mitch.mb Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 jojo mlada ma K700i bych se taky priklanel k tomu estli bys to nasel. bych ji to tam skusil dat... predem diky Citovat
OK406 Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: mitch.mb jojo mlada ma K700i bych se taky priklanel k tomu estli bys to nasel. bych ji to tam skusil dat... predem diky Syn má taky SE K700i a co na Nokii? Citovat
destiny Odesláno 7. únor 2008 Autor Odesláno 7. únor 2008 no, jak to tak čtu, tak to asi fakt musím najít. 2 OK406: Bohužel nokia má jiný systém a není to kompatibilní. Citovat
Hanys55 Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 já mám T630, takže bych to velice uvítal kdyby jsi to tu někam dal :papa Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Původně zaslal: destiny 2 Ferry: Skoro máš pravdu, dělal jsem témata pro Sony Ericssony a náhled je zde: Aha, dik za odpoved, skoda ze to neni pro Win Mobile moc pekne Citovat
destiny Odesláno 8. únor 2008 Autor Odesláno 8. únor 2008 Tak zatím jsem našel jen téma, které jsem si uděla pro Peugeot 307, které vypadá takto: ...a můžete si ho stáhnout tady Zkusím se ještě po těch obecných pro Peugeot club podívat. Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Destiny, děkujeme ti. :potlesk Bohužel jsem to do své k700i nedostal. Možná příčina: moje levé ruce. :DPokud se to někomu povedlo, dejte prosím vědět. Citovat
mitch.mb Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Tak sem to ted zkousel dostat do K700i a napsalo to ze soubor je poskozen a nelze pouzit :c( takze mame smolika jedine to nejak prevest pro K700i ale to by bylo asi dost pracne :c( skoda EDIT: Sem se chtel zeptat bylo by mozne vytvorit pripadne zverejnit zde ikonku pro p406 break (nejlepe cervenou) :c) ??? (takovou jako je v uvodu vlakna) predem moc diky [upravil dne 8.2.08 mitch.mb] Citovat
destiny Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Bohužel pánové, já na to nemám čas. Každopádně pokud by někdo uměl s Photoshopem, můžu mu poskytnout zdrojáky grafiky pro témata, která jsou tu zveřejněná a mám dokonce i freeware prográmek na vytvoření témat pro W810, což by mělo být kompatibilní s K710i. Takže pak by neměl být problém si to předělat a přizpůsobit vlastním potřebám. U mě je jediný problém a to je čas! Citovat
mitch.mb Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Jen se jeste zeptam ty pekny ikonky nazacatku si delal ty nebo je to odnekud jinud? hrozne se mi to libi Citovat
mitch.mb Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Takze diky Destiny ktery mi poslal zdrojaky pro vytvoreni schemat jsem si dovolil zkusit udelat verzi pro K700i Momentalne tu nemam telefon k odzkouseni bude az zitra takze nevyzkouseno. V pripade ze az to odzkousim najdu chybu tak ji opravenou nahraju znovu. Jinak v kazdym pripade link je zde: http://406.webiky.net/schemata/PeugeotClub_K700i.thm [upravil dne 11.2.08 mitch.mb] Citovat
Pata Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: mitch.mb Takze diky Destiny ktery mi poslal zdrojaky pro vytvoreni schemat jsem si dovolil zkusit udelat verzi pro K700i Momentalne tu nemam telefon k odzkouseni bude az zitra takze nevyzkouseno. V pripade ze az to odzkousim najdu chybu tak ji opravenou nahraju znovu. Jinak v kazdym pripade link je zde: http://406.webiky.net/schemata/PeugeotClub_K700i.thm [upravil dne 11.2.08 mitch.mb] parada, uz to mam v telefonku Citovat
mitch.mb Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 S slape to? nejsou tam nak viditelne spatny barvy ci neco nekde nechybi? Citovat
Stifler Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: mitch.mb S slape to? nejsou tam nak viditelne spatny barvy ci neco nekde nechybi? Nechtěl bys to taky předělat na K750i??? Citovat
mitch.mb Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 uvidime kdyz bude cas a ten program to bude umet :c) Citovat
mitch.mb Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 Takze dobra zprava je ze program k750tku umi takze schema bude jen je tam vic obrazovek takze to bude dyl trvat... Jinak ty schemata najdete tady http://www.peugeot-club.com/topic/27724-schemata-pro-sony-ericsson/ Ty co uz sem vytvoril a ty co este vytvorim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.