Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval by jsem vědět jednu věc a to:

děti se mě často ptají,když vidí vzadu na autě nalepenou rybičku,proč jí tam mají a co to znamená.

Sám sem jim nedokázal odpovědět:myslim

Nevíte tedy někdo jaký má význam?

DÍKY

Odesláno

pane bože , u nás to má na autě jeden totální neznaboh. Tak to asi zapoměl slepit , nebo taky netuší ........

Je to asi jako když někdo nalepil na auto zajíce a po letech ho nesundal :)

Odesláno

Ryba je symbolem křesťanské církve? :D To je zajímavý, to jsem nevěděl. :D Já vždycky myslel, že jde buď o rybáře, nebo o příznivce \"módní\" značky pro šampóny Fishbone. :)

Odesláno
Původně zaslal: Demo

ja pravidelne potkavam potuzenou sade s napisem \"NO FIRE\" ne no fear...

Já už viděl i NO FATE :). Je fakt, že dle stylu jízdy panáček opravdu zřejmě nebude mít dlouhý osud... :D

Co mi nejde do hlavy je, proč si křesťani lepí na auta nálepku, aby byli poznat. :D Možná je to varování pro ostatní řidiče, něco ve stylu \"když zaslechneš \"halelůjá\", budu předjíždět\". :D Nebo \"pojedu pro jistotu 80, bůh mi měří průměrnou\"... :D

Odesláno

Viděl jsem srandovně upraveného trabantíka,který byl celý v černém,kouřové skla a velké křídlo

a ten měl z těch písmen na zadním skle nápis \"NO FOFR\" což mě pobavilo:D

Odesláno
Původně zaslal: adraj

Viděl jsem srandovně upraveného trabantíka,který byl celý v černém,kouřové skla a velké křídlo

a ten měl z těch písmen na zadním skle nápis \"NO FOFR\" což mě pobavilo:D

toho o fofr vídám pravidelně, ale asi to bude jinej, stava na andelu na arbesáku v Praze, takovej černej :) jinak u nás máme sdružení \"rybky\" nějaká součást křestanský církve, jedna známá tam chodí a pořáed si to vychvaluje, ale je to dosti na styl sekty tady u nás :( leze jí to dost do hlavy, víc jak by mělo :(

Odesláno
Původně zaslal: vix

A viděl někdo TRAMVAJ s mračítkama, přítlačným křídlem za zadním sběračem a nápisem NO FEAR na zadním skle ? :D

To sice ne, ale zrovna tam by ten nápis NO FEAR sednul... :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...