Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když u nás běži telka, tak je to maximálně kulisa, ale občas nějakou reklamu vidím a mám pár top:

1) Větší, než obvykle. Sportka - hokejový gólman v megabráně a ten jeho zákrok, když je puk 3 metry nad ním ve vinglu nemá chybu ... (už ji asi nedávaj)

2) Splátka. Ge-money. Originální nápad...

Odesláno

v posledni dobe me teda vsechny reklamy spis iritujou, nez ze by se mi nektera libila, prijdou mi cim dal tim vic stupidnejsi, reklama Vodafonu na parek v rohliku a listky do kina se smlouvou na dva roky me dokaze vzdycky nadzvednout tak, ze vypinam na zbytek reklamniho casu zvuk ( a takovych reklam je teda vic, na tuhle jsem si zrovna vzpomnel )

Odesláno

Hezké a jemné jsou ty, (myslím na Whiskas) s tím šedivým kotětem, jak mu v zimě spadne na kebuli ten sníh a druhá, jak se sápe po peřině k páníčkovi.

Na druhou stranu vysloveně odpudivá je ta na nějakou zubní pastu, jak v umyvadle přistávají ty krvavý chrchly.

Obě však splní hlavní úkol reklamy.....zaujmou.

Osobně smysl reklamy nechápu, asi jsem divnej, ale ještě se mi nestalo, že bych něco koupil jen proto, že to bylo v TV.

[upravil dne 28.3.08 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

reklama Vodafonu na parek v rohliku a listky do kina se smlouvou na dva roky me dokaze vzdycky nadzvednout

Zrovna ta mi nepřijde špatná, je to IMO narážka na T-mobile a jeho akci s dvouletýma smlouvama na tarif a kredit.

Odesláno

U mě jednoznačně vede reklama na Pedigree junior nebo jak se to píše. Jak tam pořád pobíhají a lumpačí stěnata. :super A kdysi se mi líbila reklama na Peugeot 406 nový model s válcem na senzor deště a na Peugeot nevím jaký (307), jak se všichni snažili svoje ošklivý auta skrýt. :super:aut

Odesláno

Nazdárek, reklamy nemusím, ale tak jako je voda pro ryby, tak je reklama pro člověka všude okolo :grr:grr. Nikdo před ní neuteče. V jejím prostředí žije. :bojim:bacha

Odesláno

Mam aj ja sice chodila na slovenskom kanali, Ale myslim ze poznate::super 2 kamiony a soferi spia za volantom jeden sa zobudi a druhy kamion ich predbieha tiez so spiacim soferom......toto bola pekna vychytavka.....:super:super

Odesláno

Na reklamy se nedívám.

Ale kdysi jsem omylem shlédl \"Bóbika\" - ta byla dobrá.

A ještě tu jak ten chlapík cosi natírá a tchýni se nelíbí odstín barvy (až to budeš příště natírat tak to bude zelený) - Odpověď : maminko až to budu příště natírat, tak už tady nebudete......

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Na reklamy se nedívám.

Ale kdysi jsem omylem shlédl \"Bóbika\" - ta byla dobrá.

A ještě tu jak ten chlapík cosi natírá a tchýni se nelíbí odstín barvy (až to budeš příště natírat tak to bude zelený) - Odpověď : maminko až to budu příště natírat, tak už tady nebudete......

:D:D:D
Odesláno

Reklamy nesnáším a kdybych měl napsat co mě reklamy, tak bych byl hodně sprostej. Vadí mi z principu už to, že mi někdo cpe něco co mě nezajímá - přece když něco chci koupit tak si pozjišťuju informace a koupím si co si vyberu na základě faktů (tech.parametry, vzhled, cena), ne na co jsem viděl reklamu. Nejhorší je, když jsou (hlavně na Nově) několikrát během filmu. Většinou úplně zkazí atmosféru zápletky nebo pointy a hlavně, protože to okamžitě přepínám, mě většinou na jiném programu zaujme jiný pořad a zpátky už to nepřepnu = dívám se na jiný program. Navíc je děsný jak jsou reklamy všude kolem - na tramvajích, v časopisech, na billboardech, na domech, prostě všude mě někdo s něčím otravuje s jediným cílem - vytahnout z mojí peněženky co nejvíc bankovek, prdlajz! Zrušit reklamu a bude krásně na světě :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...