Radek Hurvajz Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 Původně zaslal: Miku to ozzy1956 a myryn : pánové jsou znalci , ještě takové ACDC \"HELLS BELLS , Thunderstuck\" mňam,mňam pro moje ouška:aut :super Naprostej souhlas, klasickej Hard a Heavy Metal, to je žůůůžo Citovat
adraj Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Miku to ozzy1956 a myryn : pánové jsou znalci , ještě takové ACDC \"HELLS BELLS , Thunderstuck\" mňam,mňam pro moje ouška:aut :super Naprostej souhlas, klasickej Hard a Heavy Metal, to je žůůůžo to je ta starší generace:D. Dneska to je samej hip hop nebo co to je. Citovat
buml Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 no za sebe bych to shrnul asi tak ze mi naprosto vyhovuje to co hraje Radio Beat, obcas k tomu jeste prihodim Dana Landu a sem vychechtanej:D Citovat
Dundee Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 Původně zaslal: buml no za sebe bych to shrnul asi tak ze mi naprosto vyhovuje to co hraje Radio Beat, obcas k tomu jeste prihodim Dana Landu a sem vychechtanej:D A sem tam Pražský výběr P.S.: To jsme na stejný vlně Citovat
buml Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: buml no za sebe bych to shrnul asi tak ze mi naprosto vyhovuje to co hraje Radio Beat, obcas k tomu jeste prihodim Dana Landu a sem vychechtanej:D A sem tam Pražský výběr P.S.: To jsme na stejný vlně No vidis, a Medved a Kdo s tou muzikou (pro ne ramusem) meli problem. A to nejsou zadny extra dedousci:D:D:D oni nechapou co je to zivak neboli live;) [upravil dne 24/2/08 buml] Citovat
Maverick Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Miku to ozzy1956 a myryn : pánové jsou znalci , ještě takové ACDC \"HELLS BELLS , Thunderstuck\" mňam,mňam pro moje ouška:aut :super Naprostej souhlas, klasickej Hard a Heavy Metal, to je žůůůžo to je ta starší generace:D. Dneska to je samej hip hop nebo co to je. Tak nevim, já jsem mladá generace a tuhle starou muziku prostě žeru:D jen k tomu občas přidám osumdesátky a jsem spokojenej;) ROCK FOREVER Adraj: Nevim jak někdo může Hip-Hop nazvat muzikou, to je spíš jen nějakej kec na mikrofon typu mother f***er, oh yee apod. Hlavně že když tohle poslouchám, tak jsem cool, jsem IN, jsem největší gangsa a holky na mě letí. Citovat
LivingLegend Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Miku to ozzy1956 a myryn : pánové jsou znalci , ještě takové ACDC \"HELLS BELLS , Thunderstuck\" mňam,mňam pro moje ouška:aut :super Naprostej souhlas, klasickej Hard a Heavy Metal, to je žůůůžo to je ta starší generace:D. Dneska to je samej hip hop nebo co to je. Tak nevim, já jsem mladá generace a tuhle starou muziku prostě žeru:D jen k tomu občas přidám osumdesátky a jsem spokojenej;) ROCK FOREVER Adraj: Nevim jak někdo může Hip-Hop nazvat muzikou, to je spíš jen nějakej kec na mikrofon typu mother f***er, oh yee apod. Hlavně že když tohle poslouchám, tak jsem cool, jsem IN, jsem největší gangsa a holky na mě letí. Tak ja nevim ale koupil jsme si radio znacky pioneer a tam v manualu pisou ze rock je soucasna moderni muzika a me nezbejva nez snima souhlasit a podotykam ze tam psali o popu klasice atd ale otakovem srotu jako hip-hop (kua uz jen to pisu tak se mi zveda pajsl) nic nepisou AT ZIJE METAL Citovat
adraj Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 Adraj: Nevim jak někdo může Hip-Hop nazvat muzikou, to je spíš jen nějakej kec na mikrofon typu mother f***er, oh yee apod. Hlavně že když tohle poslouchám, tak jsem cool, jsem IN, jsem největší gangsa a holky na mě letí.pro mě osobně hip hop muzika není,ale nechci urazit ty co jí žerou. Já sám jsem v pubertě poslouchal Heavy metal a rád si ho poslechnu i nyní. Takovej Manowar to mě vždy dostává. Klasika a dechovka je pro mě tabu. Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2008 Odesláno 24. únor 2008 Tak já v lehce postpubertálním věku propadl folku a country (přímá souvislost s vandrováním) a ostatními vrstevníky, kterým z oranžovočerného kazeťáku maďarské výroby něco děsně nahlas chrchlalo a chrochtalo - což oni bůhvíproč nazývali hudbou a velice to prožívali, jsem považoval za poněkud vykolejené (ostatně jako oni mě). Má láska k folku a trempárnám se mě držela až do konce vojny (1990), kdy po revoluci vyschla kontroverzní témata a tak nějak nebylo proti čemu psát protestsongy. Pak jsem se přes jednoho kamaráda dostal k tvrdší muzice a zjistil jsem, že to chrchlání Floydů nebylo zcela věrohodné, a že ty strašný zvuky byly zapříčiněny spíš kvalitou přehrávače a taky tím, že šlo o xxxtou kopii (nicméně třeba Abraxas mě opravdu neoslovil ani později). Dnes mám v oblibě třeba Dire Straits, Jon Bon Joviho, Genesis, z českých mě dostává bohužel už mrtvý Kalandra Citovat
slayer83 Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Původně zaslal: Hadra Jako správnej bigbíťák poslouchám hlavně rock, metal, HC, punk, - z českých Doga, Alkehol, Kabát, Arakain SPS, Wohnout, Sestry, Landa...., z cizích Metallica, Manowar, LP, Sepultura, SOAD, Green Day, Rage, Slayer, Deep purple, Zeppelin, Eagles...... V rádiu stále Rockmax, nebo Hey. Jo, teď mám v autě new grass - Taverna ( to je tátova kapela a líbí se mi ). myslim, že jsme na to pomalu stejně, nemá to cenu psát 2x...možná bych dodal Soufly,Debustrol.....atd. je toho mnoho... Citovat
Creams Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Pro mě jasná věc TRANCE Music .... Pro představu http://www.youtube.com/watch?v=-TfZxb3wDyU&feature=related [upravil dne 25.2.2008 Creams] Citovat
invalida Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Tak já se taky přidám.Přesto že mi už 40 taky bylo skoro dávno vyrostl jsem na rock a heavy a do dnešního dne mě to neopustilo a doufám že ještě dlouho neoppustí.Takže od nás Arakain,DogaKabát ale spíš starší protože se mi zdá že jim nějak dochází dech,ze světa Manowar,Iron Maiden Helloven Judes priest Mettalica.V radiu na předvolbě číslo 1 rádio Rock Max a co mě těší nejvíc je že můj prvorozený se potatil.Můj druhý poslouchá takový ty moderní hip hopy a jiný srágory a mě to rve uši Citovat
aaischa Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Původně zaslal: Creams Pro mě jasná věc TRANCE Music .... Pro představu http://www.youtube.com/watch?v=-TfZxb3wDyU&feature=related [upravil dne 25.2.2008 Creams] tak tohle já taky rád ale takový ty moderní hiphop krámy tak to je absolutní hrůza Citovat
marco.cz Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Původně zaslal: rakvajs Já hlavně českej rock Kabát Tři Sestry Katapult Brutus atd.:P:P Jsi moje krevní skupina:super jen bych ještě dodal Landa:potlesk Citovat
kokylaka Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Jo,jo takový ZZ TOP nebo DEF LEPPARD to je muzika:super Citovat
OK406 Odesláno 4. prosinec 2016 Odesláno 4. prosinec 2016 Snad mě neukamenuje te, když upřimně napíši, že mi to nedalo, když jsem četl i slyšel v mediích o letošním Slavíkovi, kdy se na druhém místě umístnill ne zrovna hraní interpret v radiích nebo v tv. Tak jsem si jeho jméno zadal na You Tube, jelikož jsem jej nikdy neslyšel. Jedná se o skupinu Ortel (Tomáš Ortel). Ať je o něm psáno jakoliv, tak jeho vokal i styl lze přirovnat (např. Krylovi, Brychtovi, Orlik, Landa).Tak to alespoň posuzuji já. Je pravda, že některé texty jsou o tom, co si normální lidé říkají a jak vše vidí v naší společnosti. Na druhou stranu mě překvapil: Citovat
HonzaRez Odesláno 5. prosinec 2016 Odesláno 5. prosinec 2016 Kamenovat netřeba, určitě si každý pomyslí své... Jen si prosím neber do úst Kryla, to už je vážně prosotduché... Ke komické soutěži jménem Český Slavík - toto je náš pátý neojblíběnější český slavík: Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2016 Autor Odesláno 5. prosinec 2016 (upraveno) Slavík,Slavík--to je ta pěvecká soutěž, co ji má už tolik let pod palcem Kája a Lucka? lidi, vzpamatujte se Upraveno 5. prosinec 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.