Marlin Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 mno ja souhlasim s Oddiem, prijde mi to takove hodnes trosku vice slabsi. Ale zae pravda ze zmineny clovek ma v necem pravdu, ale jak se to vezme. Citovat
oddie Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 Ještě se tam pozastavím nad jednou větou - dotyčný píše toto (cituji) : "Tváří se, že se z flašky nenapije, ale ču*áka do huby vezme" Toto je dementní výlev totálního ubožáka. Něco takového dokáže napsat jen naprosto vypatlané hovado, a to je ještě slabé slovo, horší výraz pro to nemám. Kvůli podobně de*ilním kecům podobných hovad má pak spousta holek mindráky a psychické problémy v sexu - paradoxně ne ty v článku popisované - protože jim podobní debílci dávají na odiv, jak jde o něco nečistého a ponižujícího. A přitom je orální sex (oboustranně) velmi inspirativní a prospěšná věc, často důležitější a hodnotnější než soulož samotná. Z tohoto ohledu tedy podotýkám, že já sám mnohem raději poskytnu partnerce orální uspokojení, než bych se napil z flašky, a to říkám s plným vědomím a svědomím. Prostě pivo si raději naleju do sklenice, protože mi tak víc chutná, a s orálním sexem nemám sebemenší problém. A úplně stejně pohlížím i na ženy - ženská pijící pivo z flašky na mě působí spíše vulgárně, kdežto poskytnutí orálního uspokojení beru jako naprosto přirozenou věc. Citovat
MatrixChose Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 Původně zaslal: oddie A přitom je orální sex (oboustranně) velmi inspirativní a prospěšná věc, často důležitější a hodnotnější než soulož samotná. Z tohoto ohledu tedy podotýkám, že já sám mnohem raději poskytnu partnerce orální uspokojení, než bych se napil z flašky, a to říkám s plným vědomím a svědomím. Prostě pivo si raději naleju do sklenice, protože mi tak víc chutná, a s orálním sexem nemám sebemenší problém. A úplně stejně pohlížím i na ženy - ženská pijící pivo z flašky na mě působí spíše vulgárně, kdežto poskytnutí orálního uspokojení beru jako naprosto přirozenou věc. :potlesk:potlesk Citovat
Pata Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 oddie: plne souhlasim i s timto prispevkem Citovat
permonik7 Odesláno 19. leden 2008 Autor Odesláno 19. leden 2008 :xvulMam rada lidi, kteri maji co rict a maji svuj nazor. Preberte si to jak chcete:aut Citovat
Garfield Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 Ještě já - sice to nebude tak zajímavý postřeh jako má Oddie, ale: Papírové kapesníčky se už cca 15 let nebělí chlorem, ale kyslíkem. Pokud jde o změkčování papíru, tak marně tápu, jak autor přišel na to, že by s tím mohl mít chlor kdykoli cokoli společného :-) "Jestli-že" se píše "Jestliže". Stejně tak "nemohli by jste" je příšernost, namísto "nemohli byste". A Permoníkovi (kdo to neví, je to náš klubový Permoník-she) musím oponovat v tom, že sice autor článku svůj názor má, ale že má co říci, s tím opravdu souhlasit nemohu. A to to na Permoníkovu výzvu probírám opravdu poctivě Blbové nás seroucí jdou bohužel napříč pohlavími, vzděláními, povoláními... Takže 10% pravdivého z tohoto článku u starého Garfielda skutečně nestačí na to, aby ho uznal za článek hoden zbla pozornosti. [upravil dne 20/1/08 Garfield] Citovat
vix Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 mno, u mě neprošel už první odstavec - má tam hodně divokou interpunkci. A když poté napsal "by jste" místo byste - byl jasný jak píše oddie:: kompilát - mmch, D-FENS z principu zmrdicím říká čůzy Citovat
permonik7 Odesláno 20. leden 2008 Autor Odesláno 20. leden 2008 A Permoníkovi (kdo to neví, je to náš klubový Permoník-she) musím oponovat v tom, že sice autor článku svůj názor má, ale že má co říci, s tím opravdu souhlasit nemohu. Ja ale nemela na mysli autora clanku. Bylo to mireno na jiste reakce v tomto tematu. Proto tam bylo:xvul Nesnasim hlavne, kdyz nekdo svuj vlastni nazor vubec nema a pokud nahodou ma a lisi se od ostatnich, tak ho ze strachu radeji neprezentuje. Hlavni je byt v pohode:roker Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Já jsem čtení přerušil někde ........................ ani nevím kde, ale hodně brzo. Mám rád, když pisatel umí vyjádřit myšlenku bez zbytečného plýtvání vulgaritami (možná i to je jeden z důvodů, proč se mi zde líbí), a tenhle kousek článku, který jsem byl ochotný přečíst, mi prostě opravdu nic nedal Citovat
aka Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 vixi, cuzy sou jen dve, maj cislo a obe jsou odsud ad clanek, moc sem jich tam neprecetla, presto mam pocit, ze sem tohle uz videla-ze by podobnost? a jak rika garfieldek, blba najdes vsude at ma prsa nebo ne, na hlave vlasy nebo(v jakekoli barve) a tak.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.