Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakou jste dostali největší pokutu?

Recommended Posts

Odesláno

10 euro za parkovani, a pak jeste $30 za parkovani ( tenkrat stal dolar 40 kc, kde ty doby jsou), ovsem tam jsem listecek akorat vzal a zahodil....

300 Kc za parkovani, 300 za zakaz odboceni a 500 kc kdyz na me jeden aktivni bonzak ze sousedstvi zavolal odtahovku.

to neni nejhorsi na to ze je to seznam od roku 97....

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

10 euro za parkovani, a pak jeste $30 za parkovani ( tenkrat stal dolar 40 kc, kde ty doby jsou), ovsem tam jsem listecek akorat vzal a zahodil....

300 Kc za parkovani, 300 za zakaz odboceni a 500 kc kdyz na me jeden aktivni bonzak ze sousedstvi zavolal odtahovku.

to neni nejhorsi na to ze je to seznam od roku 97....

a co pokuty zajizdu nacerno? :)

ehm ja jsem snad jeste nedostala jinou pokutu nez zpozdny v knihovne :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Aka: to nejsou pokuty, ale prohrane sazky s revizory :)

hele a mazej na icq neeeeee preci

myslis sazku kdo rychleji beha? :D

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

1500,- za odtah. Postavil jsem se na otočku tramvaje (kde jsem v životě neviděl otáčet tramvaj) a mazal k závěrečné maturitní zkoušce:D

Doufám, žes tu zkoušku aspoň udělal.

Já dostal 1000 za nedání přednosti zprava a nabourání.

Další 400 za jízdu po dálnici bez známky.

Obojí před cca 10 lety.

A pak dvakrát 400 za rychlost do 70km/h ve vesnici. Před cca pěti lety.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Původně zaslal: Mefisto86

1500,- za odtah. Postavil jsem se na otočku tramvaje (kde jsem v životě neviděl otáčet tramvaj) a mazal k závěrečné maturitní zkoušce:D

Doufám, žes tu zkoušku aspoň udělal.

Já dostal 1000 za nedání přednosti zprava a nabourání.

Další 400 za jízdu po dálnici bez známky.

Obojí před cca 10 lety.

A pak dvakrát 400 za rychlost do 70km/h ve vesnici. Před cca pěti lety.

To víš že jsem ji udělal a dokonce na výbornou:D Jen tenhle incident mi trošku zkazil oslavu.:roker
Odesláno
Původně zaslal: Opl405

500 Kč v autě, za rychlost 125km/h na 90tce(3roky zpátky).

1000Kč + 2 body kdyz sem jel na motorce, tak me zmerili 65km/h pri vjezdu do mesta..

On existuje i někdo, kdo na motorce staví u policajtů??? Docelas mě mile překvapil, já - co vidím, jak motorkáři jezděj´a když si mimoděk poslechnu silně řeči některých \"silných\" v hospodě, tak mám pocit, že něco jako policajt u cesty je vůbec nevzrušuje (podpořeno zážitkem před 4mi lety, kdy jsem si cestu ze Slovenska hloupě načasoval na neděli, kdy v Brně končila VC motocyklů - zážitek, který se jen těžko popisuje jinými slovy, než že jsem zažil cca 2 hodiny permanentího strachu. Večer ve zprávách byl rozhovor s nějakým dálničním policistou, který přiznal, že motorkářům vždy nechají volnou ruku, protože je stejně nejsou schopni nijak řešit).

Odesláno

Kc 2500 +3 body za rychlost u nas (90 na D1 u Chodova, kdyz tam bylo omezeni na 60, v osm rano v sobotu, siroko daleko zadny auto, jak jinak)

EUR 90 na Korisce, kdyz jsem jel 126 na 90ce .. mel jsem z toho radost, protoze mi mohli sebrat auto na 3 dny a dat az 2000 EUR pokuty ;)

Odesláno

ja platil snad 300 za to, ze jsem zajel na zastavku MHD, zastavil, nabral kamose a odjel... bylo kolem 23h v sobotu vecer, autobus tam zadny nebyl... cela \"akce\" trvala max 15 vterin... hold panove si evidentne chteli neco dokazovat... kdyz jsem odpovedel, ze nevim, co jsem udelal za prestupek, tak po me jeden z nich zacal jecet, at jdu vratit ridicak... jinak 2x200Kc za rychlost... jednou 78Km/h v 50tce (mimo mesto) a podruhe neco kolem 68km/h v 50tce... Pokazde v aute(ch), na motorce mam ciste konto :D

Guest servisman
Odesláno

lepší zastavit než míti varovné výstřely v zádech,člověk si dnes není nikdy jistý co bude pokud nezastaví

Odesláno

Tak před 2lety ,když sem jel s maminou z dovolený a už sme byli skoro doma (zhruba 20km,přitom celá trasa byla necelejch 400km) najednou zničehonic a byli tam, no samozřejmě za rychlost,místo 90ky byla 140ka ale byli hodní,vodnesla to jen 1000ovka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...