Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neměl by někdo z 406-kařů navíc tažný oko (šroubovací). Případně radu jaká je reálná (znamená normální) cenovka. Díkec.

Pro Admina: pokud to patří do bazaru prosím o přesunutí.

Odesláno
Původně zaslal: tomino

Neměl by někdo z 406-kařů navíc tažný oko (šroubovací). Případně radu jaká je reálná (znamená normální) cenovka. Díkec.

v origo peu cca 500 ,-

Odesláno

Ale když budeš hledat, tak se to zde před lety řešilo. Jestli si vzpomínám, byl tam návod, jak ho vyrobit. 500,-- se mi zdá být hodně. Teď jsem se ptal na oko rodičům na Focuse a Fordi ho prodávají tak do 200,--

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

A nebo si jej udělat

No mě to tažný "oko" u mý 306 upadlo při odtahu do servisu - kterou jsem nezavinil /musel jsem použit odtahovku/ - když jsem se později na to díval - byla to naprosto amaterská svářečská práce snad mechanika bývalého majitele / učebnicovej lepeňák/.

Ten obrázek není špatnej, u mě by to ale nešlo použít - moje nový oko je uděláno ze 14ky kulatiny a vyčnívá před nárazník a proto jsem tam musel navařit i dvě vzpěry za stejnýno materiálu - kvůli pevnosti na ohyb.

Odesláno
Původně zaslal: tomino

skus u Machyla, aj tak sa mu tam budu len povalovat po regaloch:

+421 0907 074 888

Odesláno

jestli ho chceš,tak je tvoje já tam mám tažný a v kastli šroubení na oko strhaný ( ne mojí vinou ) to už bylo,tak pokud máš o něj zájem,tak mi napiš....

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Burisek

jestli ho chceš,tak je tvoje já tam mám tažný a v kastli šroubení na oko strhaný ( ne mojí vinou ) to už bylo,tak pokud máš o něj zájem,tak mi napiš....

to máš i vepředu stržený??

Odesláno

Původně zaslal: Burisek

to máš i vepředu stržený??

jj :grr bohužel , ten trouba co jsem to od něj koupil to někde táhl a strhnul to jak ve předu tak vzadu !!

Odesláno

A nebo si jej udělat

A co pevnostní moment na tah???tažná oka jsou z legované oceli s malým množstvím uhlíku..stejně jako šrouby do kol..aby si pak necukl a oko na ,,šroubovici" neuletělo!

Guest servisman
Odesláno

mám orginál tak mi je to jedno,ale jen pro pobavení viděl jsem orginál oko které ulítlo a počkodilo přední okno.Takže ani orginálu nemůžeš věřit.Jen jsem dodal obr jak by šlo udělat.Pokud vezmu jak někteří auto táhnou na tažném taky to není pro to dělaný :super

Guest servisman
Odesláno

ono není problém taky ten závit protáhnout závitníkem a namazat.Je to pak dost k nasrání když potřebujete odtah a nejde to tam

Odesláno

mám orginál tak mi je to jedno,ale jen pro pobavení viděl jsem orginál oko které ulítlo a počkodilo přední okno.Takže ani orginálu nemůžeš věřit.Jen jsem dodal obr jak by šlo udělat.Pokud vezmu jak někteří auto táhnou na tažném taky to není pro to dělaný :super

jasne ulitnout muze kazdy, ale to vyfoceny obzvlaste:D

Odesláno

Pozor: originál oko má takové osazení.

Já osobně jsem si zničil závit v přední trubce, protože jsem se ho pokoušel udělat samodomo. Vyřešil jsem pak koupí origo a protáhnutím závitu :-)

Ona závitová tyč je poměrně měká, takže se ráda ohýbá. Když jí zakalíš, tak ti zase ulítne no :D

Prostě nejsem kovář no:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...