Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě se tam pozastavím nad jednou větou - dotyčný píše toto (cituji) : "Tváří se, že se z flašky nenapije, ale ču*áka do huby vezme"

Toto je dementní výlev totálního ubožáka. Něco takového dokáže napsat jen naprosto vypatlané hovado, a to je ještě slabé slovo, horší výraz pro to nemám. Kvůli podobně de*ilním kecům podobných hovad má pak spousta holek mindráky a psychické problémy v sexu - paradoxně ne ty v článku popisované - protože jim podobní debílci dávají na odiv, jak jde o něco nečistého a ponižujícího. A přitom je orální sex (oboustranně) velmi inspirativní a prospěšná věc, často důležitější a hodnotnější než soulož samotná.

Z tohoto ohledu tedy podotýkám, že já sám mnohem raději poskytnu partnerce orální uspokojení, než bych se napil z flašky, a to říkám s plným vědomím a svědomím. Prostě pivo si raději naleju do sklenice, protože mi tak víc chutná, a s orálním sexem nemám sebemenší problém. A úplně stejně pohlížím i na ženy - ženská pijící pivo z flašky na mě působí spíše vulgárně, kdežto poskytnutí orálního uspokojení beru jako naprosto přirozenou věc.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

A přitom je orální sex (oboustranně) velmi inspirativní a prospěšná věc, často důležitější a hodnotnější než soulož samotná.

Z tohoto ohledu tedy podotýkám, že já sám mnohem raději poskytnu partnerce orální uspokojení, než bych se napil z flašky, a to říkám s plným vědomím a svědomím. Prostě pivo si raději naleju do sklenice, protože mi tak víc chutná, a s orálním sexem nemám sebemenší problém. A úplně stejně pohlížím i na ženy - ženská pijící pivo z flašky na mě působí spíše vulgárně, kdežto poskytnutí orálního uspokojení beru jako naprosto přirozenou věc.

:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Ještě já - sice to nebude tak zajímavý postřeh jako má Oddie, ale: Papírové kapesníčky se už cca 15 let nebělí chlorem, ale kyslíkem. Pokud jde o změkčování papíru, tak marně tápu, jak autor přišel na to, že by s tím mohl mít chlor kdykoli cokoli společného :-)

"Jestli-že" se píše "Jestliže". Stejně tak "nemohli by jste" je příšernost, namísto "nemohli byste".

A Permoníkovi (kdo to neví, je to náš klubový Permoník-she) musím oponovat v tom, že sice autor článku svůj názor má, ale že má co říci, s tím opravdu souhlasit nemohu. A to to na Permoníkovu výzvu probírám opravdu poctivě :D Blbové nás seroucí jdou bohužel napříč pohlavími, vzděláními, povoláními... Takže 10% pravdivého z tohoto článku u starého Garfielda skutečně nestačí na to, aby ho uznal za článek hoden zbla pozornosti. :papa

[upravil dne 20/1/08 Garfield]

Odesláno

mno, u mě neprošel už první odstavec - má tam hodně divokou interpunkci.

A když poté napsal "by jste" místo byste - byl jasný :)

jak píše oddie:: kompilát - mmch, D-FENS z principu zmrdicím říká čůzy ;)

Odesláno

A Permoníkovi (kdo to neví, je to náš klubový Permoník-she) musím oponovat v tom, že sice autor článku svůj názor má, ale že má co říci, s tím opravdu souhlasit nemohu.

Ja ale nemela na mysli autora clanku. Bylo to mireno na jiste reakce v tomto tematu. Proto tam bylo:xvul

Nesnasim hlavne, kdyz nekdo svuj vlastni nazor vubec nema a pokud nahodou ma a lisi se od ostatnich, tak ho ze strachu radeji neprezentuje. Hlavni je byt v pohode:roker

Odesláno

Já jsem čtení přerušil někde ........................ ani nevím kde, ale hodně brzo. Mám rád, když pisatel umí vyjádřit myšlenku bez zbytečného plýtvání vulgaritami (možná i to je jeden z důvodů, proč se mi zde líbí), a tenhle kousek článku, který jsem byl ochotný přečíst, mi prostě opravdu nic nedal

Odesláno

vixi, cuzy sou jen dve, maj cislo a obe jsou odsud :)

ad clanek, moc sem jich tam neprecetla, presto mam pocit, ze sem tohle uz videla-ze by podobnost? :) a jak rika garfieldek, blba najdes vsude :) at ma prsa nebo ne, na hlave vlasy nebo(v jakekoli barve) a tak.... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...