Miku Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 to Dundee : jestli nechceš skončit u Chocholouška tak to vzdej , nad krtkem nikdy nezvítězíš , to je jako boj s větrnými mlýny. (pes je fantastický , ted mám vedle krtinců vyhloubené i půlmetrové díry ) Citovat
myryn Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Jo mi se ho podařilo zlikvidovat. Chce to ale trpělivost. Ten zmetek prej reje pouze v lichý hodiny - nevím jak je to možný - jestli má hodinky, nebo jak to pozná ?? Chce to ale bez pohybu "číhat" u krtince a jakmile se začne nazvedávat tak krtka motykou vykopnout ven ze země. Je to ale o nervy. tak jsem loni dostal tři kusy. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: myryn Ten zmetek prej reje pouze v lichý hodiny - nevím jak je to možný - jestli má hodinky, nebo jak to pozná ?? quote] Ty si nikdy neviděl krtka s kukačkama?? Ty tvoje lichy hodiny mě připomněly básničku: Ryje krtek, ryje záhon, každou lichou hodinu, zahradník mu na to přišel vyvraždil mu rodinu. [upravil dne 21/2/08 BoneDaddy] Citovat
myryn Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 No nevím - asi kukačky nemá, možná má digi od ťamanů - ale mi se lov na krtka v lichou hodinu osvědčil. Nakonec jak říkáš - kdosi k tomu dokonce stvořil básničku. Citovat
slayer83 Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Zdravim, zkus tohle u nás to funguje....přestěhovali se k sousedům.... http://www.tv-products.cz/solarni-odpuzovac-krtku.html Citovat
Dundee Odesláno 21. únor 2008 Autor Odesláno 21. únor 2008 slayer83: Mě se díky tomuhle vehementu přestěhoval na jiný místa na zahradě, ale ne mimo ni:grr Vvitty: Ten sousedovo kocour mi málem roztrhal bránici:super:D:D M-A-X: Dvoutakta budu muset nejdřív poskládat do kupy, ale určitě ho potom vyzkoušim;) Citovat
slayer83 Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Dundee : no zřejmně to chce né jeden ale víc těch vehementů a dostat je za hranice zahrady.... Citovat
urdemala Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Já bych řekl, že takový ty vrtulky docela fungujou - rodiče mají ze tří stran zahrady sousedy a všichni ty hnusný vynálezy mají. Na čtvrtý straně je takovej lesík a starej průmyslovej areál, kde v podstatě neni co rejt. No a oni se ty krtci stahujou od sousedů na tu jejich zahradu. Docela vtipný. No ale když to vezmu v porovnání s těma barevnejma a hlučnejma hrůzama, co tam mají oni, tak krtinec vypadá přirozeněji a možná i líp. Citovat
vix Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Děda nebyl nikdy rybář, ale nad krtinci dokázal sedět celé hodiny Citovat
adraj Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: omegaalfa mám taky na zahradě krtka ale taky mám 2,5 letou dceru....takže krtek s námi bude bydlet jinak bych mu to pěkně propláchl hadicí s vodou..... no čoveče,tchán mu taky na chalupě strčil hadici,ale od žumpy:D. Soused potom chodil a chlubil se velkýma bramborama. Krtka to hajzla neodradilo a reje dál. Tchán už ho neproplachuje,kvůli sousedovi:D. Citovat
Péťa Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: Medvěd Fuj, fuj a ještě 3x FUJ, Dundee - jakpak chceš malýmu vysvětlovat, žes v dobách jeho útlého dětství podle zavraždil jeho nejlepšího dětského kamaráda??? Vše, co v přírodě jest, má právo na život Teda předsedo, od Tebe bych to nečekal. Holt panelák Kamarád taky dlouhá léta beznadějně s krtkem bojoval a teď si chválí (od loňska) ty pasti z OBI, jak o nich psal v prvním příspěvku Kurt. Citovat
myryn Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Nebo použít metodu z "Predátora" - druhý díl - když v závěru filmu "Predátor" předává tomu černochovi "vintovku" z roku 1375 a přeje mu "´úspěšný lov". Na krtka snad dobrej !! :P [upravil dne 22.2.2008 myryn] [upravil dne 22.2.2008 myryn] Citovat
Ladis Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Nehašený vápno a konva vody, pokrýt plochu zahrady, utěsnit. Náklady minimální a při ohlídání děr a zacpání tak i účinný .... Citovat
myryn Odesláno 22. únor 2008 Odesláno 22. únor 2008 Původně zaslal: Ladis Nehašený vápno a konva vody, pokrýt plochu zahrady, utěsnit. Náklady minimální a při ohlídání děr a zacpání tak i účinný .... To se mi neosvědčilo - ten pacholek prchl do pryč - měl asi ňákou únikovou díru a později se vrátil / halzl/. Citovat
permonik7 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: myryn Jo mi se ho podařilo zlikvidovat. Chce to ale trpělivost. Ten zmetek prej reje pouze v lichý hodiny - nevím jak je to možný - jestli má hodinky, nebo jak to pozná ?? Chce to ale bez pohybu \"číhat\" u krtince a jakmile se začne nazvedávat tak krtka motykou vykopnout ven ze země. Je to ale o nervy. tak jsem loni dostal tři kusy. A v zime reje taky v lichy hodiny?? Jestli pozna, ze uz neni letni cas :D Ale zase kdyz mu nekdo zakope do zeme radio, tak to tam vlastne hlasi:D:D [upravil dne 7/11/08 permonik7] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.