Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Algol

Tož taky přispěju svou troskou do mlýna....

1. Cosinová věta se používá na něco trochu jiného, než je uhlopříčka obdélníka s teoreticky pravými rohy, pokud bych tady chtěl aplikovat cosinovou větu, muselo by být auto do vrtule...jinak vztah zní u=sqrt(d*d+š*š) a týká se skutečně nekonečného množství trojúhelníků vepsaných do půlkružnice...:D

u...délka uhlopříčky

d...délka auta od nárazníku po nárazník

š...šířka auta od nárazník po nárazník

za deformace auta do vrtule a čtyřstopý vozidlo nese odpovědnost majitel....:D

2. z toho podélnýho stání bych vyjel aji po slepu, ba dokonce to tak denně činním, zajet se dá i do místa o dlaždicu větší (tj. +-30 cm) než je auto, stačí 2x dopředu a 2 dozadu....:D

3. ad parkovací místa, jelikož je navrhuju a projektuju, můžu k tomu říct jediné, parkovací norma +- odpovídá i většímu autu, šířka místa je 240 cm, pokud je to místo podle normy, otevřeu i vrata u 3D GT, který má 180 cm šířku a nečiní mi to problém, bohužel problém je jinde, ono se totiž normou stanovené rozměry parkovišť nedodržují a za to může kdo, Kefalín? Ano, úředníci, kteří za groš by matku prodali....:D

:mad: Ďaľší čo ma kameňuje. No dobre, tak som dement ktorý na výdenie z radu áut potrebuje viac sko 40 cm je som ohľaduplný idiot, ktorý nechce riskovať poškodenie cudzieho auta. Nežijem v žiadnom veľkomeste a keď pozriete na vyznačenie toho parkovacieho miesta, sme tvyknutý na veľkorysosť.

Odesláno

Stalo se mi jednou, že jsem zaparkoval svého Passata-II podél chodníku \"nadoraz\" k autu za mnou, protože vpředu už byl zákaz. Vyřídil jsem co bylo třeba a jdu k autu. Vidím přes ulici, že nějaký auto se snažilo zaparkovat ještě přede mnou. Taky \"nadoraz\". :grr Vylezly z něj nějaký dvě žížaly, zamkly a šly pryč. Řekl jsem jim, že potřebuju odjet aby popojely a pak si to postavili místo mě. Něco utrousily a za puberťáckýho chichotu odkráčely.:o Vzal jsem z kufru deku, hodil jsem jí přes předek a drobet jsem si místo udělal. :o Jenže s dnešníma autama, který mají všechno z plastu to nejde. Tamto mělo místo nárazníku kolejnici.

Poučení : pokud to jde, nechat si dostatečný manipulační prostor, pokud to nejde, zaparkovat jinde.:super

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

jezisi, si to vzal total vazne vid? Glock je na kulicky od vietnbamcu, to za A, za B dement sem, a vi to vsichni kolem davno, za C: zbrojak me vzit nemuzou, pac zadnej nemam pac zadnej nepotrebuju, a za posledni, diky :)

pravdou je, ze jsem prchlivy, mam k tomu i jmeno, ale je fakt, ze kdybys na me vytahl z dalky kulickovku, tak to asi nepoznam a taham meho Volka, je to sice plyn ale efekt je docela slusnej, bohuzel uz vyzkouseno......

ja ji radsi skoro nevytahuju, protoze nevim co vytahne ten proti mne, ja na nej s plynem a on na me s wostrou, eee, radsi jen v pripade krajni nouze :-)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

jezisi, si to vzal total vazne vid? Glock je na kulicky od vietnbamcu, to za A

no tak to si dej velkej pozor, abys tu to plivatko nevytah na někoho jako sem ja. nejdriv klacek pak zbraň... tak v tu chvili mas ode me 2 díry 9mm v těle. ja nejsem povinej zkoumat jestli je to Gecko origo nebo ne!
Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2Berkoff: pokud prijedes na sec, tak prosim tu pistolku nech v aute a vubec ji nevyndavej, nebo ji pro jistotu nech doma uplne.

