Zila Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 tak nam dnes šiel syn poprve tancovat :D:D chudačik nejak se nam plete prava s levou :super:super 1 . poznatok nepošlapal slečnam obuv ale oni jemu :D:D Citovat
OK406 Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 A kde má společenský oblek?? Sako + kalhoty + košile + kravata či motýlek a rukavice??? I já jsem chodil do tanečních, jó to byli jiné časy:D:mrk [upravil dne 5/3/08 OK406] Citovat
Peto670 Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 podstata je naucit sa tancovat, a oblek si moze dovolit az ked mu to pojde:myslim:myslim Citovat
OK406 Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: Peto670 podstata je naucit sa tancovat, a oblek si moze dovolit az ked mu to pojde:myslim:myslim Pokud se nemýlím, tak kromě společenského tance se zde učí i společenskému chování (etiketě) Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 U nas by ho bez spolecenskeho obleku vubec na parket nepustili. PS: vsimnete si: nekomentuji, pouze konstatuji (to abych predesel urazkam) Citovat
Peto670 Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 jo jasne etiketa ale je to diskutabilne, v Telocvnični? Citovat
OK406 Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: Peto670 jo jasne etiketa ale je to diskutabilne, v Telocvnični???? Nezáleží kde ale na tom, aby jim to dobře ,,klouzalo\" a to je jedno. Ale ten oblek musí být!! Však ho na plese má i jeho otco, viď:D:D:D:D Ale jak jim to jde:super Citovat
Peto670 Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 jasne bonton je bonton a nemal by sa porusovat. ale sak to nie je vencek, to je iba trening....... Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Koukam, ze tam je i borec v odrbanych riflich... Citovat
OK406 Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: Peta Koukam, ze tam je i borec v odrbanych riflich... jj, taky jsem si všiml. Tak za mě by jej tam ani nepustili!!:grr:o:o:bojim:bojim:bojim Citovat
Zila Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 v telocvični maju nácvik a aš naostro to bude v kulturaku dnes to bolo iba ako / zoznamenie z tancmistrom ale bolo radost sa pozerat ked asi polka nevedela kde je prava a lava noha ps: na sako si musi počkat hold za 2 mesiace 7 cm nahoru je dost to potom možem kupovat co mesiac nove Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: Zila ps: na sako si musi počkat hold za 2 mesiace 7 cm nahoru je dost to potom možem kupovat co mesiac nove Cim ho zalevate, ze tak roste? :D Citovat
Zila Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 halušky ,mliečko , pivo , slivka , a pernik / pečeny / Citovat
Ticcino Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Jó hoši, kde jsou ty časy, když jsem chodil do tanečních já. Oblek mě svíral, ruce v bílých rukavičkách se potily a nejhorší bylo to, že ty nejlepší báby se mnou tancovat nechtěly to Zila: To je dost dobrá momentka. Půlka lidí je v nějaký křeči Ale jinak ať se tam mladýmu líbí. Já to v tom věku nedoceňoval, ale později je hodně na co vzpomínat... Citovat
Medvěd Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Tak já se tanečním vyhnul obloukem a přiznávám, že zatím ani nějak moc nelituju (situace, kdy bych tanec využil, bych mohl spočítat na prstech jedné ruky - vlastně jednom prstě, počítám-li do toho vlastní svatbu, ale protože jsme měli 80 hostí, tak si myslím, že Helča i tak tancovala dost). Nicméně s mladým Zilou mám společné období růstu, já mezi 7 a 8 třídou vyrostl přes prázdniny o 23 cm, následně mě ani vlastní brácha nepoznával (kromě výšky mi začly růst i vousy, holil jsem se poprvé na 13té narozky) a v září mi nebyly jediné dlouhasy. Citovat
Bohouš Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Já do tanečních nikdy nechodil.......zatím mě to nechybí :roll Citovat
adraj Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Mě naši do tanečních nutili,ale odmítnul jsem. Nějak mi to nepřirostlo k srdci. Manželka chodila a tak když je na chalupě nějaká zábava a vyjímecně jdeme,tak co tančím je ploužák. Ten mi trochu jde:D Citovat
aka Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 tanecni..to neni tak davno tam sem jednoho chlapce smrtelne urazila a od te chvile uz sem se tam neukazala :Dale zakladni kroky abych umela Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.