Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám možnost koupit auto které smrdí po cigaretách. Jak to tady pročítám, tak se toho dá zbavit. To je dobrá zpráva. Pokud by na koupi došlo, nechal bych je vyčistit, a mělo by být po problému.

Máte ještě někdo nějakou novou zkušenost?

Odesláno

Pánové já bych to kouření v autě neodsuzoval. Když stojíte v zácpě a příjde to na Vás... kde budete hledat nějaké vhodné odpočívadlo :myslim Za jízdy jo to je blbý, protože kamioňáci blbě čumí, ale při stání je to myslím OK, ne?

[upravil dne 3/4/14 13:58 od koblih69]

Odesláno

No já su sice taky kuřák ale ať je kolona nebo ne a chcu si zapálit tak si zastavím a vylezu,a když jsem v koloně no tak si to holt odstojím a pak si zapálím jak to půjde venku. Jinak měl jsem taky problém se zakouřeným interiérem a zbavil jsem se toho tím že jsem to pošlíchal sprejem resp. pěnou od Turtles nechal to 10 minut působit a pak vykartáčoval a po úplném vyschnutí jsem vyluxoval a od té doby bez závanu. ;) Ten sprej je otázka Cca 200,- a je fakt že s tím je docela práce, není to na hodinku...:D

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Jsem sice kuřák, dokážu za večer na šipkovém zápase vypálit i dvě krabky, ale v autě nekouřím ani e-cigáro. A samozřejmě, předchozí majitelka mého vozu, nebo obě, si zřejmě občas v autě zahulily a je to znát. Navíc evidentně nepatřily do kategorie leštičů svého auta a udržování pořádku. Pánové, to byste nevěřili ale ta palubovka snad v životě neviděla Coyote (nebo jiný čistič) a okna jsem jakž-takž vyčistil Clinem až na třikrát. Když jsem sundal plasty dveří nebo demontoval výdechy ventilace abych srovnal mřížky a ovládací prvky, bylo to jako archeologická expedice do míst, která od jejich vzniku evidentně nikdo nikdy nenavštívil. Bohužel to patří ke kultuře ojetých aut a v podstatě už tak nějak počítáme s tím, že ona ojetina bude vyžadovat pořádnou a hloubkovou údržbu. Průběžně zjišťujeme že tu chybí šroubek, tu stahovací spona, tu je vypadná hačička, ramínka stěračů jsou zbytečně oprýskaná a evidentně někdo zanedbal čištění prostoru mezi horními panty zadních dvěří.

Čištění čalounění mám v plánu na jaře... vůbec to nebudu přehánět (možná). ;) 

Odesláno

Smrad pohlcuje i jedla soda, nechal bych tam pytlicek a nebo to naferovku poprasil... je to jenom babska rada a ne moc ucina, kazdopadne za vyzkouseni nic nedas..

co ale fakt funguje je gel s kterym sem se setkal na jednom z prazskych veletrhu podobny tomuto http://www.growshop.cz/katalog/seznam/150836-gely mel sem vzorkovou flasticku, kde bylo par kosticek gelu. Pach to fakt neutralizuje(ne ze to jen prevoni...)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Jsem sice kuřák, dokážu za večer na šipkovém zápase vypálit i dvě krabky, ale v autě nekouřím ani e-cigáro. A samozřejmě, předchozí majitelka mého vozu, nebo obě, si zřejmě občas v autě zahulily a je to znát. Navíc evidentně nepatřily do kategorie leštičů svého auta a udržování pořádku. Pánové, to byste nevěřili ale ta palubovka snad v životě neviděla Coyote (nebo jiný čistič) a okna jsem jakž-takž vyčistil Clinem až na třikrát. Když jsem sundal plasty dveří nebo demontoval výdechy ventilace abych srovnal mřížky a ovládací prvky, bylo to jako archeologická expedice do míst, která od jejich vzniku evidentně nikdo nikdy nenavštívil. Bohužel to patří ke kultuře ojetých aut a v podstatě už tak nějak počítáme s tím, že ona ojetina bude vyžadovat pořádnou a hloubkovou údržbu. Průběžně zjišťujeme že tu chybí šroubek, tu stahovací spona, tu je vypadná hačička, ramínka stěračů jsou zbytečně oprýskaná a evidentně někdo zanedbal čištění prostoru mezi horními panty zadních dvěří.

Čištění čalounění mám v plánu na jaře... vůbec to nebudu přehánět (možná). ;)

Nápodobně taky kouřím ale doma nebo v autě mě to vadí....pro většinu podivný :D ale je to tak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...