A jen pro uplnost, podle zakona pokud na nekoho buds mirit a doprovazet to patricnym komentarem, muzes mit problemy i kdyz to bude jen plastovy vylisek z ktereho neletaji ani ty kulicky. A ty, z ktereho kulicky jsou povazovany za zbran kategorie D, a nesmi se na verejnosti nejen pouzivat, ale ani verejne nosit a ukazovat, to se smi pouze na vyhrazenych strelnicich.

a ze bysme na program zaradili vyjizdeni z rady parkujicich vozidel, a nechali prostor jen na lomikare lomikare? :D

No tak dobry, tak tam raci ani nepojedu ..., abych vam nedelal vostudu, howk

Odesláno

Chlapi, nechte ho!

Ti plynovkáři jsou takhle švihlý prakticky všichni, dostali pistolku, tak si hrajou. Tam se pozná rozdíl mezi držitelem ZP a plynovkářem - zatímco plynovkář řve \"Ustřelím ti palici\" a ještě žádnýmu se to nepovedlo, držitelé ZP to neřvou, ale některým z nich už se to povedlo.

berkoff: chlape neblbni, kdokoliv z držitelů ZP ti může ošklivě ublížit, buml má totiž pravdu - při uplatnění §13 Tr. zák. nebude žádnej z nich řešit, jestli to střílí kuličky, nebo třeba .45 ACP.

Odesláno

Kurt: nemam plynofku, ale plastovyo glocka na cinsky kulicky, dyz mame holuby na antenach a serou nam na ne, tak je tim odhanime, protoze ublizit se jim tim neda, nekdy bohuzel.

Jinak sem s tim nikdy na cloveka nemiril, a ani to v nejblissich 30 letech nemam v planu, prave proto ze po me uz nekolikrat vystrelili, a prave proto jezdim na strelnici, mam tauruse a glocka v ostrych, ale koupeny na nekoho jinyho, protoze nemam a ani nechci zbrojak. Debil mozna sem, ale to sem tady dobre dyz se podivate na nazev vlakna. No nic, dyz ma clovek problem, tak to nikdo nevi, servisy mlci a dal mazou chyby, kaslu na to fakt. Diky vsem co me kdy pomohli a ende... mejte se ..

Odesláno

nepochopil... neslo vubec o ostudu, spis nemam rad kdyz nekdo jen tak pobiha s podobnyma hrackama po venku verejne mezi lidma...

mmch by me docela zajimalo, kdo je takovej blazen ze nekomu jinemu na sebe koupi kver...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

a jestli ti ho fakt nekdo koupil na sebe, tak bych se tim teda rozhodne nechlubil verejne, a uz vubec ne nekde na forech...

ma obe zbrane jako svoje, jen jsem je platil ja, on je ma u sebe, ve SVEM trezoru, oddelene od naboju, a berem je jen kdyz jedem na strelnici strilet, coz je jediny misto kde se s tim muzu a chci vyblbnout, strilenim do terce. Nevim co je na tom spatneho nebo nezakonneho?

Odesláno

Berkoff: plynovka, AS, paintball,... upřímně řečeno mezi tím nedělám moc rozdíl - je to \"D\" a hotovo. Já tě přece nesoudím. Sám víš, že to tvoje vyjádření nebylo šťastný a už jsi to uznal. Já jsem jen upozornil na velký bebíno, který ti hrozí, když budeš blbnout.

A hlavně jsi dost přesně tím svým vyjádřením zapadl právě do skupiny \"plynovkářů\". Že nechceš ZP mě vzhledem k tomu vyjádření trochu uklidnilo, ale i kdybys ho měl, tak by mi to bylo fuk. Pořád bys byl coby držitel ZP míň nebezpečnej, než těch mnoho, jenž jej nemají, ale mají pistoli.

Vvitty: nehroť to, tohle je jen o tom, že tu zbraň platil on. Ačkoliv mu samozřejmě nepatří.

Odesláno

Kurt: konecne nekdo trosku rozumnej ...

