Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem v Bille narazil na novy energy drink znacky Duracell ;) Chut a i slozeni velmi podobne RedBullu, cena 19.90Kc/250ml

duracel.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Peto670

Tak to potom musis byt pekne nabity......:D:D:D

jj prave testuju prvni vzorek :)

aby jsi pak celou noc nebubnoval jako ten králíček v reklamě:D
Odesláno

no dal jsem si jen jednu baterku :D myslim, ze to bude stacit, nebudu to prehanet, chci se dneska vyspat :D

BTW ziskal jsem jednou od kamosky koncentrat na vyrobu 20litru, takze pri ceste z jihu Francie jsem si namichal 1.5 PET lahev a zvladl jsem to, ale musim rict ze 1300km na jeden zatah jen s trema prestavkama na tankovani LPG i s tim energy drinkem bylo docela narocnych

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

no dal jsem si jen jednu baterku :D myslim, ze to bude stacit, nebudu to prehanet, chci se dneska vyspat :D

BTW ziskal jsem jednou od kamosky koncentrat na vyrobu 20litru, takze pri ceste z jihu Francie jsem si namichal 1.5 PET lahev a zvladl jsem to, ale musim rict ze 1300km na jeden zatah jen s trema prestavkama na tankovani LPG i s tim energy drinkem bylo docela narocnych

To věřím já jel teď před 14dny ze Švýcarska nějakých 12hodin a byl to taky celkem slušný opruz a v létě mě čeká Anglie takže něco přes 1600km tak to asi vezmu s menším šlofíkem než abych to někam píchnul :D. Jinak energy drink beru pravidelně když jezdím na dlouhý trasy ;)
Odesláno

mne moc tie drinky nezaberaju, az na jeden. V12 ten som si pichnul ked som sa ucil celu noc na skusku a na dalsi den do vecera v praci.. po 48 hodinach na nohach som mal este problem zaspat.:)))))

Odesláno

Jee, to vypada dobre. Jelikoz dnes uz druhy den stehuju a zitra me ceka to nejtezsi (lednice a skrine) tak si jich par koupim, sice se z toho asi poseru, ale co uz. :D

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Jee, to vypada dobre. Jelikoz dnes uz druhy den stehuju a zitra me ceka to nejtezsi (lednice a skrine) tak si jich par koupim, sice se z toho asi poseru, ale co uz. :D

ale aspon budes rychlejsie behat na WC, ked budes plny energie;)

Odesláno

jj to znám, je fajn, dostali jsme asi před půl rokem od Quiksilveru celej karton. Jinak mně osobně pomáhá Kamikaze nebo Bull ( ale nedej bože zapomenout v létě vypitou plechovku v autě, to je smrad jako ze siláže )

Odesláno

Já se udržuju v bdělém stavu silnou černou kávou, chemické srágory tipu různých \"energů\" bych mému žaludku nedoporučil - a já se s žaludkem snažím být opravdový kamarád, uzavřeli jsme pakt o vzájemném neútočení a je nám krásně.

Guest servisman
Odesláno

extra silná tuplovaná že v ní pomalu někdy lžička stojí:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...