j.holda Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 jak odstranit nepříjemné vrzání pedálu při každém sešlápnutí WD nepomohl dík za rady Citovat
reset_all Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 WD je dobre akurat na hrdzu a pomerne rychlo vyschne...na mazanie sa mi osvedcila biela vazelina... skus najskor identifikovat miesto, odkial tie zvuky idu...moze to byt napr. aj pruzina (tip naslepo) a tu nenamazes...pripadne aj klb ulozenia pedala,.........(na spojkovom pedali je aj spinac, no hadam to on nerobi) Citovat
reset_all Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Pripadne sa pozri aj sam podla obrazka...co sa pohybuje a silovo namaha, to moze vrzgat... Citovat
j.holda Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: reset_all Pripadne sa pozri aj sam podla obrazka...co sa pohybuje a silovo namaha, to moze vrzgat... já si myslim že je to ta pružina zkusím to maznout tou vazelínou díky Citovat
Medion Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 no a taky to může dělat lanko.je potažený teflonem nebo něčim takovim,a když se odrbe tak taky začne vrzat.a taky se mi stalo že se mi pochroumal ten baznecht obrázek č 3. a jak se tam dostal vzduch,tak to taky vrzalo [upravil dne 1.4.08 Medion] Citovat
RichVa Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: j.holda jak odstranit nepříjemné vrzání pedálu při každém sešlápnutí WD nepomohl dík za rady Taky mi občas vrže ale nechce se mi rozebírat. Podle zvuku to vidím na pružinu. Řeším prostříknutím silikonovým olejem. Pomůže tak na půl roku. Citovat
marko306 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 mne tak isto vŕzga pedál spojky, ale aj mi ako keby skáče, nemá plynulý chod, ako keby niekde zadrhával. Už som namazal osku pedála, lanko a aj všetky pohyblivé časti, už neviem čo ešte by tam mohlo byť. Citovat
hrasko Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: marko306 mne tak isto vŕzga pedál spojky, ale aj mi ako keby skáče, nemá plynulý chod, ako keby niekde zadrhával. Už som namazal osku pedála, lanko a aj všetky pohyblivé časti, už neviem čo ešte by tam mohlo byť. ...mne takisto zadrhava-minule sa mi skoro uplne zasekol...nebolo mi secko jedno:nevim ...a vobec netusim co moze byt na vine... Citovat
dzavel Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Napřed mi zustal asi dvakrát spadlý pedál, vrzala mi spojka při položení nohy na pedál. Vyměnil jsem lanko, protože se samoštel v lanku nějak po*ral (pedál na podlaze). Spojku jsem měnil pro odstranění vrzání. Napřed zkus nové lanko (cca 600kč) a pak kdyžtak spojka. Mazáním to jenom oddálíš. Citovat
Jindras Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Pokud to jenom vrže,jedná se o pružinu-pružinku včera jsem to mazal mazacím a konzervačním olejem české výroby koupené v drogerii za 70 kč-Upozorňuji všechny-WD 40 je reklamní vodička sprominutím k ničemu-jen vytahnout z lidí peníze a naslibovat jim zázraky.Jinak ta bílá vazelína není špatný nápad.... Citovat
marko306 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: dzavel Napřed mi zustal asi dvakrát spadlý pedál, vrzala mi spojka při položení nohy na pedál. Vyměnil jsem lanko, protože se samoštel v lanku nějak po*ral (pedál na podlaze). Spojku jsem měnil pro odstranění vrzání. Napřed zkus nové lanko (cca 600kč) a pak kdyžtak spojka. Mazáním to jenom oddálíš. spojka je nová, cca 10 000km, neviem presne a pedál skrz lanko ostal už aj mne vysieť Původně zaslal: Jindras Pokud to jenom vrže,jedná se o pružinu-pružinku včera jsem to mazal mazacím a konzervačním olejem české výroby koupené v drogerii za 70 kč-Upozorňuji všechny-WD 40 je reklamní vodička sprominutím k ničemu-jen vytahnout z lidí peníze a naslibovat jim zázraky.Jinak ta bílá vazelína není špatný nápad.... ktorú pružinku máš na mysli? vieš mi ju odfotiť? Citovat
Radek 306 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 pokud pedál drhne, zasekává se či zůstává viset, je to na 100% ta samoštelovací část lanka (pokud je tam lanko s touhle částí)..nové lanko vše řeší Citovat
marko306 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 došľaka, toho som sa obával. Aby to raky žuli! Citovat
Jindras Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Pokud zůstává viset-určitě vyměnit spojkové lanko buď original ATE se samoštelem nebo bez samoštelu manual.... Citovat
marko306 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 bez samoštelu neviem nikde zohnať. Inak mne zostal iba raz visieť pedál, dávnejšie, ale zadrhávať začal asi iba 3-4 dni dozadu. Citovat
Jindras Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Stačí se podívat na stránky auto kelly-katalog dílů jak v české i slovenské republice... Citovat
marko306 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 tak už to mám za sebou. Spojkové lanko vymenené (značka ABS ALL) 32 €. Zmizlo vŕzganie, zadrhávanie a hlavne mi už spojka nezaberá úplne na spodku. Citovat
marko306 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 no a je to zas v riti. Už mi to ide hore krkom. Pedál ako keby pukol a zostal na podlahe. Musel som ho vytiahnuť. Teraz z celej dĺžky chodu pedálu cítiť odpor iba na spodnej polovičke, zvyšná vrchná polovica ide hore iba keď ju potiahnem. Ako keby ten pedál nemá čo vracať. Čo by tam mohlo byť? EDIT A zas je všetko v poriadku po cca 100 kilometroch sa postupne chod pedálu upravoval až po vrch. [upravil dne 5/7/10 marko306] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.