kadaver Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 http://www.widelec.org/skoda_105,id,1869.html Citovat
Guest M-A-X Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 No promena dobra ale uz je to moc extremni. Nelibi se mito. Kdyby tohle udelal s novejsim autem tak by to mohlo vypadat k svetu Citovat
309Tom Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Ble, proč mi to děláte, hned po jídle takové zrůdnosti Citovat
chuck11 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Předek i boky auta se mí líbí,ty zadní světla bych ale použil jiné,moc mi tam nesedí Citovat
Lentilka Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 jako showcar parádní ale věděl bych o lepším a myslím si že i hezčím způsobu jak natunit škodovku... rozhodně bych se ale držel linií, které škodovka už má a zůstal u \"originálních\"součástí... Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Hezký auto si představuju jinak, např. 406. Citovat
MichalTalbot Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Jak bylo řečeno v jednom českém filmu: \"Kolik to muselo dát práce a přitom je to taková blbost...\" Počiny tohoto druhu nechápu a tvůrce podobných nesmyslů považuju za slaboduché jedince, pardon. Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Je to hnus, velebnosti A du blejt... Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Jak bylo řečeno v jednom českém filmu: \"Kolik to muselo dát práce a přitom je to taková blbost...\" Počiny tohoto druhu nechápu a tvůrce podobných nesmyslů považuju za slaboduché jedince, pardon. Za to je nepovažuju, je to prostě jejich koníček, stejně jako veteráni, taky s tím každý nesouhlasí. Tuning nic pro mě.. Citovat
adraj Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 ač nejsem moc velkým příznivcem tuningu,tak si myslím,že to není až tak špatně udělané(kromě toho zadku) Akorát sem nenašel stěrač. Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: adraj ač nejsem moc velkým příznivcem tuningu,tak si myslím,že to není až tak špatně udělané(kromě toho zadku) Akorát sem nenašel stěrač. škodovky vzadu neměly stěrač Ale stejně na ně ráda vzpomínám.. nojo-on nemá ani vpředu:mrk ani boční blinkry zatím.. Však to doladí [upravil dne 31.3.2008 peugeotkovic] Citovat
adraj Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: adraj ač nejsem moc velkým příznivcem tuningu,tak si myslím,že to není až tak špatně udělané(kromě toho zadku) Akorát sem nenašel stěrač. škodovky vzadu neměly stěrač Ale stejně na ně ráda vzpomínám.. myslel jsem ve předu:D Citovat
Jamesz Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Je to zrůda *SORRY* s původní škodovkou to nemá nic společného, \"stejný\" tuning mohl udělat z trabanta ?! Citovat
Berkoff Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 chlapi, natunena skoda vypada takhle: http://berkoff.chlumec.net/displayimage.php?album=16&pos=4 Citovat
adraj Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff chlapi, natunena skoda vypada takhle: http://berkoff.chlumec.net/displayimage.php?album=16&pos=4 tak to nemá chybu. By se mi vešli do garáže hned dvě za sebou:D:super Citovat
MichalTalbot Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: MichalTalbot Jak bylo řečeno v jednom českém filmu: \"Kolik to muselo dát práce a přitom je to taková blbost...\" Počiny tohoto druhu nechápu a tvůrce podobných nesmyslů považuju za slaboduché jedince, pardon. Za to je nepovažuju, je to prostě jejich koníček, stejně jako veteráni, taky s tím každý nesouhlasí. Tuning nic pro mě.. Promiň, ale to, co jsi napsal je veliký nesmysl. Rozhodně to přece není to samý co veteráni!!! Renovací veteránů a jejich udržováním se zachovává kus historie generacím příštím. Díky veteránistům si dnes můžeme prohlížet auta, která by už třeba dávno neexistovala, můžeme hodnotit práci našich předků a uvědomit si obrovský pokrok, kterým auta prošla za těch více než sto let. Tuning, pokud jde o mechanické části (motor, brzdy, nápravy, atd.) může být přínosem pro jízdní vlastnosti auta, nebo inspirací pro konstruktéry, ale podobný tuzing škodovek je k ničemu, stejně jako dloubání se v nose, anebo hraní automatů. Stojí to hromadu peněz, v 99% případů to i hnusně vypadá (všelijaký vesnický hustokřídla a roury od kamen, nalepený nádechy a světýlka ) a je to úplně trapný zejména v kombinaci s tím pamotorem, kterej do toho v MB montovali... Mám pochopení i pro tuzing třeba na Golfu II, na Kadettu GSi, na E30, protože ty auta aspoň jedou, ale škodylaky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.