Guest minimaxa Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Prosím o pomoc, neválí se někomu v garáži jedno přebytečné šroubovací tažné oko, co se šroubuje ve předu na 406 pokud se to auto má odtáhnout? [upravil dne 1.9.05 minimaxa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 A co vrakáče??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr X Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Jooo, tak to bych taky potreboval ... sroubuje se i dozadu. V zime mi chybelo, kdyz jsem zapadl. Nakonec jsem musel lano pridelat za napravu a modlil se, aby neco neprasklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Vrakáče? no zkusím to, ale pochybuju. To se spíš hází do sběru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr X Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Původně zaslal: minimaxa Vrakáče? no zkusím to, ale pochybuju. To se spíš hází do sběru To by ses divil, jsou schopny za to oko chtit i petikilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Původně zaslal: Petr X Původně zaslal: minimaxa Vrakáče? no zkusím to, ale pochybuju. To se spíš hází do sběru To by ses divil, jsou schopny za to oko chtit i petikilo. Jsi se trefil přesně. Chtěli po mě za něj na vraku pětibábu. Tak jsem jen poděkoval. Nový stojí asi taky tak nějak. Nakonec jsem ho dostal od Davida 106s16 jako přídavek k zadnímu platu s roletkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr X Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 :-) Jojo, ja ten sroub do tedka taky nemam, protoze se mi do toho nechce tolik investovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Šroub M12 a oko navařit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: P607Olda Šroub M12 a oko navařit. Nevim, nevim, ale není tam jemný závit???? [upravil dne 6/9/05 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Komisar: No hele, jak to vlastne ma vypadat na 406? Dostal jsem k autu oko, které tam ale zaboha nemůžu strčit:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Udělal jsem si z šroubu M12 jakoby závitník - zabrousil jsem tam tři takový zářezy - a opatrně jsem to gola klíčem protáhl - přitom střídavě vystříkával proudem vody. Bylo tam moc svinstva, ten můj origo šroub tam šel jen na tři závity:(. Nakonec až to bylo čisté tak jsem tam dovnitř napatlal vazelínu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 komisar: No mělo by být, copak já vím? Auto jsem koupil s ním, ale nenatlačím ho tam ani na pikozlomek závitu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Tady je obrázek oka origo 607: závit má průměr 12 (přesně 11,5), stoupání 1,75 mm, tedy 4 závity = 7 mm Délka závitu 27 mm, pak 4 mm bez závitu. Skutečně tam pasuje normální šroub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 P607Olda: Nejak takhle podobne vypada ten muj Komisar: Dopredu jsem ho nezkousel, vlitnu na to zitra a dam vedet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 ... akoby ich jedna mater mala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Tak oko mám to samý, takže to bude chtít vyříznout ten závit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Já to oko našel dnes v garáži (když se uklízí, to se najde věcí) a taky ho tam nemůžu našroubovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Tak dopředu ho dám, pokročil jsem v tom, že nevím, jak je na tom závit, ale nemůžu tam strčit to oko kvůli rozšířené části za závitem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Tak ja uz zas muzu vesele tahat ostatni auta Kdyz uz vsechno selhalo, pomuze ti kladivo - to si pamatuj... V tomhle pripade to fakt zabralo:D Akorat mi to trvalo skoro dve hodiny, protoze jsem na to mel fakt jenom olej, oko a kladivo... napred jsem se probouchal k zavitu a pak jsem kladivem pomalicku otacel okem v zavitu... vzdy po trech ranach kladivem oko ven, ocistit, proplachnout otvor a zas znova... Ale oko uz okuje, tak jsem to mazl veeeelkou vrstvou vazeliny a doufam, ze uz bude cajk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts