Marcel505 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Přiložená fotka vše vysvětluje... Policisté co přijeli říkali, že za to může jednoznačně alkohol... Jak to mohli poznat? Aneb děti si hrajou a já doufám že bude brzy hezké počasí... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Ty voe, tys to napral do Bumla, no to se máš na co těšit:bacha:bacha:D:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Asi tě čeka nějaké lynčování:bacha:bacha:bacha Citovat
jarajarda Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Přiložená fotka vše vysvětluje... Policisté co přijeli říkali, že za to může jednoznačně alkohol... Jak to mohli poznat? Aneb děti si hrajou a já doufám že bude brzy hezké počasí... Marceli Marceli, kam jsi to dopracoval, nejen že ničíš vozy Peugeot, ale ještě k tomu jezdíš s VW!!!!!! :bacha:bacha:grr:grr:grr:grr:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Já navrhuji pověsit za ko... (ehm, jak to je latinsky? ) do průvanu !!! :bacha :bacha Citovat
aka Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Peto a kdyz to reknes latinsky, co se zmeni? Citovat
Péťa Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: aka Peto a kdyz to reknes latinsky, co se zmeni? Bude to citelne i pro nezne divenky - to kdyby se nahodou nejaka na foru objevila Citovat
Marcel505 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: jarajarda Marceli Marceli, kam jsi to dopracoval, nejen že ničíš vozy Peugeot, ale ještě k tomu jezdíš s VW!!!!!! :bacha:bacha:grr:grr:grr:grr:D:D:D:D:D:D:D Jsem v tý nehodě naprosto nevině, ta 406 najednou vyrazila jako letadlo. Citovat
jarajarda Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: aka jak nahodou???? Nevšímej si ho, zas rejpe:D:D Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Tak to máme: nedanie prednosti v jazde, alkohol pred jazdou, robí si prdel s kolegov na fóre... Suma sumárum ... keby ešte boli kupóny vo vodičáku tak ti z neho policajti urobia cedník...:D Citovat
Marlin Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 kdyby to bylo aspon ve tretim pokracovani Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Tak to máme: nedanie prednosti v jazde, alkohol pred jazdou, robí si prdel s kolegov na fóre... Suma sumárum ... keby ešte boli kupóny vo vodičáku tak ti z neho policajti urobia cedník...:D + ještě mu připočíst to, že naboural vozidlo Peugeot a k tomu ještě 406 + ještě jeden hřích a to, že jej v jiném vozidle a to ve VW!!! A tím spáchal ten největší hřích, který jen spáchat mohl:myslim:bacha:bacha:bacha:bacha:grr Citovat
Algol Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Jsem pro exemplární trest, pokud možno pro poravu před nastoupenou jednotkou...navíc tfujtajbl koncernový wagen...blééééééé....:bacha Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Mazec. Jsem taky pro exemplární potrestání! Citovat
MichalTalbot Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Je Vám jasné Josseline Beaumonte, že pro Vás budu muset žádat exemplární trest? (Kdo by náhodou uhodl, z jakého je to filmu, má u mě velkou Studentskou pečeť! ) [upravil dne 7/4/08 MichalTalbot] Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Je Vám jasné Josseline Beaumonte, že pro Vás budu muset žádat exemplární trest? (Kdo by náhodou uhodl, z jakého je to filmu, má u mě velkou Studentskou pečeť! ) [upravil dne 7/4/08 MichalTalbot] žě by ze seriálu Dobrodružství kriminalistiky (professionnel, le) [upravil dne 7/4/08 OK406] Citovat
MichalTalbot Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: MichalTalbot Je Vám jasné Josseline Beaumonte, že pro Vás budu muset žádat exemplární trest? (Kdo by náhodou uhodl, z jakého je to filmu, má u mě velkou Studentskou pečeť! ) [upravil dne 7/4/08 MichalTalbot] žě by ze seriálu Dobrodružství kriminalistiky (professionnel, le) [upravil dne 7/4/08 OK406] Ta první část Tvý odpovědi - fakt ne-e ale následně jsi to vygooglil správně - Le Professionel s J.P.Belmondem - můj nejoblíbenější film (ještě taky Ho! a Le Marginal a taky La bande a part - J-L.Godard) Tak se na Seči přihlaš o zaslouženou odměnu [upravil dne 7/4/08 MichalTalbot] Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: MichalTalbot Je Vám jasné Josseline Beaumonte, že pro Vás budu muset žádat exemplární trest? (Kdo by náhodou uhodl, z jakého je to filmu, má u mě velkou Studentskou pečeť! ) [upravil dne 7/4/08 MichalTalbot] žě by ze seriálu Dobrodružství kriminalistiky (professionnel, le) [upravil dne 7/4/08 OK406] Na sraz nejedu:( Ta první část Tvý odpovědi - fakt ne-e ale následně jsi to vygooglil správně - Le Professionel s J.P.Belmondem - můj nejoblíbenější film (ještě taky Ho! a Le Marginal a taky La bande a part - J-L.Godard) Tak se na Seči přihlaš o zaslouženou odměnu [upravil dne 7/4/08 MichalTalbot] Na sraz nejedu Citovat
Netopýrka Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Marceli, kdyby to byla ta moje, tak jedině trest smrti... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.