straki007 Odesláno 3. říjen 2015 Odesláno 3. říjen 2015 Vinobrani no co. Si asi uhnul moc burcaku A asi jsem mu urazil jeho city. Citovat
celda1970 Odesláno 3. říjen 2015 Odesláno 3. říjen 2015 šípková růženka ..prej šípková růženka.... :D jsem se málem zlomil....hahaha...ale pět let je fakt mazec.... :potlesk Citovat
martinikus Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 No jo, šípková růženka je vtipná, ale to, že u těch FAPoff asi nevypnuli to vstřikování nafty kvůli regeneraci, to už není taková sranda, nemyslíte? a tomu člověku se kvůli tomu několikrát přetočil motor. Citovat
John_Ice Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 to možná jo, ale problém FAPu je podle mě už překonanej a nikoho to moc netíží nebo to tak není....koho znám a má cca 2-3roky staré auto , už to neřeší...otázka je těch starší co je tam už nemaj,to je jiná.... Citovat
os-max Odesláno 12. březen 2018 Odesláno 12. březen 2018 Zdravim vsetkych. V diagnostike som vycital znepokojivu hlasku na svojej 407cke (407SW, 2004, 1.6hdi). "Aditivovani nafty - ADDGO3- Pozor, pocitac pritomny ve vozidle, ale nakonfigurovany jako nepritomny". Znamena to, ze mam FAP OFF? Ale zle spraveny? Pretoze regeneruje pravidelne kazdych cca 500-550 km. Alebo len zbytocne panikarim? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.