PS: a fakt me nic nehrozi, napsal sem to debilne, vim, uznavam, omluva, uz nekolikata, ale to nemeni nic na tom, ze vzhledem ke sve obcas vybusne povaze zbran jako takovou nemam, nevlastim, nechci, a nechci ani zbrojak, ani nic co by mohlo komukoli ublizit. Snd to ostatni jako Vivity nekdy pochopi ...

PPS: Mirit na rusky hovorici obcany (nektere) plynovkou nebo kulickovkou je stejne, jako postavit se pred rozjety pendolino, dat pred sebe ruku a rvat stuj :) to radsi statecne utecu :D

Odesláno

Berkoff : Ale on to Vvitty chápe, jen má (stejně jako většina veřejnosti) trochu přehnaný strach ze zbraní. Tedy z těch \"opravdických\". Samozřejmě, že je to emoce iracionální, neboť nebezpečná není pistole, ale člověk. Navíc nejvíce vražd je pácháno naprosto běžnými předměty (nůž, dýka, nůžky). Nejvíce vražd v domácnosti se pak stane v kuchyni. A strach z kuchyňského nože má asi málokdo, že?

K tomu, že tě někdo nechá střílet \"svou\" zbraní - toho si važ, není to samozřejmost, ani na té střelnici. Po událostech, které se už na několika střelnicích staly (sebevraždy půjčenou zbraní), se mají všichni napozoru před každým, kdo nemá ZP. A propos: kam jezdíš na střelnici v okolí Chlumce?

(tohle už je skoro na samostatný téma, snad nám to admin nesmaže :mad:)

Odesláno

Kurt: mas uplnou naprostou pravdu, posledni vrazda co se stala tady v okoli byla autem :) a kdo ma z aut strach? :)))

s tim strilenim takhle: dyz se chci vyblaznit, a pujcit si i vetsi kanony, pripadne brokofky, tak do Hradce Kralove na strelnici co provozuje Bara, jinak do Jelena, to je kus odsud, ale mazec :) Skoda ze v HK po tom co sme ustrelili kus zdi me uz nechtej pucit mavericka :D ale zase na druhou stranu ucime se i taktiku a tak, takze pohoda ... s klukama z bary vychazime dobre, a majitelu zbrojnich prukazu je kolem me hafo .. takze dycky je koho vzit, neco mu prispet a jet ... ja sam tam bohuzel bez ZP nemuzu .. ale to asi vsichni vite :)

Odesláno

Jelen? U jelena máte hospodu, ne? :)

V HK jsou střelnice dvě - Bara je komerčnější (dražší, vybavenější) pak je tam ještě SSK Třebeš - to je polokrytka, včetně 50m stavů. Tam se pořádají i MaO závody (Malá odstřelovačka). Myslel jsem spíš, jestli nemáte něco v okolí - jak vidím, tak nemáte. Ačkoliv z Chlumce je blízko prakticky kamkoliv, včetně Prahy....

Každopádně díky za info!

Odesláno

2Kurt: ja bych to nehrotil, ale podivej se na uvodni vyjadreni \"vytahnu hlinikovou bassebalku, a cekam, jen co me majitel blokujiciho auta zmerci, bud uhne, a ja jedu, nebo je drzy, a ja vymenim basebolku za Glock \" a srovnej si to s povidanim o tom ze ma zbran koupenou na nekoho... nehlede na to, ze tu nebyla rec o tom ze dotycny to koupil a zamknul.

a prosim, nemluv za me ohledne strachu ze zbrani. Nemam strach ze zbrani, i kdyz by se k tomu par duvodu naslo, naposledy treba vymena nazoru s jednim rusky mluvicim clovekem (no jeste ziju :) ). Jen mi vadi lidi, kteri maji silacke reci, mnohdy nestastne formulovane, o tom jak vytahuji pistolky, byt plastove, a rozhodne bych neco takoveho nerad videl nekde na srazu, kde jsem navic jako jeden z organizatoru. Snad to berkoff pochopi... tech duvodu proc tu bylo uz dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...