Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to Dundee : jestli nechceš skončit u Chocholouška tak to vzdej , nad krtkem nikdy nezvítězíš :aut , to je jako boj s větrnými mlýny.

(pes je fantastický , ted mám vedle krtinců vyhloubené i půlmetrové díry :grr )

Odesláno

Jo mi se ho podařilo zlikvidovat.

Chce to ale trpělivost.

Ten zmetek prej reje pouze v lichý hodiny - nevím jak je to možný - jestli má hodinky, nebo jak to pozná ??

Chce to ale bez pohybu "číhat" u krtince a jakmile se začne nazvedávat tak krtka motykou vykopnout ven ze země.

Je to ale o nervy.

tak jsem loni dostal tři kusy.

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Ten zmetek prej reje pouze v lichý hodiny - nevím jak je to možný - jestli má hodinky, nebo jak to pozná ??

quote]

Ty si nikdy neviděl krtka s kukačkama?? :aut

Ty tvoje lichy hodiny mě připomněly básničku:

Ryje krtek, ryje záhon, každou lichou hodinu, zahradník mu na to přišel vyvraždil mu rodinu. :D

[upravil dne 21/2/08 BoneDaddy]

Odesláno

No nevím - asi kukačky nemá, možná má digi od ťamanů - ale mi se lov na krtka v lichou hodinu osvědčil.

Nakonec jak říkáš - kdosi k tomu dokonce stvořil básničku. :D

Odesláno

slayer83: Mě se díky tomuhle vehementu přestěhoval na jiný místa na zahradě, ale ne mimo ni:grr

Vvitty: Ten sousedovo kocour mi málem roztrhal bránici:super:D:D

M-A-X: Dvoutakta budu muset nejdřív poskládat do kupy, ale určitě ho potom vyzkoušim;)

Odesláno

Já bych řekl, že takový ty vrtulky docela fungujou - rodiče mají ze tří stran zahrady sousedy a všichni ty hnusný vynálezy mají. Na čtvrtý straně je takovej lesík a starej průmyslovej areál, kde v podstatě neni co rejt. No a oni se ty krtci stahujou od sousedů na tu jejich zahradu. Docela vtipný. :D No ale když to vezmu v porovnání s těma barevnejma a hlučnejma hrůzama, co tam mají oni, tak krtinec vypadá přirozeněji a možná i líp.

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

mám taky na zahradě krtka ale taky mám 2,5 letou dceru....takže krtek s námi bude bydlet

jinak bych mu to pěkně propláchl hadicí s vodou.....

no čoveče,tchán mu taky na chalupě strčil hadici,ale od žumpy:D. Soused potom chodil a chlubil se velkýma bramborama. Krtka to hajzla neodradilo a reje dál. Tchán už ho neproplachuje,kvůli sousedovi:D.
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Fuj, fuj a ještě 3x FUJ, Dundee - jakpak chceš malýmu vysvětlovat, žes v dobách jeho útlého dětství podle zavraždil jeho nejlepšího dětského kamaráda???

Vše, co v přírodě jest, má právo na život

Teda předsedo, od Tebe bych to nečekal. Holt panelák :D

Kamarád taky dlouhá léta beznadějně s krtkem bojoval a teď si chválí (od loňska) ty pasti z OBI, jak o nich psal v prvním příspěvku Kurt.

Odesláno

Nebo použít metodu z "Predátora" - druhý díl - když v závěru filmu "Predátor" předává tomu černochovi "vintovku" z roku 1375 a přeje mu "´úspěšný lov".

Na krtka snad dobrej !! :P :P

[upravil dne 22.2.2008 myryn]

[upravil dne 22.2.2008 myryn]

Odesláno
Původně zaslal: Ladis

Nehašený vápno a konva vody, pokrýt plochu zahrady, utěsnit. Náklady minimální a při ohlídání děr a zacpání tak i účinný ....

To se mi neosvědčilo - ten pacholek prchl do pryč - měl asi ňákou únikovou díru a později se vrátil / halzl/.

• O 8 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: myryn

Jo mi se ho podařilo zlikvidovat.

Chce to ale trpělivost.

Chce to ale bez pohybu \"číhat\" u krtince a jakmile se začne nazvedávat tak krtka motykou vykopnout ven ze země.

Je to ale o nervy.

tak jsem loni dostal tři kusy.

A v zime reje taky v lichy hodiny?? Jestli pozna, ze uz neni letni cas :D:D

Ale zase kdyz mu nekdo zakope do zeme radio, tak to tam vlastne hlasi:D:D

[upravil dne 7/11/08 permonik7]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...