MirasCC Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Koukám na to celkem divně už do začátku, nebude ten sraz spíš na Seči u Chrudimi, než u Chrudimě Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: MirasCC Koukám na to celkem divně už do začátku, nebude ten sraz spíš na Seči u Chrudimi, než u Chrudimě no taky jsem na to koukal ale jednou jsem dostal sprdaka od Bedi za Seč a jei sklonovaní tak při tomhle už raději držim hubu.:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Já bych viděl skloňování podle KOSTI, takže Chrudimi:) Citovat
MirasCC Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 No von se vždycky musí ozvat nějakej blbec, kterej rejpe do detailů, tentokrát si černýho Petra vyberu já, no Citovat
MatrixChose Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Mě to taky hned fláklo do očí, ale pak jsem se začetl a \"Chrudima\" byla ta tam.. :D Citovat
Béďa Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no taky jsem na to koukal ale jednou jsem dostal sprdaka od Bedi za Seč a jei sklonovaní tak při tomhle už raději držim hubu.:D:D tak hrozny to snad nebylo.. jen me to taky tlouklo do oci Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 utlucte naseho superadmina skoro bych rekl, ze kdyz tam bydli, tak by to mohl vedet... Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Béďa treba to byl test pozornosti.. a tim to MirasCC vyhrava tajnou soutěž , vyhrou je hlídání Kurtova prcka na víkend:D Citovat
aka Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 prislo mi to divny ale kurt je z tama, tak mu verim Citovat
ozzy56 Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Máte to blbě všichni---má tam být---CHRUDIMY :xvul nejdou smajlíci:xvul Citovat
Kurt Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Vvitty utlucte naseho superadmina skoro bych rekl, ze kdyz tam bydli, tak by to mohl vedet... On to pochopitelně ví - a očekával, že se někdo chytne. http://cs.wikipedia.org/wiki/Chrudim Citovat
MirasCC Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr a tim to MirasCC vyhrava tajnou soutěž , vyhrou je hlídání Kurtova prcka na víkend:D Aha, tak už vím, proč to všem bilo do očí, ale nikdo se neozval Citovat
Trundik Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 http://www.chrudim-city.cz/index.asp?p=23&s=265 Citovat
MirasCC Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Kurt http://cs.wikipedia.org/wiki/Chrudim No hele, vem to politicky: U Chrudimi U Chrudime Citovat
Kurt Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Trundik http://www.chrudim-city.cz/index.asp?p=23&s=265 Co to? Citovat
aka Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 ja si klidne Anezku an vikend pujcim ale vim, ze Kurt nepise jako prasatko tzn. ani sem po tom nepatrala, ooo jak jsi superadmine super!!! Citovat
Kurt Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: MirasCC No hele, vem to politicky: U Chrudimi U Chrudime Ale vykašli se na politiku a od nynějška skloňuj Chrudim podle vzoru píseň. Vážně jsem čekal, že se chytnete - je to asi měsíc, co u mě byl předseda a já jsem při rozhovoru s ním použil slovo \"Chrudimě\" a on se mě na to ptal, že prý to nikde jinde neslyšel. Proto jsem jej použil i tady. Na upoutání vaší pozornosti to zafungovalo znamenitě. Citovat
MirasCC Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Kurt Ale vykašli se na politiku a od nynějška skloňuj Chrudim podle vzoru píseň. Vážně jsem čekal, že se chytnete - je to asi měsíc, co u mě byl předseda a já jsem při rozhovoru s ním použil slovo \"Chrudimě\" a on se mě na to ptal, že prý to nikde jinde neslyšel. Proto jsem jej použil i tady. Na upoutání vaší pozornosti to zafungovalo znamenitě. No, moc pozornosti to nepoutalo, když se nikdo neozval Mrknul sem na stránky co už linkoval Trundik, vyzkoušel jsem tenhle Google test a potom založil téma, víc jsem po tom nepátral. Dobrej chyták! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.