Senad Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 čau, chci se zeptat jestli tu někdo neí jaká je cena čelního skla na P 406 r.v. 99? a jestli je cená jiná když tam mám senzor deště..díky moc Citovat
Medvěd Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Oficiální cena je samozřejmě jiná, ale jsou i autoskla, kde senzor umí přelepit Citovat
Senad Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Oficiální cena je samozřejmě jiná, ale jsou i autoskla, kde senzor umí přelepit a o kolik se liší cena s a bez senzoru? Citovat
OK406 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Zkus napsat Ferry, ten měnil nedávno u své 406 čelní sklo. [upravil dne 16/4/08 OK406] Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 sensor jako takovy se nemeni, ten zustava a prendava se ze stareho skla, rozdil je akorat ze na skle pro senzor je okynko a drzacky pro nej, ten cenovy rozdil asi nebude tak velky, ted jsem koukal do katalogu Autokelly a je to asi 700Kc Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 me ted v servisu rikali 11000 s praci a bausetem, cire s antireflexem a destakem..... budu to delat na pojistovnu Citovat
Ferry Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Scratch me ted v servisu rikali 11000 s praci a bausetem, cire s antireflexem a destakem..... budu to delat na pojistovnu antireflex je drazsi no, ale ma tu nevyhodu ze pres nej nefunguje GPS navigace a antiradar obycejne s drzaky senzoru a okynkem VIN kodu se da sehnat i s praci a materialem kolem 5600 [upravil dne 17/4/08 Ferry] Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Scratch me ted v servisu rikali 11000 s praci a bausetem, cire s antireflexem a destakem..... budu to delat na pojistovnu Tohle chci taky, ale v autoskloexpress mi to napočítali na 13975,- Mám krytí jen do 10ti ... Musím sehnat servis, kde mi to do 10ti vyměněnj:myslim:nevim Snad se zadaří Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 takze jako GPS nebude ukazovat? To je spatne, GPS bych chtel, soucasna GPS mlada dela obcas chyby v mape antiradary jsou ted naprd, mestaci maj laser.... Kde se to da sehnat a udelat za ty penize, co uvadis, ferry? Citovat
Ferry Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Scratch takze jako GPS nebude ukazovat? To je spatne, GPS bych chtel, soucasna GPS mlada dela obcas chyby v mape antiradary jsou ted naprd, mestaci maj laser.... Kde se to da sehnat a udelat za ty penize, co uvadis, ferry? no GPS se pak musi umistit nekam kde bude mit aspon trochu vyhled pres obycejne sklo a zlepsil se signal, nebo pripojit externi antenu. Ja menil sklo v Modranech - Autosklo TS Citovat
Ferry Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Scratch me ted v servisu rikali 11000 s praci a bausetem, cire s antireflexem a destakem..... budu to delat na pojistovnu Tohle chci taky, ale v autoskloexpress mi to napočítali na 13975,- Mám krytí jen do 10ti ... Musím sehnat servis, kde mi to do 10ti vyměněnj:myslim:nevim Snad se zadaří hehe do autoskloexpres jsem taky posilal poptavku na moje obycejne predni sklo a me to spocitali na asi 9800, pak jsem psal do Autosklo TS do Modran ( mel jsem dobre reference od Johna ) a tam to spocitali na 5600, takze by mohli mit i ten antireflex do 10ti Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 hehe do autoskloexpres jsem taky posilal poptavku na moje obycejne predni sklo a me to spocitali na asi 9800, pak jsem psal do Autosklo TS do Modran ( mel jsem dobre reference od Johna ) a tam to spocitali na 5600, takze by mohli mit i ten antireflex do 10ti JJ, už rozhazuju sítě, tak uvidím, kde nakonec skončím Ty Modřany mám přece jen trochu z ruky:aut Ale pokud by to nikde jinde nezmákly, tak ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 modrany mam taky z ruky, MJ, kdyz neco sezenes, napis prosim :-) Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Scratch modrany mam taky z ruky, MJ, kdyz neco sezenes, napis prosim :-) Jasan, můžeš se spolehnout;) Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Tak mám zajímavý poznatek od Autosklo Perfekt, že na mojí 406 se sklo s antireflexní vrstvou nedělá. Prý až od roku 2001 (novej model, jiný uchycení senzoru) ... Tak nevím, proč ho teda všude v katlogu s ND v nabídce mají Jinak klasický zelený+senzor 7500,- Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 to je blbost :-), dela se normalne Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Scratch to je blbost :-), dela se normalne Se právě divím:nevim Takže asi odborníci, že :bacha Citovat
igor.sk Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Ja mám antireflex a GPS Nokia mi fachá v pohode. Ak by niekto mal problémy s externým GPS, tak by musel ho umiestniť pri speťáku. Tam je kus fólie vynehanej. Tie rozdiely v cenách skiel sa musia odraziť aj v hrúbke skla a tým pádom aj odolnosti voči kamienkom. Ja budem meniť v priebehu mesiaca a dám Vám vedieť koľko to cuclo grošov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.