Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Najdese tu někdo kdo už svojí 205 někoho tahal nebo byl sám tažen.

Zajímá mne jestly to co přikládám jako foto,někdo použil k výše zmíněným praktykám,poněvač já bych k tomu neměl moc důvěru.

Sou to v podstatě zprofilovaný plechy přivařený k nosníkum,na tah do strany nijak zvlášt tuhý.

Ale zase na druhou stranu proč by to tam bylo.

Díky

post-0-14109599694314_thumb.jpg

Odesláno

Zdar, myslim si že, když to hodíš do příkopa nebo někam na louku a vyreješ brázdu, že se pod auto nedostaneš, tak budeš vděčnej za každý vlečný oka. Už jsem od pár lidí slyšel, že když to hodili v zatáčce do příkopa tak lidi od odtahovky nenapadlo nic jinýho než auto zachytit za kolo a tahat. Pokud oka nemáš schnilý tak vydržej, uf letos sem je natíral :)

Odesláno

Tak díky.:super

Já jen že když nás jednou bratr táhl,bylo to teda jiný auto a to oko bylo šroubovací a celkem masivní,tak jak jsme to neměly vychytaný (táhnul poprvý,a ještě k tomu lanem) tak to byly občas takový trhy,že jsem se u tohodle obával.

Odesláno
Původně zaslal: HUGO BOSS

jo tyhle oka jsou odzkoušený, vydržej :super

No já si myslím,že se komunardi mohli snažit více.Vlk se nažral a koza zůstala celá.

Nebo předpokládali,že se 205ka nebude tahat ani táhnout.:bacha:roker

Odesláno

Ja sem byl tazeny 2x, uchyceni predniho oka uz predchozi majitel castecne natrhnul. Poprve co to bylo tak mel frajer lano hozene na kouli tak to bylo v pohode.. ale podruhe me tahnul Renault a mel oko na druhe strane nez ja, takze se mi to snazilo ohybat a lano tlacilo zespod na spojler.. no jak sme dojeli na misto (20 km) tak to bylo nehezky zohle a taky si rikam jestli me bude jeste nekdy nekdo tahnout jak to vydrzi, snad jo.. za co jineho to tam jde chytit kdyz chci aby me nekdo tahnul? No ale auti ted jezdi spolehlive uz delsi dobu takze snad nebude potreba :-)

[upravil dne 29.3.08 Mitja_]

Odesláno
Původně zaslal: gogogo

Zajímá mne jestly to co přikládám jako foto,někdo použil k výše zmíněným praktykám,poněvač já bych k tomu neměl moc důvěru.

Na předním oku moje 205ka visela a jela jak divá :-) bez ztráty kytičky.

Zadní otestované nemám .... mám závěs takže pokud někoho táhnu, tak za kouli.

Odesláno

A teď trochu jinak jo:D:D Loni jsem táhnul kamaráda za jeho přední tažný oko. No, nevím proč, ale dal si na křižovatce v rozjezdu dvojku...prd a oko bylo v prde_i....

Minulej tejden mi volá druhej kamarád co provedl. Zapadl do sněhu a nechal se vytáhnout Audi Allroadem. Utrhl oko a jak má GTI nárazník, tak je to oko vejš, než má bejt, protože GTI má oko daný úplně jinak, zepředu spojleru. Kdyby se trubec nechal vytáhnout za prdel, bylo by vše OK, ale takhle se mu urvalo oko a praskl nárazník v bočním uchycení (kupodivu mu nepraskl spojler!!! takže oprava 400Kč+ musí někde nechat navařit tažné oko...)

Odesláno
Původně zaslal: 309Tom

Na 309-ce mi ho ve předu urvali, ale bylo trochu narezlý, chce to fakt plynulou jízdu, dovedu si představit, jak se s tím museli rozjíždět :bojim

No, aspoň že to prasklo až když bylo auto vytažený ze závěje no,,,,,

Odesláno

Když ty auta byli nový, tak to vydrželo dost, po dvaceti letech bych to neriskoval a spíš to měl jako okrasu...

Odesláno
Původně zaslal: 309Tom

ještě, teď když ve předu to oko nemám, za co se mám nechat tahat? ťuk, ťuk, ťuk, zatím to nepotřebuju a snad nebudu

Nejlíp za nějakej nosník.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...