Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,dnes jsem v pneuservisu zjistil,že mám v autí rezervu (pneumatiku) od novoty-léto 1999.Je od té doby NEPOUZITA.Chtěl sem ji dát na zad. nápravu.Maník v servisu mě od toho zrazoval-že je moc stará.Co by jste udělali Vy???Dík za odpo.:roker

Odesláno

já bych ji asi nechal v kufru. Nevím sice jak u letních pneu, ale zimním se prý mění struktura po 4 letech. A 9 let stará guma... :roll Asi bych ji na auto nedal. Na dojetí jo, ale na furt? To jako že bys dokoupil 3 nové gumy a jednu starou? :roll

Odesláno

To by nemělo tolik vadit. Pokud jsi ji dobře prohlédl a není nikde popraskaná nebo jinak poškozená,

tak by neměl být problém ji použít a navíc jestli byla celou dobu v autě.:papa

Odesláno

Odporucim nedavat. Ta guma bude mat ine vlastnosti oproti novej, inu prilnavost na ceste atd. Aj guma starne a tvrdne. Ako rezerva je fajn,ale iba ako rezerva na dojazd.

Odesláno

taky se přikláním nechat ji jako rezervu, ty roky jsou už dost a nikdy nevíš co se přihodí na cestě, 3 ti budou držet dobře a 1... to by mohlo být zle, to je můj názor, kdyžtak mi ho vyvraťte

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...