JaKoB Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Ctěl bych dát tažné zařízení.Máte někdo zkušenost s tímto:http://www.levnetazne.cz/?c=popis-produktu&idItem=558 a není tam napsáno zda to jde i na nový model 99.Cena vypadá dobře,jenže je to z ruky si to nechat i namontovat. Citovat
MatrixChose Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Cena není špatná, taky sháním, ale o kvalitě těžko říct. Ale si stejně myslím, že to nějakými testy asi prošlo a není co řešit Citovat
ozzy56 Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Tažné je na fotkách namontované na novém modelu,tak proč se ptáš,zda to pasuje???Jinak cena je dobrá,jen bych prověřil,že se nemusí sundávat(když netaháš),jak píšou. Citovat
Driver Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Je to přidělaný dvěma šrouby takže sundavat se nemusí. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Driver Je to přidělaný dvěma šrouby takže sundavat se nemusí. přesně tak Citovat
Martin.405 Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 a kdy se tažné musí sundávat? mám na autě takový \"rozdělávací\", kula je tam chytnutá mezi dva plocháče taky na dva šrouby, mám ho odmontované bo sem si myslel že když se odmontovat dá tak odmontovaný být musí (když netáhnu) ale radši bych ho tam měl, je to super ochrana zadní části auta Citovat
Guest servisman Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 tažné jen pokud jde demontovat bez nářadí nemá býti vzadu,jelikož 2 šrouby dotahuji klíčema a nehledě by se musely dávat nové matice.Stačí to tak??Jinak o tažném se to tu kdysy probíralo jinak více http://www.brink.cz/pages/brink.php [upravil dne 24/3/08 sarkomi] Citovat
Péťa Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Mě se ta cena zase tak super nezdá. Je to bez elektroinstalace a bez montáže! Citovat
tomino Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 A pokud je mi známo, tak montáž už musí provádět akreditovaná firma a navíc s razítkem. Citovat
MatrixChose Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: tomino A pokud je mi známo, tak montáž už musí provádět akreditovaná firma a navíc s razítkem. Jo, to je pravda, známý na to mám a el. instalaci si udělám sám, takže mě osobně zajimá jen ta \"surová\" cena. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 vybráno z odkazu Podle zákona má motorista dvě možnosti, jak postupovat při montáži a přihlášení tažného zařízení: 1) montáž provede odborná firma s certifikátem od ELSA IMPORT \"Odborný servis BRINK\", nebo \"Pověřený servis\". Tato firma namontuje TZ, řádně vyplní typový list a ručí za svou práci. Motoristovi je pak proveden zápis do TP na odboru dopravně-správních agend. 2) montáž provede firma, která nemá žádné pověření, tudíž motorista musí nejprve navštívit stanici STK, kde je za poplatek zkontrolována montáž TZ, prověřena bezchybnost a funkčnost zapojení elektropřípojky, načež může dojít k přihlášení TZ. [upravil dne 24/3/08 sarkomi] Citovat
Laďa Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: Martin.405 a kdy se tažné musí sundávat? mám na autě takový \"rozdělávací\", kula je tam chytnutá mezi dva plocháče taky na dva šrouby, mám ho odmontované bo sem si myslel že když se odmontovat dá tak odmontovaný být musí (když netáhnu) ale radši bych ho tam měl, je to super ochrana zadní části auta Zase taková super ochrana zadní části auto to není vždy. Viděl jsem auto po nárazu zezadu s tažným a nic tomu autu skoro nebylo kromě srolované podlahy kufru. Citovat
OK406 Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: Peta Mě se ta cena zase tak super nezdá. Je to bez elektroinstalace a bez montáže! Za tu cenu jsem to měl na své 406 já namontované + veskeré písemné náležitosti. Pak stačli dojít na úřad a za 50,-Kč (kolek)to zapíší do TP a vydají oot se zapsaním TZ. Citovat
tomino Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Peta Mě se ta cena zase tak super nezdá. Je to bez elektroinstalace a bez montáže! Za tu cenu jsem to měl na své 406 já namontované + veskeré písemné náležitosti. Pak stačli dojít na úřad a za 50,-Kč (kolek)to zapíší do TP a vydají oot se zapsaním TZ. Upřesni za použití číslic a místa konání montáže. PLS Citovat
OK406 Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Tak pro tebe je to daleko. Jinak mi to dělal pán v Třeboni a to na počkání. Jen jsem se telefonicky objednal. Uvedl jsem typ vozidla, r.v., karoserii a to bylo myslím vše. A samozřejmě, že je to tažné, které se odmontovávat (dva šrouby). Přesná ce tažného + montáž 3500,-Kč + 50,-Kč kolek na přepsání + telefonát + výdej na benzin (cesta tam a zpět) ale to ted nevím přesně. Samozřejmě, že mám fakturu o montáži, typový list k tažnému zařízení. [upravil dne 25/3/08 OK406] Citovat
Driver Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: Laďa Původně zaslal: Martin.405 a kdy se tažné musí sundávat? mám na autě takový \"rozdělávací\", kula je tam chytnutá mezi dva plocháče taky na dva šrouby, mám ho odmontované bo sem si myslel že když se odmontovat dá tak odmontovaný být musí (když netáhnu) ale radši bych ho tam měl, je to super ochrana zadní části auta Zase taková super ochrana zadní části auto to není vždy. Viděl jsem auto po nárazu zezadu s tažným a nic tomu autu skoro nebylo kromě srolované podlahy kufru. Přesně tak při větším nárazu to tažný nadělá víc škody než užitku. Bez něj by to pochytal třeba jenom nárazník, ale takhle je v háji podlaha v kufru takže vystříhat, navařit novou... no to se mi to radí, ale sám tam tažný mám, ty šrouby jsou tak zarezlý že se mi to ještě nepovedlo povolit Citovat
Cune Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Trošku opožděná reakce, ale přece :-) U levnetazne.cz jsem objednal tažné zařízení, k tomu od nich elektroinstalaci a celková cena 3400,- Kč i s balným a dopravou do Plzně. Přijde mi to jako velice slušná cena. Je k tomu záruka na 2 roky a řádně vyplněnej typovej list, což je podmínkou pro registraci zařízení. Jinak jde o výrobek z Polska, což by nikoho nemělo udivovat... Citovat
Vlastyk Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 A co říkáte na tuhle cenu http://www.shop.tazny.cz/?p=productsMore&iProduct=211&sName=Tazne-zarizeni-Peugeot-406-sedan-r.v.-10-95--12-04 Bral jsem od něho a spokojenost:super [upravil dne 3/10/09 Vlastyk] Citovat
labinko Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Původně zaslal: Vlastyk A co říkáte na tuhle cenu http://www.shop.tazny.cz/?p=productsMore&iProduct=211&sName=Tazne-zarizeni-Peugeot-406-sedan-r.v.-10-95--12-04 Bral jsem od něho a spokojenost:super [upravil dne 3/10/09 Vlastyk] je to polsky vyrobca AutoHak? mam take tazne, ale nie na sruby ale rychlo upinak, cena s montazou a kabelazou 150 eur Citovat
Cune Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 To mé tažné je od AUTO-HAK. Před chvílí jsem ho tam napáchal. Neskutečná pakárna. Už vim, proč za tu montáž chtěji tisícovku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.