M.a.R.i Odesláno 3. únor 2008 Autor Odesláno 3. únor 2008 No, po aplikaci magicaru a dvou sad bezpečnostních šroubů se snad kola neztratí, ale všechno je možný... Až je budu mít,tak dám anketu co se stane dřív, jestli je ukradnou, či mi prdne guma nebo bouchnu ráfek apod. . Ja jsem vcelku mírumilovnej bezkonfliktní člověk, ale až nastane černo před očima... Citovat
Pata Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 no ja se Mari docela divim, ze sis ten alarm nekoupil uz drive... Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. únor 2008 Autor Odesláno 3. únor 2008 Tak ono je to zase investice jak blázen, s baterií, pohyblivým čidlem, náklonovým čidlem to vyjde na 6-7k + čas strávenej instalací. A nevím jak dlouho mi auto ještě vydrží,tak jsem pořád váhal Citovat
Pata Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: M.a.R.i Tak ono je to zase investice jak blázen, s baterií, pohyblivým čidlem, náklonovým čidlem to vyjde na 6-7k + čas strávenej instalací. A nevím jak dlouho mi auto ještě vydrží,tak jsem pořád váhal no ja se divim, ze zrovna ty resis penize :D:D btw alarm si muzes zase vytahnout a dat do noveho auta myslim, ze kdyz poscitas naklady za opravy, tak uz jsi minimalne na cene zakladniho alarmu Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. únor 2008 Autor Odesláno 3. únor 2008 ntj . Jak řeším peníze? Já chudý pracující student či studující pracant? Citovat
Pata Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: M.a.R.i ntj . Jak řeším peníze? Já chudý pracující student či studující pracant? no jak vidim ty investice :D:D ale v pohode, ja jsem to same jen to nedavam do auta Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: M.a.R.i ntj . Jak řeším peníze? Já chudý pracující student či studující pracant? no jak vidim ty investice :D:D ale v pohode, ja jsem to same jen to nedavam do auta Tak do čeho do bab že?????:D:D Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. únor 2008 Autor Odesláno 3. únor 2008 to Přema: to je ještě horší investice než auto JOKE Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: M.a.R.i to Přema: to je ještě horší investice než auto JOKE Jak říkaš.....nemít babu tak jezdím ve 4007 čce :D:D Citovat
Pata Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Pata Původně zaslal: M.a.R.i ntj . Jak řeším peníze? Já chudý pracující student či studující pracant? no jak vidim ty investice :D:D ale v pohode, ja jsem to same jen to nedavam do auta Tak do čeho do bab že?????:D:D jj, taky, momentalne ale neni do koho investovat (to je krasne slovo) Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Tak já tu veřejně přiznávám, že Helča mě finančně velice pomohla, když bylo potřeba vyplatit bráchu po smrti otce (tím jsme získali byt 4+1 na pražské Letné), chystanou rekonstrukci opět bude financovat ona (z prodeje domu po smrti její matky). Jinak pracuje v oboru, kde se pohybují zcela jiné finance než v oborech, kterými jsem se kdy zabýval já - zkrátka vím, že by to spousta chlapů nesnesla, ale já jsem rád, že Helča do společného rozpočtu nosí řádově víc, než já - a k tomu je ochotná to brát jako realitu a nijak zásadně to neřeší - prostě je to má úžasná manželka a suprová matka pro našeho Pavlíka, mám je oba moc rád (a nic z toho, co tu píšu - není kec) Citovat
MirasCC Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: Medvěd ...zkrátka vím, že by to spousta chlapů nesnesla, ale já jsem rád, že Helča do společného rozpočtu nosí řádově víc, než já... Já myslím že bych si rád zvyknul. Nemá mladší nezadanou sestru pracující ve stejným oboru Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. únor 2008 Autor Odesláno 3. únor 2008 to Medvěd: to s tou investicí byl vtip, i když někdy to je pravda... . A jak píšeš, myslím,že v dnešní době už to není žádný extrém,když drahá polovička vydělává více a myslím,že bych z toho taky žádnej mindrák neměl. Citovat
Pata Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 docela chapu Medvedova slova, prece jen jsme muzi a mame sve ego btw ja ty investice do zen myslel spis citove ... financne me zdimou konicky Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: Pata docela chapu Medvedova slova, prece jen jsme muzi a mame sve ego btw ja ty investice do zen myslel spis citove ... financne me zdimou konicky nechci rejpat Pataku ale ten Vánoční song je tak trochu ,no , co takhle nějakej Valentinovej song? No prostě Vánoce už jsou dávno za námi!!! Citovat
Pata Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata docela chapu Medvedova slova, prece jen jsme muzi a mame sve ego btw ja ty investice do zen myslel spis citove ... financne me zdimou konicky nechci rejpat Pataku ale ten Vánoční song je tak trochu ,no , co takhle nějakej Valentinovej song? No prostě Vánoce už jsou dávno za námi!!! davno by neco bylo, ale ... ICQ Citovat
oddie Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: M.a.R.i No, po aplikaci magicaru a dvou sad bezpečnostních šroubů se snad kola neztratí, ale všechno je možný... Až je budu mít,tak dám anketu co se stane dřív, jestli je ukradnou, či mi prdne guma nebo bouchnu ráfek apod. . Ja jsem vcelku mírumilovnej bezkonfliktní člověk, ale až nastane černo před očima... Jediné, čeho dosáhneš, budpou problémy pro tvoji osobu. Nic jiného. V lepším případě budeš pro srandu a někdo ti najust to auto poškodí pořádně, když vyběhneš a on uteče, v horším případě dostaneš flastr za ublížení na zdraví a budeš platit odškodné, a v nejhorším případě tě ve střetu někdo zraní, zmrzačí či dokonce zabije. Za tohle ti stojí nějaká pitomá plechovka??? Doporučuji nedělat si z plechovek modly, a věnovat tuto energii něčemu smysluplnějšímu - a pokud chceš dávat dohromady veterány, pořídit si garáž. Citovat
Marcel505 Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: M.a.R.i Kdybyste náhodou zaslechly na Nově či na Primě,že 21 letý mladík surově napadl skupinu náctiletých chlapců co se vraceli z diskotéky,tak víte o koh jde Tak to volej, přijedu se zbavit stresu! Parchanti, jednou se jim stane totéž... To na brigádě jsme měli takovou pěknou tyč za dveřma, manager říkal, že až přijde zas ten houmeles tak se mu ukáže... Citovat
Vvitty Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 souhlas s oddiem... jak uz jsem tu nekolikrat psal v debatach o kamerach na hlidani aut apod.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.