adraj Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Hodně dlouho jsem přemýšlel,jestli sem vložit toto vlákno nebo né.Tak to teda zkusím,budto to zanikne a nebo se chvilku udrží.Takže téma je : papaní. Každý má své určité jídlo v oblibě a jiné,které je na druhém konci žebříčku. Takže moje otázka zní ''jaké máte své oblíbené jídlo a jaké jídlo by jste nikdy do úst nevzali a už při jeho vyslovení Vám běhá mráz po zádech?" Jsou peugotáci vybíraví? [upravil dne 13/2/08 adraj] [upravil dne 13/2/08 adraj] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegaalfa Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 tak já začnu nej+ biftek nej- držkovka a nejlépe zde ! restaurace [upravil dne 13.2.08 omegaalfa] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefsv Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 mam rad pecene prasa a nikdy by som nezjedol chrobakov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demo Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 steak a opekane bramburky +++ --- lečo jo jinak, kdyz se o nekom rika, ze je to gurmán, tak to znamena zrout gurmet (gourmet) je labuznik... [upravil dne 13.2.2008 Demo] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoneDaddy Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Tak ja mám nejradší smažený kuřecí řízek (obalovaný i přírodní) s hranolkami a oblohou.Mňam. Nesnesl bych žemlovku.Ble. :papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adraj Odesláno 13. únor 2008 Autor Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Původně zaslal: Demo steak a opekane bramburky +++ --- lečo jo jinak, kdyz se o nekom rika, ze je to gurmán, tak to znamena zrout gurmet (gourmet) je labuznik... [upravil dne 13.2.2008 Demo] tak jsem velkej gurmán. :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urdemala Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 +++ chleba se sýrem - - - chleba s paštikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 +++ kus argentinské svíčkové, připraveno zprudka na rozžhaveným grilu, mezi medium a done... pečivo *slint* --- zabíjačkový záležitosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macik.83 Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Kdyz to nejsou mysicky a cvrcci, tak spapam asi uplne vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adraj Odesláno 13. únor 2008 Autor Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Původně zaslal: macik.83 Kdyz to nejsou mysicky a cvrcci, tak spapam asi uplne vsechno Tak to si můžem podat ruce. To co je předemnou na stole to sním,kromě talířů a příboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ticcino Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Já to musím trošku rozdělit + polívky: dršťková, knedlíčková + domácí jídlo: steak, svíčková + exotické jídlo: krevety, sépie - polívky: mléčná - domácí jídlo: rýžový nákyp, žemlovka - exotické jídlo: ústřice Chrobáky, štíry, červy jsem nezkoušel, ale rád bych zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demo Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Chlapci co Vam vadi na semlbábě a nákypu? Nemyslim to nejak osobne, jen by me to zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macik.83 Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: macik.83 Kdyz to nejsou mysicky a cvrcci, tak spapam asi uplne vsechno Tak to si můžem podat ruce. To co je předemnou na stole to sním,kromě talířů a příboru. Jakmile se to prede mnou hybe, nebo dokonce mrka, koncim karieru:D Ale treba sneky jsem papal a byli vyborny:D [upravil dne 13/2/08 macik.83] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adraj Odesláno 13. únor 2008 Autor Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Původně zaslal: Demo Chlapci co Vam vadi na semlbábě a nákypu? Nemyslim to nejak osobne, jen by me to zajimalo. to si taky počkám na odpověd,protože tyto jídla já rád. Doma nikdo nejí rýžový nákyp,ale mám hodnou tchýni:D,která mi ho občas udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macik.83 Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Demo Chlapci co Vam vadi na semlbábě a nákypu? Nemyslim to nejak osobne, jen by me to zajimalo. to si taky počkám na odpověd,protože tyto jídla já rád. Doma nikdo nejí rýžový nákyp,ale mám hodnou tchýni:D,která mi ho občas udělá Ja to taky rad papam, ale je spousta, ktery to jidlo nemusi, temto pokrmum a houskovym knedliku se rika mokra buchta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demo Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Ja nerikam, ze bych to do sebe musel tlacit kazdy den... Ale s chuti si to obcas dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oddie Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Mám rád italskou kuchyni - ať již těstoviny, nebo pizzu. Z masa hodně ryby, pak často kuřecí, hovězí steak málo propečený (krvavý ). Obecně minimum omáček (nesnáším ty "klasické" české typu UHO), výjímka je svíčková a koprovka, ale jen párkrát do roka. Co do příloh preferuju zeleninu (dušenou nebo na másle), snažím se nežrat s*ačky typu hranolky či knedlíky (zase - výjímka párkrát do roka, třeba vepřová s knedlíkem a zelím). Co nejím v žádném případě je rajská (jak polívka, tak omáčka), syrová rajčata ale můžu v množství velkém. Pak také nemusím čínu, jen v nouzi. Zajímavé téma, vzhledem k tomu, jak tristní úroveň stravování v ČR je... Ještě jen tak pro zajímavost, můžete uvést, co snídáte, kolikrát denně a jak často jíte - to dá docela dobrý obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marisw Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 JA zjem vstko co nezje mna, ale zboznujem medium steak s lesnou omackou z Robinsona, Co nemusim je Spenat, a vsetko co snim suvisi, a ziadne dary mora.....to ked zjem ,tak mam farbu ako ten spenat...akosy to moj traviaci trakt nedokaze prijat :D ale inak spapam naozaj vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adraj Odesláno 13. únor 2008 Autor Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Původně zaslal: oddie Mám rád italskou kuchyni - ať již těstoviny, nebo pizzu. Z masa hodně ryby, pak často kuřecí, hovězí steak málo propečený (krvavý ). Obecně minimum omáček (nesnáším ty "klasické" české typu UHO), výjímka je svíčková a koprovka, ale jen párkrát do roka. Co do příloh preferuju zeleninu (dušenou nebo na másle), snažím se nežrat s*ačky typu hranolky či knedlíky (zase - výjímka párkrát do roka, třeba vepřová s knedlíkem a zelím). Co nejím v žádném případě je rajská (jak polívka, tak omáčka), syrová rajčata ale můžu v množství velkém. Pak také nemusím čínu, jen v nouzi. Zajímavé téma, vzhledem k tomu, jak tristní úroveň stravování v ČR je... Ještě jen tak pro zajímavost, můžete uvést, co snídáte, kolikrát denně a jak často jíte - to dá docela dobrý obrázek :superTo je taky dobrý. Ještě jsem se chtěl zeptat. Jak se říká jiný kraj ,jiný mrav. V každém kraji se vaří vcelku jinak a scela jiné kombinace. Tak třeba u babičky ve Rtyni v Podkrkonoší,když přijedem,tak tam je třeba velmi známé jídlo řízek,h.knedlík a kyselé zelí(mnam). Když jsem toto povídal v Praze,tak hodně lidí na mě koukalo jak na blázna. Holt jiný kraj:papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion Odesláno 13. únor 2008 Sdílet Odesláno 13. únor 2008 Nezapomeňme na uzenýho lososa, mňam. Mám hlad z toho co čtu, du na oběd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.