FUNES Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Jeden KOCOUR nestačil včas vyskočit a skončil pod zadním kolem,ten jekot bych vám nepřál zažít.Ten hajzlík se z toho dostal a už zase pí-á jednu kočku za druhou a ty koťata zase polezou do auta!!!:bacha:bacha Citovat
OK406 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: FUNES Jeden KOCOUR nestačil včas vyskočit a skončil pod zadním kolem,ten jekot bych vám nepřál zažít.Ten hajzlík se z toho dostal a už zase pí-á jednu kočku za druhou a ty koťata zase polezou do auta!!!:bacha:bacha Tak buď nastartovat nebo zlít vodou a nebo nějakého pejska, který by je vyštěkal!!! Citovat
jozefsv Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: adraj Ochranáře na Vás:D:D:D. Jinak s těma kočkama je to hrozný. Jeden čas jsem měl pod autem pořád louži. Studoval jsem co to je(čichem i mezi prsty),jestli mi někde něco neteče. Nic neteklo. Pak jsem na to přišel.S*ině jedna rezavá. A řešení? Zavřel jsem okno do garáže:D ako spravny mechanik si to dufam ochutnal ci to nebola nemrzka:D Citovat
FUNES Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Tak to je jedna z nich!Už je zase v tom!!! Tímto bych to vyřešil ale jsem měkota. Citovat
FUNES Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 To já už jsem ale ty kočky tam lezou furt.:D:D Citovat
OK406 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: FUNES To já už jsem ale ty kočky tam lezou furt.:D:D Nech je tam vlést a nastartuj:o:o:o Citovat
FUNES Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Chytí jí řemen a kdo to bude čistit! Citovat
OK406 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: FUNES Chytí jí řemen a kdo to bude čistit! wapka:myslim A co zatroubit, když tam jsou? To by mohli dostat šok a zmizet!! Citovat
adraj Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: FUNES Chytí jí řemen a kdo to bude čistit! wapka:myslim A co zatroubit, když tam jsou? To by mohli dostat šok a zmizet!! a nebo celý zesr*t:D Funes:tohle se stalo známýmu na felicii. Vůbec o ni nevěděl.Byla potom všude. Prý pěknej hnus:o:bojim Citovat
FUNES Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 No proč tam nevleze třeba taková kočka?To bych určitě neseděl u PC.:aut:aut:aut:mad: Citovat
MichalTalbot Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Tenhle topic tak propojit s tím o těch polohách Citovat
Berkoff Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 jak se tady nekdo ptal na reklamaci, tak ee, ani prd Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Tak tamtu kočku by bral v motoru asi každej ne? Jinak když nám vlezla kočka do Octávie tak stačilo nastartovat a přidat a byla pryč. Už jsem ji tam v životě nepotkal. Ale u Funese to asi nefunguje. Máte hold moc odolný kočky. Tak už jedině každou z nich jednou a bude klid. Citovat
bigicek Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Kočky to je hnus, mě naštěstí nelezou do auto neboť mám garáž, ale zvykli si značkovat vchodový dveře a to je teprve smrad....a nejvíc mě serou, když mi naserou na můj trávník..to by mě čert vzal... Citovat
jozefsv Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 od kedy mame doma psa tak macky s respektom obchadzaju dom.kupte si psa Citovat
Tommy306 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 našim jednu dobu lezla koťata v zimě do motorového prostoru, a nastartovat nepomohlo..zjistili jsme to jednou, když za jízdy začala lítat koťata z blatníků Citovat
Garfield Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Noooo... Kočky ne vždy škodí. Jednomu našemu nejmenovanému členu kočka podpírá výfuk u jeho 505 při parkování, aby mu ten výfuk neupadl zbytečně brzy a on mohl s výměnou ještě počkat. Taková užitečná push-up kočka, no. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.