tu cenu uzavřená na 406HDi80kw. Oni to mají podle kw--néé podle objemu motoru.Cena je taková,protože mi dali ještě mínus 10 procent--jako bych smlouvu uzavřel přes inter- net.Bonus byl myslím max.Jooo,a taky jsem platil na rok předem Citovat
Bohumil Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Jo, Jo, Wustenrot a Hasičská vzájemná pojišťovna to mají nejlevnější. :super:super Citovat
Aluška Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Bohumil Jo, Jo, Wustenrot a Hasičská vzájemná pojišťovna to mají nejlevnější. :super:super Wustenrot tedy už rozhodně není nejlevnější, letos jsem u ČSOB, oproti wustenrotu ušetřím zhruba 500,-. Citovat
Bohumil Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Tady je kalkulátor vetšiny pojisťoven, ale je to jen pro hrubou kalkulaci. http://www.povinne-ruceni.com/ Sazebník \"Hasičské\" je v mém příspěvku nahoře. Citovat
Marcel505 Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Bohumil ... Sazebník \"Hasičské\" je v mém příspěvku nahoře. Je na ně nějaká www adresa? Citovat
Marcel505 Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Kurt Marcel: Google nemáš? Ale mám, ale LENOST mě asi přepadla, tak jako některé zde líné hledat... Citovat
Kurt Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Lenost? Napsat \"Je na ně nějaká www adresa? \" dá víc práce, než napsat \"google.cz\" a do řádku hledání pak \"hvp\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.