Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupíš jí na Kladně v jak bejvala v Rozdělově mototechna,jestli si dobře vzpomínám tak autodíly Michalec se to jmenuje,nebo možná na Štepánce pod Baumaxem

Odesláno

Ferry, Matrix: Pak ta cena je docela vysoká, ne ? ;)

Myryn: právě že u nás ve kvelbu mají spousty takovejchhle věcí " za korunu" - a většinou poměrně kvalitních.

Protože, když nesežu kroužek pod výpušťák, tak asi kde příště koupím ten zatracenej olej ?

Na druhou stranu musím uznat, že ceny těchhletěch drobotin mají "veskrze smluvní"

Kdyby něco, je to fajn kvelb.

Odesláno
Původně zaslal: vix

To urcite je, ale nebyva to tak u tehlech "drobotin"? Kup metr trubky a narez si to na kseft a uvidis jak vydelas ;):D:aut

Odesláno

mno, já že mám ten s gumičkou a elipsovitej (jak psal myryn) za 8,- Kč ...

To, že v hypermaketech recyklují maso do obědů ještě neznamená, že v hobbymarketech řežou neprodejné trubky na těsnění do Peugeotů ! :D

Odesláno

mno, já že mám ten s gumičkou a elipsovitej (jak psal myryn) za 8,- Kč ...

To, že v hypermaketech recyklují maso do obědů ještě neznamená, že v hobbymarketech řežou neprodejné trubky na těsnění do Peugeotů ! :D

:D:D Hele nevim, ale radicku bych za to do ohne nedal. At tak jako tak, nikdo s tim stejne nic neudela ;)

Odesláno

Myryn: právě že u nás ve kvelbu mají spousty takovejchhle věcí " za korunu" - a většinou poměrně kvalitních.

Protože, když nesežu kroužek pod výpušťák, tak asi kde příště koupím ten zatracenej olej ?

Na druhou stranu musím uznat, že ceny těchhletěch drobotin mají "veskrze smluvní"

Kdyby něco, je to fajn kvelb.

no olej koupis v eshopu ne ;) ? 4Kc se ti zda moc?

jinak to tesneni neni samozrejme narezana trubka, ale je to vyrazeny z medenyho plechu, ono shanet medenou trubku se silou steny 3mm a rezat ji na 1.5mm kolecka, to bych nedelal ani za 100Kc za kus :)

Odesláno
Původně zaslal: Peto670

Je tam 4-hran a da sa na to pouzit klucka z dverí. Ja som si musel............

Ta klika z dveří je perfektní, nemusí se nic řezat a kupovat, prostě stará klika a je hotovo. Osobně mám jednu takovou spešl v garáži.:D:D:D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Ta klika z dveří je perfektní, nemusí se nic řezat a kupovat, prostě stará klika a je hotovo. Osobně mám jednu takovou spešl v garáži.:D:D:D

to jsem jednou zlusil a otočil jsem ji o 180% a nepovolil:D

Guest servisman
Odesláno

stará klika hliníková co byla na chatě.Klika vydržela ale čtyřhran ne otočil se.Pak jsem koupil golu nástavec malinko ubrousil a tou jsem to taky sotva povolil.Nějakej kretén to dotáhl jak pra..

[upravil dne 7/1/08 sarkomi]

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Původně zaslal: Vopičí

to jsem jednou zlusil a otočil jsem ji o 180% a nepovolil:D

Že ty jsi tam strkal tu kliku, ktará má kus železa (obdélníkovej průřez) na jedný části a ten zbytek je na druhý čísti a když se do sebe ty 2 části kliky zasunou, tak vznikte čtvercovej průřez toho železa.

Musíš si sehnat tu pravou kliku:D:D:D která má železo jenom na jedný části a na tý druhý není nic:aut:aut:D:D:D

Vážně: Tak nevím jestli to mohlo být tou klikou nebo byl divný ten šroub.:D:papa:papa

Guest servisman
Odesláno

ne byl to čtyřhran z jednoho kusu.ale jak říkám byl dorvaný že jsem to málem nepovolil ani golou.Nyní jde lehce bez problémů tou klikou

Odesláno

To je mozny. A nebo to prede mnou nikdo nedotahoval pomalu az na strzeni zavitu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...