Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Oficiální cena je samozřejmě jiná, ale jsou i autoskla, kde senzor umí přelepit

a o kolik se liší cena s a bez senzoru?

Odesláno

sensor jako takovy se nemeni, ten zustava a prendava se ze stareho skla, rozdil je akorat ze na skle pro senzor je okynko a drzacky pro nej, ten cenovy rozdil asi nebude tak velky, ted jsem koukal do katalogu Autokelly a je to asi 700Kc

Guest Scratch
Odesláno

me ted v servisu rikali 11000 s praci a bausetem, cire s antireflexem a destakem..... budu to delat na pojistovnu

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

me ted v servisu rikali 11000 s praci a bausetem, cire s antireflexem a destakem..... budu to delat na pojistovnu

antireflex je drazsi no, ale ma tu nevyhodu ze pres nej nefunguje GPS navigace a antiradar :D

obycejne s drzaky senzoru a okynkem VIN kodu se da sehnat i s praci a materialem kolem 5600

[upravil dne 17/4/08 Ferry]

Odesláno

Tohle chci taky, ale v autoskloexpress mi to napočítali na 13975,- :(

Mám krytí jen do 10ti ... Musím sehnat servis, kde mi to do 10ti vyměněnj:myslim:nevim Snad se zadaří :D

Guest Scratch
Odesláno

takze jako GPS nebude ukazovat? To je spatne, GPS bych chtel, soucasna GPS mlada dela obcas chyby v mape

antiradary jsou ted naprd, mestaci maj laser....

Kde se to da sehnat a udelat za ty penize, co uvadis, ferry?

Odesláno

takze jako GPS nebude ukazovat? To je spatne, GPS bych chtel, soucasna GPS mlada dela obcas chyby v mape

antiradary jsou ted naprd, mestaci maj laser....

Kde se to da sehnat a udelat za ty penize, co uvadis, ferry?

no GPS se pak musi umistit nekam kde bude mit aspon trochu vyhled pres obycejne sklo a zlepsil se signal, nebo pripojit externi antenu.

Ja menil sklo v Modranech - Autosklo TS

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tohle chci taky, ale v autoskloexpress mi to napočítali na 13975,- :(

Mám krytí jen do 10ti ... Musím sehnat servis, kde mi to do 10ti vyměněnj:myslim:nevim Snad se zadaří :D

hehe do autoskloexpres jsem taky posilal poptavku na moje obycejne predni sklo a me to spocitali na asi 9800, pak jsem psal do Autosklo TS do Modran ( mel jsem dobre reference od Johna ) a tam to spocitali na 5600, takze by mohli mit i ten antireflex do 10ti

Odesláno

hehe do autoskloexpres jsem taky posilal poptavku na moje obycejne predni sklo a me to spocitali na asi 9800, pak jsem psal do Autosklo TS do Modran ( mel jsem dobre reference od Johna ) a tam to spocitali na 5600, takze by mohli mit i ten antireflex do 10ti

JJ, už rozhazuju sítě, tak uvidím, kde nakonec skončím :)

Ty Modřany mám přece jen trochu z ruky:aut Ale pokud by to nikde jinde nezmákly, tak ... :super

Guest Scratch
Odesláno

modrany mam taky z ruky, MJ, kdyz neco sezenes, napis prosim :-)

Odesláno

modrany mam taky z ruky, MJ, kdyz neco sezenes, napis prosim :-)

Jasan, můžeš se spolehnout;)

Odesláno

Tak mám zajímavý poznatek od Autosklo Perfekt, že na mojí 406 se sklo s antireflexní vrstvou nedělá. Prý až od roku 2001 (novej model, jiný uchycení senzoru) ... :myslim

Tak nevím, proč ho teda všude v katlogu s ND v nabídce mají:myslim

Jinak klasický zelený+senzor 7500,-

Odesláno

to je blbost :-), dela se normalne

Se právě divím:nevim Takže asi odborníci, že :aut:D:bacha

Odesláno

Ja mám antireflex a GPS Nokia mi fachá v pohode. Ak by niekto mal problémy s externým GPS, tak by musel ho umiestniť pri speťáku. Tam je kus fólie vynehanej.

Tie rozdiely v cenách skiel sa musia odraziť aj v hrúbke skla a tým pádom aj odolnosti voči kamienkom. Ja budem meniť v priebehu mesiaca a dám Vám vedieť koľko to cuclo

grošov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...