Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chtěl jsem se zeptat, jestli musim mít někde zapsaný např. v techničáku, když nalepim 10 mm široký bílý pruh kolem auta ? konkrétně by to šlo od světla ke světlu přes kliky :)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Co třeba nápis Hasiči:-D

z.č.361/2000Sb. §10 odst.3: Povinnosti provozovatele vozidla:

(2) Provozovatel vozidla je povinen zajistit, aby barevné provedení a označení vozidla nebylo zaměnitelné se zvláštním barevným provedením vozidel Vojenské policie podle zvláštního právního předpisu,12) policie podle zvláštního právního předpisu,13) celní správy podle zvláštního právního předpisu,14) obecní policie podle zvláštního právního předpisu,14a) Vězeňské služby České republiky (dále jen \"Vězeňská služba\") podle zvláštního právního předpisu14b) a vozidel jednotek požární ochrany podle zvláštního právního předpisu.14c)

ustanovení zvláštního právního předpisu14c) - vyhláška č.247/2001Sb.

[upravil dne 7/4/08 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Mě ti to přijde divný dat na červený auto bílej pruh, budeš fakt jak hasiči:P

A co máš proti hasičům??? Třeba je Kekros opravdu \"dobrovolný hasič\" a bude 406ku používat jako služební auto - třeba v pražských ulicích by se mi občas opravdu auto s právem přednosti v jízdě hodilo - jenže mám modré a to už bohužel policajti nepoužívají aspoň 30 let.

Odesláno

Ne hasič nejsem :). Někdo má chrom na lištách, já mam bílou pásku :mrk. O víkendu tam zkusim dát tu lepenku na okna jak to bude vypadat a podle toho uvidim :super Já si totiž rád hraju ;)

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Ne hasič nejsem :). Někdo má chrom na lištách, já mam bílou pásku :mrk. O víkendu tam zkusim dát tu lepenku na okna jak to bude vypadat a podle toho uvidim :super Já si totiž rád hraju ;)

Tak dej kdyžtak nějaké fotky. Jinak se řídíš heslem: ,,Kdo si hraje nezlobí\"!!! ;):D

Odesláno

no asi tak :super . Jinak vás to asi překvapí, ale nejdřív musim někde najít jak se jsem vkládají fota , já to pořád neumim :roll

Psal jsem ti to v emailu, jinak zde je o tom příspěvek, jak na to. Já se to taky učil a to díky Radkovi Hurvajzovi, který my poradil:super:potlesk

[upravil dne 7/4/08 OK406]

Odesláno

V pruzích na bocích bych neviděl problém,ale to přední sklo bych si rozmyslel.Mne to stálo už 1000kč,mam na skle bílý pruh,ale pude dolu.Policajti chcou,aby byl pruhledny a homologovany,nebo od vyrobce.

post-0-14109599807748_thumb.jpg

Odesláno

chtěl jsem se zeptat, jestli musim mít někde zapsaný např. v techničáku, když nalepim 10 mm široký bílý pruh kolem auta ? konkrétně by to šlo od světla ke světlu přes kliky :)

Zapsaný to bejt v TP nemusí...

Pokud mohu radit, ten pruh si pak nech vyrobit - dokážou to udělat akorát okolo klik, hran dveří apod. A je to pak kvalitní a vydrží to.

Ale zajímalo by mě jak to má řešený auto, který má každý díl s jinou barvou...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jednoduše- buď jedna barva pokrývá více než 50% plochy nebo má v TP zapsáno více barev se slovíčkem \"kombinace\";)

P.S.: Pokud máš náhodou na mysli to Polo, co stává ve Kbelích, tak se stačí zajít zeptat majitelky obchůdku s barvama na auta;):D

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: Marcel505

Jednoduše- buď jedna barva pokrývá více než 50% plochy nebo má v TP zapsáno více barev se slovíčkem \"kombinace\";)

P.S.: Pokud máš náhodou na mysli to Polo, co stává ve Kbelích, tak se stačí zajít zeptat majitelky obchůdku s barvama na auta;):D

To Polo stává taky na Čerňáku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...