Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Koukám na to celkem divně už do začátku, nebude ten sraz spíš na Seči u Chrudimi, než u Chrudimě :myslim

no taky jsem na to koukal ale jednou jsem dostal sprdaka od Bedi za Seč a jei sklonovaní tak při tomhle už raději držim hubu.:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no taky jsem na to koukal ale jednou jsem dostal sprdaka od Bedi za Seč a jei sklonovaní tak při tomhle už raději držim hubu.:D:D:D

tak hrozny to snad nebylo..:D jen me to taky tlouklo do oci :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

a tim to MirasCC vyhrava tajnou soutěž , vyhrou je hlídání Kurtova prcka na víkend:D

Aha, tak už vím, proč to všem bilo do očí, ale nikdo se neozval :roll:bacha

Odesláno

ja si klidne Anezku an vikend pujcim :)

ale vim, ze Kurt nepise jako prasatko :) tzn. ani sem po tom nepatrala, ooo jak jsi superadmine super!!! :)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No hele, vem to politicky:

U Chrudimi

U Chrudime

Ale vykašli se na politiku a od nynějška skloňuj Chrudim podle vzoru píseň. :)

Vážně jsem čekal, že se chytnete - je to asi měsíc, co u mě byl předseda a já jsem při rozhovoru s ním použil slovo \"Chrudimě\" a on se mě na to ptal, že prý to nikde jinde neslyšel. Proto jsem jej použil i tady. Na upoutání vaší pozornosti to zafungovalo znamenitě.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Ale vykašli se na politiku a od nynějška skloňuj Chrudim podle vzoru píseň. :)

Vážně jsem čekal, že se chytnete - je to asi měsíc, co u mě byl předseda a já jsem při rozhovoru s ním použil slovo \"Chrudimě\" a on se mě na to ptal, že prý to nikde jinde neslyšel. Proto jsem jej použil i tady. Na upoutání vaší pozornosti to zafungovalo znamenitě.

No, moc pozornosti to nepoutalo, když se nikdo neozval :D

Mrknul sem na stránky co už linkoval Trundik, vyzkoušel jsem tenhle Google test a potom založil téma, víc jsem po tom nepátral.

Dobrej chyták! ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...