Mišak Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6191889 Co si oni myslíte? Běžná udržba se neřeší(rozvody,olej,atd) je to ten motor 2.1TD když pišou 80kw nebo to je 1.9TD? nema to někdo kousek že by na ní hodil očko? Sorry asi to bude ta 2.1td na jinych servrech měli 2.0D tady už je to 2.1D.Omluva [upravil dne 2/4/08 Mišak] Citovat
Neon Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 1.9TD měl 66kw. 2.1 80kw ... co si o něm myslim?? Vím, že už ho tam mají pěkně dlouho, tak to asi bude předzvěstí něčeho špatného ... Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Ta 2,1čka je prý dost servisně náročná, lepší je jít do 1,9 TD nebo HDI Citovat
Alek Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Jestli chceš silnější motor v TD, klidně běž do 2.1TD. Super svezení a výkon o proti 1.9 (66kW) je opravdu skvěle znát. Jen si dej pozor a čas na dobré vozítko... (cca 2 roky jsem s 2.1TD rv. 96 dost lítal a v poho) U těch dnes prodávaných 2.1 TD (raději kup r.v. 97) si ohlídej už i stav motoru....ať nefuní nahoru....už se i toto často objevuje.... Ale pokud jsou finanční rezervy větší, tak HDi je bezkompromisně solidní volba.... Pravdou je, že náhradní díly na 2.1TD jsou dražší..... [upravil dne 2/4/08 Alek] [upravil dne 2/4/08 Alek] Citovat
Mišak Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 tak kdyby to měl někdo třeba kousek od baraku mrknul by na ní?Abych pak jel na jisto(teda jako skoro) Děkuji:) Citovat
Alek Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Joo tak Ostavu mam přes celou republiku..... Citovat
dzavel Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Mišak tak kdyby to měl někdo třeba kousek od baraku mrknul by na ní?Abych pak jel na jisto(teda jako skoro) Děkuji:) Když jsem kupoval auto, tak jsem zavadil i o tento bazar. Na email vůbec neodpověděli a po telefonu zas nic neřekli:bojim Raději koukni jinam. Citovat
Burisek Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 no pokud o ní uvažuješ,tak super svezení,ale jako první jízdu jeď do nejbližšího servisu,a nech si to napojit na diagnostiku ať tam není nějaký problém,a pokud tam bude závada na senzoru vačkového hřídele,tak je na 100% v hajzlu čerpadlo,oprava 18 - 22000 tisíc,tak jen aby jsi to věděl,pokud to nebudou vědět oni,a pokud nebou chtít z toho autobazaru tuto zkoužku podstoupit tak jdi od nich pryč,bude to na tuty nějaký bazmek..... Ale ten servis a napojení na diagnostiku bych absolvoval už s každým autem které bych koupil,pokud tam je počítač,člověk nikdy neví..... a hlavně z vlastní zkušenosti.... Citovat
Mišak Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Tak mě teda na mejl odpověděli ale nic radostnýho asi fakt pujdem o dům dál:( Jejích odpověď: Zdravim, vozidlo je stale na prodej. Stav je dobry jen je hlucnejsi motor. Citovat
dzavel Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Mišak Tak mě teda na mejl odpověděli ale nic radostnýho asi fakt pujdem o dům dál:( Jejích odpověď: Zdravim, vozidlo je stale na prodej. Stav je dobry jen je hlucnejsi motor. Už ten seriozní pozdrav:potlesk Já jsem si koupil auto přes avízo. Něco se tam dá najít, kukni 406 1.8i nebo 406 1.9TD Záleží jestli je pro tebe lepší bazar nebo soukromá osoba. V Ostravě jsem prolezl asi 10 bazarů a samé bouračky nebo vysoká cena. Citovat
Marcel505 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Mě někdo říkal, že to v tý 406 je motor co dávali do 605, a prej není špatnej... Ale to netvrdím, jen píšu co jsem slyšel... Citovat
Neon Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Mě někdo říkal, že to v tý 406 je motor co dávali do 605, a prej není špatnej... Ale to netvrdím, jen píšu co jsem slyšel... JJ, ta 2.1 se dávala do 605tek a Citroenů XMek a myslim, že i Xantií ... Neni špatnej, ba dokonce myslim, že se tolik neutahá, jako 1.9 ve 406tý, ale servisově je náročnější, hlavně na ceny dílů ... Ale bral bych ho klidně taky .. Citovat
Berkoff Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 ja koupil svyho milacka v bazaru v hradci, a je libovej, sice naky mochy sou, ale kd enejsou ze? jinak zatim jsem investoval jen do litaku a benzinu Citovat
Mišak Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: dzavel Původně zaslal: Mišak Tak mě teda na mejl odpověděli ale nic radostnýho asi fakt pujdem o dům dál:( Jejích odpověď: Zdravim, vozidlo je stale na prodej. Stav je dobry jen je hlucnejsi motor. Už ten seriozní pozdrav:potlesk Já jsem si koupil auto přes avízo. Něco se tam dá najít, kukni 406 1.8i nebo 406 1.9TD Záleží jestli je pro tebe lepší bazar nebo soukromá osoba. V Ostravě jsem prolezl asi 10 bazarů a samé bouračky nebo vysoká cena. Na tu stříbrnou sem už koukal i se bavil s majitelem auto už je strčené v bazaru uvidím jak to dopadne. Líby se my i ta modra co se tu prodava na klubu jenže je to Praha:( , ale když tu budou vraky zajedu se vlakem podívat. Citovat
Neon Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Tyvole, tak když se Ti líbí, proč se na ni nezajedeš podívat i s penězma v ruce, kor, ještě když píše cena k jednání, tak ssebou vezmi 75000,- a uvidíš, jak se dohodnete, co tam najdeš za mouchy atd. Uvidí-li peníze na dřevo, tak Ti určitě rád zlevní. A rozhodně neřeš chujovinu, že je to pro tebe daleko, kor, když jsi ještě nějaký větší vejlet na 406tky nepodnikl, nejdřív mu zavolej, ať ti řekne mouchy a neduhy. Rozhodně Ti nebude privát kecat tolik, jako bazar ... Původně zaslal: Mišak Líby se my i ta modra co se tu prodava na klubu jenže je to Praha:( , ale když tu budou vraky zajedu se vlakem podívat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.