subin Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Koupíš jí na Kladně v jak bejvala v Rozdělově mototechna,jestli si dobře vzpomínám tak autodíly Michalec se to jmenuje,nebo možná na Štepánce pod Baumaxem Citovat
vix Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Ferry, Matrix: Pak ta cena je docela vysoká, ne ? Myryn: právě že u nás ve kvelbu mají spousty takovejchhle věcí " za korunu" - a většinou poměrně kvalitních. Protože, když nesežu kroužek pod výpušťák, tak asi kde příště koupím ten zatracenej olej ? Na druhou stranu musím uznat, že ceny těchhletěch drobotin mají "veskrze smluvní" Kdyby něco, je to fajn kvelb. Citovat
MatrixChose Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: vix Ferry, Matrix: Pak ta cena je docela vysoká, ne ? To urcite je, ale nebyva to tak u tehlech "drobotin"? Kup metr trubky a narez si to na kseft a uvidis jak vydelas :aut Citovat
vix Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 mno, já že mám ten s gumičkou a elipsovitej (jak psal myryn) za 8,- Kč ... To, že v hypermaketech recyklují maso do obědů ještě neznamená, že v hobbymarketech řežou neprodejné trubky na těsnění do Peugeotů ! Citovat
MatrixChose Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: vix mno, já že mám ten s gumičkou a elipsovitej (jak psal myryn) za 8,- Kč ... To, že v hypermaketech recyklují maso do obědů ještě neznamená, že v hobbymarketech řežou neprodejné trubky na těsnění do Peugeotů ! :D Hele nevim, ale radicku bych za to do ohne nedal. At tak jako tak, nikdo s tim stejne nic neudela Citovat
Ferry Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: vix Ferry, Matrix: Pak ta cena je docela vysoká, ne ? Myryn: právě že u nás ve kvelbu mají spousty takovejchhle věcí " za korunu" - a většinou poměrně kvalitních. Protože, když nesežu kroužek pod výpušťák, tak asi kde příště koupím ten zatracenej olej ? Na druhou stranu musím uznat, že ceny těchhletěch drobotin mají "veskrze smluvní" Kdyby něco, je to fajn kvelb. no olej koupis v eshopu ne ? 4Kc se ti zda moc? jinak to tesneni neni samozrejme narezana trubka, ale je to vyrazeny z medenyho plechu, ono shanet medenou trubku se silou steny 3mm a rezat ji na 1.5mm kolecka, to bych nedelal ani za 100Kc za kus Citovat
Vopičí Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Peto670 Je tam 4-hran a da sa na to pouzit klucka z dverí. Ja som si musel............ Ta klika z dveří je perfektní, nemusí se nic řezat a kupovat, prostě stará klika a je hotovo. Osobně mám jednu takovou spešl v garáži.:D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: Peto670 Je tam 4-hran a da sa na to pouzit klucka z dverí. Ja som si musel............ Ta klika z dveří je perfektní, nemusí se nic řezat a kupovat, prostě stará klika a je hotovo. Osobně mám jednu takovou spešl v garáži.:D:D to jsem jednou zlusil a otočil jsem ji o 180% a nepovolil:D Citovat
vix Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 sarkomi: protože jsi neměl pevnostní ( anebo dostatečně starou) ... nebylo na ni vyraženo - "Made in CHINA ?" Citovat
Guest servisman Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 stará klika hliníková co byla na chatě.Klika vydržela ale čtyřhran ne otočil se.Pak jsem koupil golu nástavec malinko ubrousil a tou jsem to taky sotva povolil.Nějakej kretén to dotáhl jak pra.. [upravil dne 7/1/08 sarkomi] Citovat
vix Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 máš používat "jemnější" nářadí - kupříkladu hasák Citovat
Vopičí Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: sarkomi Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: Peto670 Je tam 4-hran a da sa na to pouzit klucka z dverí. Ja som si musel............ Ta klika z dveří je perfektní, nemusí se nic řezat a kupovat, prostě stará klika a je hotovo. Osobně mám jednu takovou spešl v garáži.:D:D to jsem jednou zlusil a otočil jsem ji o 180% a nepovolil:D Že ty jsi tam strkal tu kliku, ktará má kus železa (obdélníkovej průřez) na jedný části a ten zbytek je na druhý čísti a když se do sebe ty 2 části kliky zasunou, tak vznikte čtvercovej průřez toho železa. Musíš si sehnat tu pravou kliku:D:D:D která má železo jenom na jedný části a na tý druhý není nic:aut:aut:D:D:D Vážně: Tak nevím jestli to mohlo být tou klikou nebo byl divný ten šroub.:papa:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 ne byl to čtyřhran z jednoho kusu.ale jak říkám byl dorvaný že jsem to málem nepovolil ani golou.Nyní jde lehce bez problémů tou klikou Citovat
Guest M-A-X Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 taky na 309 pouzivam kliku vod dveri a spolehlive to funguje Citovat
klumir Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 měl jsem origo golu,ale praskla.tak jsem obrousil starý poctivý imbus-ze šestihranu na čtvereček(byla to nouzovka)ale osvědčil se a mám ho dodnes.... :-) Citovat
myryn Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: M-A-X taky na 309 pouzivam kliku vod dveri a spolehlive to funguje Asi máš hroznou sílu v pravý ruce ??? :super Citovat
Guest M-A-X Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 To je mozny. A nebo to prede mnou nikdo nedotahoval pomalu az na strzeni zavitu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.