Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fusion:

1) chápu, že ženský v kanclu jsou blbý, skladníci líní a někde ani nejsou a šéf tě nutí jezdit jako hovado a ty vlastně jen plníš rozkazy a za nic nemůžeš. To oni. Protože tímto se zcela ospravedlníš ;)

A nesmím zapomenout na to otravné papírování.

2) S dodržováním vzdálenosti a pravidel máš pravdu, to ti neberu. proč se tak neděje jsi mi zatím nevysvětlil, ani jsi nevyvrátil moji domněnku viz výše.

3) Nechápu, co ti vadí na tom, že se ti někdo na zadku nákladáku rozmázne s Jarískem - teda kromě toho ztraceného času.

4) Zažádej si o moderátorství a můžeš to tady zamykat jak je libo (resp. jak uznáš za vhodné).:D

Odesláno
Původně zaslal: vix

........................

4) Zažádej si o moderátorství a můžeš to tady zamykat jak je libo (resp. jak uznáš za vhodné).:D

To ne, tak to nefunguje - moderátor je člen vedení klubu nebo osoba tímto vedením pověřená (v případě servisních vláken je to dokonce součást balíčku, za který servis klubu platí ročně nějaké korunky) - určitě to ale nefunguje tak, že si někdo vzpomene, pořádá a my z něj uděláme moderátora - to by pak mohli být moderátoři třeba všichni řádní členové a vznikl by tu neskutečný chaos.

Odesláno

Fusion:

1) chápu, že ženský v kanclu jsou blbý, skladníci líní a někde ani nejsou a šéf tě nutí jezdit jako hovado a ty vlastně jen plníš rozkazy a za nic nemůžeš. To oni. Protože tímto se zcela ospravedlníš ;)

A nesmím zapomenout na to otravné papírování.

Ne všude tomu tak je, dávám jako příklad různý výstrahy, se kterýma je potřeba počítat.

Já nikoho, ani sebe, neospravedlňuju. A nemluvím o sobě. Řízení náklaďáku není mým hlavním povoláním, je to součástí firmy takže občas je nutný abych vyjel. Šéfa nemám :)

2) S dodržováním vzdálenosti a pravidel máš pravdu, to ti neberu. proč se tak neděje jsi mi zatím nevysvětlil, ani jsi nevyvrátil moji domněnku viz výše.

Proč se tak neděje to nevím, já se to snažím dodržovat, za ostatní to vysvětlovat nebudu protože nevím jak to vysvětlit.

3) Nechápu, co ti vadí na tom, že se ti někdo na zadku nákladáku rozmázne s Jarískem - teda kromě toho ztraceného času.

Vadí mě to protože 1) on nedodržuje bezpečnou vzdálenost (a jsme zpátky na začátku) 2) když budu potřebovat couvat tak ho nevidím 3) ano, bude mě to stát hodně času

Rači néé, to by mě ani nebavilo. Jenom si myslím, že je zbytečný si přehazovat horkou bramboru a zabírat tak místo ve vlákně.

Odesláno

A ještě k tomu, že se tu ve spoustě témat plynně přechází ke zcela jiným tématům, než jaká jsou názvem vlákna - to je holt součástí komunikace mezi lidmi:

A se zeptá na to,

B mu odpoví ale něco přidá,

C už zareaguje na to přidané, ale v počátku související s dotazem A,

D reaguje na C

E reaguje na B

a ve finále se všichni dobře baví (je jedno, jestli u piva v hospodě nebo na internetu - hlavně že je to pro většinu zábava) A ošetřit moderátorsky aby se v rozhovoru lidí drželo vždy jedno téma??? Tak to nevím jak, třeba Kurt jako SUPERADMIN něco vyšpekuluje - ale přiznám se, že mě to tady zas jako taková džungle nepřijde.

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

to macik.83

Tady stojí samotný E 4 500,- ale když ho děláš zároveň s C,tak stojí jen 1 500,-

Takže C 11 500 plus E 1 500...

Na co knížku?!?! Na netu na stránkách ministerstva dopravy najdeš všechno... www.mdcr.cz :super

S tema prachama je to peknej nesoumer, ja to pocital a vyje to dohromady kolem 25.000,- Bo, kolik tam u vas vyjde rychlokurz:cool: Knizka se myslim ze hodi, nesedim furt u internetu a knizku si moho furt brat s sebou. JSem si vcera nalistoval prevodovku a zase rychle jsem to zavrel:D

Odesláno

Knižka je na houby jestli potřebuješ mame zpracované otazky do techniky v rozumné míře bych ti je mohl poslat nebo i komu koliv kdo by je chtěl.Testy cvič na netu techniku ti pošlu ale hlavně se soustřeď na jízdu tam se muže stat cokoliv.Mužeš 30 hodin jezdit na vybornou a u zkouškyti vyletí slepka na kole a je to v čudu jak teď kamošovi.....

Odesláno

Ja se tim donedavna zivil,ale pristup "podnikatelu" me nasral,tak mam od jezdeni pauzu. Projel jsem 23 zemi Evropy a kdyz se divas tak vidis hodne zajimavyho. Je to ,ale vylozene o case, dost casto cekas na nakladce atd. Takze to chce klid. A poradnou kabinu,ta je na stroji to nejdulezitejsi, protoze v ni jses i 14dni.

