Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, po aplikaci magicaru a dvou sad bezpečnostních šroubů se snad kola neztratí, ale všechno je možný...

Až je budu mít,tak dám anketu co se stane dřív, jestli je ukradnou, či mi prdne guma nebo bouchnu ráfek apod. :D.

Ja jsem vcelku mírumilovnej bezkonfliktní člověk, ale až nastane černo před očima...

Odesláno

Tak ono je to zase investice jak blázen, s baterií, pohyblivým čidlem, náklonovým čidlem to vyjde na 6-7k + čas strávenej instalací. A nevím jak dlouho mi auto ještě vydrží,tak jsem pořád váhal

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Tak ono je to zase investice jak blázen, s baterií, pohyblivým čidlem, náklonovým čidlem to vyjde na 6-7k + čas strávenej instalací. A nevím jak dlouho mi auto ještě vydrží,tak jsem pořád váhal

no ja se divim, ze zrovna ty resis penize :roll:aut:D:D:D

btw alarm si muzes zase vytahnout a dat do noveho auta ;) myslim, ze kdyz poscitas naklady za opravy, tak uz jsi minimalne na cene zakladniho alarmu ;):D

Odesláno

ntj :D. Jak řeším peníze? Já chudý pracující student či studující pracant? :D

no jak vidim ty investice :myslim:mrk:D:D:D ale v pohode, ja jsem to same :D jen to nedavam do auta :D

Odesláno
Původně zaslal: Pata

no jak vidim ty investice :myslim:mrk:D:D:D ale v pohode, ja jsem to same :D jen to nedavam do auta :D

Tak do čeho do bab že?????:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Tak do čeho do bab že?????:D:D:D

jj, taky, momentalne ale neni do koho investovat (to je krasne slovo) :D

Odesláno

Tak já tu veřejně přiznávám, že Helča mě finančně velice pomohla, když bylo potřeba vyplatit bráchu po smrti otce (tím jsme získali byt 4+1 na pražské Letné), chystanou rekonstrukci opět bude financovat ona (z prodeje domu po smrti její matky). Jinak pracuje v oboru, kde se pohybují zcela jiné finance než v oborech, kterými jsem se kdy zabýval já -

zkrátka vím, že by to spousta chlapů nesnesla, ale já jsem rád, že Helča do společného rozpočtu nosí řádově víc, než já - a k tomu je ochotná to brát jako realitu a nijak zásadně to neřeší - prostě je to má úžasná manželka a suprová matka pro našeho Pavlíka, mám je oba moc rád (a nic z toho, co tu píšu - není kec)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

...zkrátka vím, že by to spousta chlapů nesnesla, ale já jsem rád, že Helča do společného rozpočtu nosí řádově víc, než já...

Já myslím že bych si rád zvyknul. Nemá mladší nezadanou sestru pracující ve stejným oboru :myslim:D

Odesláno

to Medvěd: to s tou investicí byl vtip, i když někdy to je pravda... :). A jak píšeš, myslím,že v dnešní době už to není žádný extrém,když drahá polovička vydělává více a myslím,že bych z toho taky žádnej mindrák neměl.

Odesláno

docela chapu Medvedova slova, prece jen jsme muzi a mame sve ego ;)

btw ja ty investice do zen myslel spis citove :roll ... financne me zdimou konicky :D

nechci rejpat Pataku ale ten Vánoční song je tak trochu ,no , co takhle nějakej Valentinovej song? No prostě Vánoce už jsou dávno za námi!!!:P:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

docela chapu Medvedova slova, prece jen jsme muzi a mame sve ego ;)

btw ja ty investice do zen myslel spis citove :roll ... financne me zdimou konicky :D

nechci rejpat Pataku ale ten Vánoční song je tak trochu ,no , co takhle nějakej Valentinovej song? No prostě Vánoce už jsou dávno za námi!!!:P:D

davno by neco bylo, ale ... ICQ :)

Odesláno

No, po aplikaci magicaru a dvou sad bezpečnostních šroubů se snad kola neztratí, ale všechno je možný...

Až je budu mít,tak dám anketu co se stane dřív, jestli je ukradnou, či mi prdne guma nebo bouchnu ráfek apod. :D.

Ja jsem vcelku mírumilovnej bezkonfliktní člověk, ale až nastane černo před očima...

Jediné, čeho dosáhneš, budpou problémy pro tvoji osobu. Nic jiného. V lepším případě budeš pro srandu a někdo ti najust to auto poškodí pořádně, když vyběhneš a on uteče, v horším případě dostaneš flastr za ublížení na zdraví a budeš platit odškodné, a v nejhorším případě tě ve střetu někdo zraní, zmrzačí či dokonce zabije. Za tohle ti stojí nějaká pitomá plechovka??? Doporučuji nedělat si z plechovek modly, a věnovat tuto energii něčemu smysluplnějšímu - a pokud chceš dávat dohromady veterány, pořídit si garáž.

Odesláno

Kdybyste náhodou zaslechly na Nově či na Primě,že 21 letý mladík surově napadl skupinu náctiletých chlapců co se vraceli z diskotéky,tak víte o koh jde :grr

Tak to volej, přijedu se zbavit stresu!

Parchanti, jednou se jim stane totéž...

To na brigádě jsme měli takovou pěknou tyč za dveřma, manager říkal, že až přijde zas ten houmeles tak se mu ukáže... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...