Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar Lidi,mám 406 new a Land Rovera Freelandera a u obou stejný problém!Do motorového prostoru lezou kočky(zřejmě si nahřívají záda) a mě to pěkně štve páč dokážou nepěkně zašpinit kryt motoru a jiné.Řeším to tak že hned jak se vysoukám z auta vyndavám z kufru upravený kus kartonu a pokládám ho na kryt motoru.Tato metoda funguje ale dělat to 5krát za den je pěknej opruz!Nemá někdo z vás jiné řešení?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: FUNES

Nazdar Lidi,mám 406 new a Land Rovera Freelandera a u obou stejný problém!Do motorového prostoru lezou kočky(zřejmě si nahřívají záda) a mě to pěkně štve páč dokážou nepěkně zašpinit kryt motoru a jiné.Řeším to tak že hned jak se vysoukám z auta vyndavám z kufru upravený kus kartonu a pokládám ho na kryt motoru.Tato metoda funguje ale dělat to 5krát za den je pěknej opruz!Nemá někdo z vás jiné řešení?:myslim

no existuje sprej na kuny , použiva se i na hlodavce ,třeba pomuže i proti kočkam , mluvim o spreji na kabelovesvazky v motorovem prostoru.

Odesláno

tauruse :)

ja to resim kulickovkou v aute, ta jim nijak neublizi, ale vystrasi je natolik, ze uz se nevratej :) - vyskuseno

PS: kulickovka na plastovy kulicky, flusbrok nebo vzduchovku bych neskousel, ty ublizej ...:bojim

Odesláno

Ano, jednu pro výstrahu sejmout a uložit do motoru, ostatní to odpudí...:D Ne vážně, ono to přestane, až se oteplí a ty mrchy začnou mít jinou zábavu, třeba mrouskání....možná by existoval nějaký chemický prostředek na odpuzování, ale nevím...mám ostatně tentýž problém, navíc myši mají rády odhlučnění na spodku kapoty, pak je třeba si vybrat, zda nahřívající kočky nebo žeroucí myši...:D

Odesláno

To Berkoff: né že bych neměl rád zvířátka, ale kočky fakt nemusím, takže ublíží neublíží je to celkem jedno, během toho aktu, kdy po ní střílíš, se jich narodí ve městě dalších 5...osobně to pociťuju jako celkem velký problém, kočky se totiž celkem přemnožily, navíc už mají dostatek potravy v domácnostech, alt. v odpadkových koších a nic je nenutí regulovat stavy hlodavců, takže ti se množí nekontrolovatelně stejně jako ty kočky...takže místo 1 problému jsou tu rázem dva...a kočky, stejně jako myši, přenáší hafl nepěkných nemocí....

Odesláno

Je pravda že mám od MYŠÍ pokoj ale pohled na poťapanej motor je taky k nas---í(teda alespoň pro mě).Ten SPREJ jsem taky vyzkoušel ale kočkám asi nevadí.:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

tauruse :)

ja to resim kulickovkou v aute, ta jim nijak neublizi, ale vystrasi je natolik, ze uz se nevratej :) - vyskuseno

PS: kulickovka na plastovy kulicky, flusbrok nebo vzduchovku bych neskousel, ty ublizej ...:bojim

už zase střiliš , si nedas pokoj co :D:D:D

Odesláno

algole v pohode, me je jedno po cem strilis, jen sem nechtel s vivitym nebo minimaxou rizsirit debatu

ze sem magor a strilim po vsem, tak nestrilim, jen tou kulickovkou po holubech co nam (me) sedaj na wifi anteny, abych tam nemusel lezt, pac se mi nechce tam davat ty platovy vydicky co se prej delaj na strechy, a kocky, jelikoz jich po vesnici mame dost, \"odhanim\" plastovejma kulickama, do zivyho proste zatim nestrilim ...;):mrk

Odesláno

No ono se popravdě dost blbě střílí do motoru na kočku, že ano...ona má dost dobrý uši a zavčasu se zdekuje, zaleze pod auta nebo se někam zašije...bohužel sem dneska ráno zjistil, že se mi zase zvětšila ožraná plocha pod kapotou, přemýšlím, co mi to chodí žrát....:D Pravda, koťátko je nádherný zvířátko, jenom škoda, co za mrchu z teho vyroste....:D

Odesláno

hele, a nedelaj ti to spis mysi? ja sem mel problem s pinckem kdysi ve stodole, kazdej tyden 1x se stalo, ze mi \"neco\" prekousalo kabely pod plechama u nohou u cifky, pak me to nedalo, a zchrupnul sem u pincka, a ona mys, tak sem ji chtel pomlatit vidlema ale zdrhla, a od ty doby klid ...

Odesláno

Pata: ne, copak voto vono to jede, ale dyz si ti sedne 12 holubu na sektor, a poserou ho, tak je do 2 let po nem, proste shnije, plast se stane tekutym, to humus ...

Odesláno

No já myslím, že to můžou být i kuny, sídliště je na okraji města, pak už sou pole a lesy, takže to může být aj to...kočky bych s ožírání čehokoliv v autě asi nepodezíral, tam spíš aby, jak lezou, drápkama nenačaly nějakou hadici nebo kabelový svazek...kábly mi nežerou, asi jim ta izolace zas tak moc nechutná, radši asi ten sendvič z pod kapoty....:D

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Pata: ne, copak voto vono to jede, ale dyz si ti sedne 12 holubu na sektor, a poserou ho, tak je do 2 let po nem, proste shnije, plast se stane tekutym, to humus ...

a reklamovat to nejde? :myslim:D:D:D

Odesláno

Ochranáře na Vás:D:D:D.

Jinak s těma kočkama je to hrozný. Jeden čas jsem měl pod autem pořád louži. Studoval jsem co to je(čichem i mezi prsty),jestli mi někde něco neteče. Nic neteklo. Pak jsem na to přišel.S*ině jedna rezavá.

A řešení? Zavřel jsem okno do garáže:D

Odesláno

Jakmile by tam vlezli k motoru, tak nastartovat a to bych dvkrá -třikrát opakoval a oni by se už odnaučili tam lést. A nebo je postříkat studenou vodou;):myslim:myslim:grr:bacha:bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...