Snaz se udelat ridicak i profesak do 1.4. ,protoze ty hovada planujou,ze nas budou ucit jezdit,ale za drahej peniz.:grr

to najizdeni na zadek - tomu se rika "rozjet ho",vetsina ridicu prida a nakladak ma usetrenou horkou chvilku s predjizdenim,protoze to nejede vic jak 90-omezovac. Tak trochu premejslejte a mate klid. Jo a ma to 40t.

Odesláno

Na řidičák bylo potřeba potvrzení od doktora na to, aby jsi mohl začít kurz v autoškole.

Mazec začíná být od 1.4.2008 - Profesní osvětčení. Doteťka ho nepotřebuješ např. na Avie, teda do 6 500 kg. Od tohoto datumu bude vyřadováno pro vozidla nad 3 500 kg. Kdo ho má, ať si ho do tohodle datumu nechá prodloužit nebo nechá udělat, protože 1.4.2008 vstoupí do platnosti tento zákon který byl přijat a pro absolovování profesního osvětčení bude třeba mít školení v rozsahu až 280 hod, což je více jak měsíc (!!!!! ) a náklady hradí školený (ze svého) a náklady se budou pohybovat v rozmezí 40 000 - 60 000 kč. Toto profesní osvětčení nebude dělat každá autoškola, ale akreditované autoškoly- pár v republice.

My přijde, že vlastní řidičák na náklaďák už má hodnotu kartičky do knihovny .... nemáš profesní, tak průser. Postih je tuším ve správním řízení do 100 000 kč a zákaz řízení až na jeden rok.

Stejně tak když parkuješ s autem na ulici, které nemá pojištění a STK - postih je do 100 000 kč a zákaz řízení na rok. Takže pokud někdo z vašich známých má parkovat starýho favorita na ulici, hned nechat zešrotovat, nebo přemístit na soukromý pozemek. V zákoně to podražilo, stejně jako když nebude svítit levé přední nebo zadní světlo, prasklé přední sklo, pneumatiky - sjeté. Všechno je to v taxe pokuta do 50 000 kč a zákaz řízení v rozsahu 1-6 měsiců...

Odesláno

Fusion: Je to v případě že se řidič práskne sám ... "Já vím že mi světlo nesvítí už 2 den, ale to je jenom žárovka. Hned to vyměním" - todle policajtovi stačí aby to dal okamžitě do správního řízení, pozor, nesmí ti dát blokovou pokutu, to je pak z jeho strany protiprávní jednání, ale lidi to často berou automaticky. Když víš, tak na každý postih existuje metoda jak se z toho dostat ven, buť načisto, nebo za zcela ninimální částku.

Hroznýho majzla při vedení 1. řízení. Pozdější argumenty nebudou brány v potaz a za neuvedení třeba osoby která užila tvoje auto k jízdě a spáchala přestupek (parkování, rychlá jízda atd.) můžeš nafasovat pokutu 100 000 kč. Ze zákony vyplývá že je to tvoje povinnost, znát údaje osoby které svoje auto půjčuješ. Takže uvedení do protokolu "Nevím" může stát až zmiňovanou sumu a borec tady z okolí už nafasoval za svoje nením 80 tyček !!! (ujel policajtům na motorce, měly jenom fotku zezadu.

Pokud víš co říct, tak stačí opravdu jedna holá věta a případ je tím uzavřen ... (ale obecně je rozumnější se nechat zastupovat znalcem a advokátem na dopravní právo, protože hodně případů vykazuje procesní chyby a dá se uhrát a ani neotevřou policajti složku...a i za blbost jsou tu postihy v řádu 50 - 100 000 / dokonce za některé drobnosti jsou v zákoně až 5 000 000/ a zákaz třeba na rok a to se oplatí zvážit, než si to po**at svojí nevědomostí). Strašně se to v taxás spřísnilo.

Odesláno

Dobře, sem povinnej znát totožnost toho, kdo jezdí v mým autě. Mou povinností ale není udávat rodinnýho příslušníka nebo osobu blízkou.

Pokud vím tak "osoba blízká" je v novele, která ještě neprošla a pokud by prošla bude platit až od 1.1.09.

Je někde na netu znění toho, co má vejít v platnost 1.4.08? Vím jenom o těch profíkplackách.

Odesláno

Je dobré že jinde ve světě žadne ''profesní průkazi'' nepotřebují a ani neví co to je...

Sem na náš narod hrdý vždy najdem skulinku ze ktere se dá vydolovat zlatý důl:(

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Knižka je na houby jestli potřebuješ mame zpracované otazky do techniky v rozumné míře bych ti je mohl poslat nebo i komu koliv kdo by je chtěl.Testy cvič na netu techniku ti pošlu ale hlavně se soustřeď na jízdu tam se muže stat cokoliv.Mužeš 30 hodin jezdit na vybornou a u zkouškyti vyletí slepka na kole a je to v čudu jak teď kamošovi.....

Je to bych byl rad:papa

Odesláno

Presne tak, pripravit se nic neda. Testy te donuti k extremu, oni podle toho zjistujou jak zvladas stresove situace a jak se u nich umis soustredit. Uprostred psani jednoho ukolu ti zaveli STOP a musis plnit dalsi. Nemas sanci se k nemu potom vratit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...