adraj Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 potřeboval by jsem vědět jednu věc a to: děti se mě často ptají,když vidí vzadu na autě nalepenou rybičku,proč jí tam mají a co to znamená. Sám sem jim nedokázal odpovědět:myslim Nevíte tedy někdo jaký má význam? DÍKY Citovat
Marlin Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 verici. Rybicka je smybolem krestanske cirkve Citovat
kobra Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 pane bože , u nás to má na autě jeden totální neznaboh. Tak to asi zapoměl slepit , nebo taky netuší ........ Je to asi jako když někdo nalepil na auto zajíce a po letech ho nesundal Citovat
Fakir Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Ryba je symbolem křesťanské církve? To je zajímavý, to jsem nevěděl. Já vždycky myslel, že jde buď o rybáře, nebo o příznivce \"módní\" značky pro šampóny Fishbone. Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 tak někdo má rybičku,někdo potápěče.. někdo kytičky.. však proč ne? a já vozím na anténě bílou stužku.. nebo Z? [upravil dne 25.3.2008 peugeotkovic] Citovat
jozefsv Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: Marlin verici. Rybicka je smybolem krestanske cirkve to mas odkial? Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 http://cs.wikipedia.org/wiki/K%C5%99es%C5%A5ansk%C3%A9_symboly kuk:) Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 http://www.hojko.com/nalepka-ryby-na-zadnej-casti-auta-t72542.html kuk Citovat
Hadra Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 jj, křesťané. Já mám vzadu \" Live to ride, ride to live \":D Citovat
Demo Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 ja pravidelne potkavam potuzenou sade s napisem \"NO FIRE\" ne no fear... Citovat
Fakir Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Demo ja pravidelne potkavam potuzenou sade s napisem \"NO FIRE\" ne no fear... Já už viděl i NO FATE . Je fakt, že dle stylu jízdy panáček opravdu zřejmě nebude mít dlouhý osud... Co mi nejde do hlavy je, proč si křesťani lepí na auta nálepku, aby byli poznat. Možná je to varování pro ostatní řidiče, něco ve stylu \"když zaslechneš \"halelůjá\", budu předjíždět\". Nebo \"pojedu pro jistotu 80, bůh mi měří průměrnou\"... Citovat
adraj Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Viděl jsem srandovně upraveného trabantíka,který byl celý v černém,kouřové skla a velké křídlo a ten měl z těch písmen na zadním skle nápis \"NO FOFR\" což mě pobavilo:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Nejlepší co jsem viděl bylo na černém voyageru bílý nápis MEMENTO MORI (pamatuj na smrt), ale vůbec mu nevadilo, že mě předjíždí jako prase přes plnou. Citovat
aaischa Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: adraj Viděl jsem srandovně upraveného trabantíka,který byl celý v černém,kouřové skla a velké křídlo a ten měl z těch písmen na zadním skle nápis \"NO FOFR\" což mě pobavilo:D toho o fofr vídám pravidelně, ale asi to bude jinej, stava na andelu na arbesáku v Praze, takovej černej jinak u nás máme sdružení \"rybky\" nějaká součást křestanský církve, jedna známá tam chodí a pořáed si to vychvaluje, ale je to dosti na styl sekty tady u nás leze jí to dost do hlavy, víc jak by mělo Citovat
Maverick Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Já nedávno viděl starý žígo a ten měl na okně nápi RÁMUS a místo vejfuku rouru do komína:D Citovat
p406b Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 nej nalepka je - Jezdim bez airbagu,umirám jako chlap! Citovat
Wenouš Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 U nás na Fiatu 126-Nekradu,jezdím s tím na co mám! Citovat
vix Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 A viděl někdo TRAMVAJ s mračítkama, přítlačným křídlem za zadním sběračem a nápisem NO FEAR na zadním skle ? Citovat
Fakir Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: vix A viděl někdo TRAMVAJ s mračítkama, přítlačným křídlem za zadním sběračem a nápisem NO FEAR na zadním skle ? To sice ne, ale zrovna tam by ten nápis NO FEAR sednul... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.