Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

WD je dobre akurat na hrdzu a pomerne rychlo vyschne...na mazanie sa mi osvedcila biela vazelina...

skus najskor identifikovat miesto, odkial tie zvuky idu...moze to byt napr. aj pruzina (tip naslepo) a tu nenamazes...pripadne aj klb ulozenia pedala,.........(na spojkovom pedali je aj spinac, no hadam to on nerobi)

Odesláno
Původně zaslal: reset_all

Pripadne sa pozri aj sam podla obrazka...co sa pohybuje a silovo namaha, to moze vrzgat...

spojkaaq5.jpg

já si myslim že je to ta pružina

zkusím to maznout tou vazelínou

díky

Odesláno

no a taky to může dělat lanko.je potažený teflonem nebo něčim takovim,a když se odrbe tak taky začne vrzat.a taky se mi stalo že se mi pochroumal ten baznecht obrázek č 3. a jak se tam dostal vzduch,tak to taky vrzalo

[upravil dne 1.4.08 Medion]

Odesláno
Původně zaslal: j.holda

jak odstranit nepříjemné vrzání pedálu při každém sešlápnutí

WD nepomohl

dík za rady

Taky mi občas vrže ale nechce se mi rozebírat. Podle zvuku to vidím na pružinu.

Řeším prostříknutím silikonovým olejem. Pomůže tak na půl roku.

• O 2 roky později...
Odesláno

mne tak isto vŕzga pedál spojky, ale aj mi ako keby skáče, nemá plynulý chod, ako keby niekde zadrhával. Už som namazal osku pedála, lanko a aj všetky pohyblivé časti, už neviem čo ešte by tam mohlo byť.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

mne tak isto vŕzga pedál spojky, ale aj mi ako keby skáče, nemá plynulý chod, ako keby niekde zadrhával. Už som namazal osku pedála, lanko a aj všetky pohyblivé časti, už neviem čo ešte by tam mohlo byť.

...mne takisto zadrhava-minule sa mi skoro uplne zasekol...nebolo mi secko jedno:nevim ...a vobec netusim co moze byt na vine...:myslim

Odesláno

Napřed mi zustal asi dvakrát spadlý pedál, vrzala mi spojka při položení nohy na pedál.

Vyměnil jsem lanko, protože se samoštel v lanku nějak po*ral (pedál na podlaze). Spojku jsem měnil pro odstranění vrzání.

Napřed zkus nové lanko (cca 600kč) a pak kdyžtak spojka. Mazáním to jenom oddálíš.

Odesláno

Pokud to jenom vrže,jedná se o pružinu-pružinku včera jsem to mazal mazacím a konzervačním olejem české výroby koupené v drogerii za 70 kč-Upozorňuji všechny-WD 40 je reklamní vodička sprominutím k ničemu-jen vytahnout z lidí peníze a naslibovat jim zázraky.Jinak ta bílá vazelína není špatný nápad....

Odesláno
Původně zaslal: dzavel

Napřed mi zustal asi dvakrát spadlý pedál, vrzala mi spojka při položení nohy na pedál.

Vyměnil jsem lanko, protože se samoštel v lanku nějak po*ral (pedál na podlaze). Spojku jsem měnil pro odstranění vrzání.

Napřed zkus nové lanko (cca 600kč) a pak kdyžtak spojka. Mazáním to jenom oddálíš.

spojka je nová, cca 10 000km, neviem presne a pedál skrz lanko ostal už aj mne vysieť:(

Původně zaslal: Jindras

Pokud to jenom vrže,jedná se o pružinu-pružinku včera jsem to mazal mazacím a konzervačním olejem české výroby koupené v drogerii za 70 kč-Upozorňuji všechny-WD 40 je reklamní vodička sprominutím k ničemu-jen vytahnout z lidí peníze a naslibovat jim zázraky.Jinak ta bílá vazelína není špatný nápad....

ktorú pružinku máš na mysli? vieš mi ju odfotiť?
  • O 4 týdny později...
Odesláno

no a je to zas v riti. Už mi to ide hore krkom. Pedál ako keby pukol a zostal na podlahe. Musel som ho vytiahnuť. Teraz z celej dĺžky chodu pedálu cítiť odpor iba na spodnej polovičke, zvyšná vrchná polovica ide hore iba keď ju potiahnem. Ako keby ten pedál nemá čo vracať. Čo by tam mohlo byť?

EDIT

A zas je všetko v poriadku po cca 100 kilometroch sa postupne chod pedálu upravoval až po vrch.

[upravil dne 5/7/10 marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...