Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zato delfin, ten si hovi, do Benatek ryby honi, tak malo staci prirode, aby byla v pohode. 

Odesláno

Psal mi kámoš z Moravy, prý v Praze víme všecko, jestli je trestné do hlavy, praštit malé dečko.. Že prý loni v Bretani, ňáký pošuk zmatený, praštil delfínem tchyni a nebyl potrestaný... tak mu říkám ty blbečku, usekli by ti ručičku.... 😂

Odesláno

huhu vse nejlepsi, radsi si dej maslo na musli :D , delfina nech volne plavit, budem hezky spolu slavit :D 

Odesláno (upraveno)

Mušli měl jsem včera, i bez másla byla skvělá, na delfína chuť já měl když tu o něm kdosi pěl. Dneska dám si rýži mam ji plno vspíži, uvařím ji do měkka............

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Pro jednoho člověka? Spočítal jsi správně zrna? Váha stejná, míra jiná. K delfínovi spíše nudle, říkal mi to Polreich tudle.

Odesláno

Ale to se pleteš kámo, nebude to také drámo. On jim totiž tenkrát říkal, že nějakou vdovu píchal. Ti co se pak topili - beztak jenom honili.

Odesláno

Myslíš že měli ochablé ruce? A proto se topili...? A to je blbost přece... Dyť rukávky a nosili...!

Odesláno

v prdeli je vsechno vukol, musim delat s detma ukol. Vubec me to nevzrusuje, jak tu poter vzteky vyje, ze nemuze poter ven, neni to jen blbej sen........

Odesláno

Vystrč potěr na dvoreček, zamkni dveře na zámeček, tam ať potěr vyje jak drak ze své sluje.

Až děti vymrznou ti tak výti přestanou ti, potom klidu užiješ si a panáka naleješ si................

Odesláno

Moje práce je, dávat naděje.. Jestli příjdeš o papíry, díky mě dostaneš jiný... 😀 jen se každým večerem, budeš učit s potěrem.. Otázek v testu moc není, ale je to o učení... ;) Jízdy potom zvládneš hravě, dyť máš přeci mozek v hlavě... 😂

A věta "neber úplatků", může ti bejt u zadku... 😂😂😂

Odesláno

Dej si taky panáka a nedělej tu bubáka... 😅 na to máme jiný borce ze státního dvorce...

A vůbec - jak je v Náchodě..........

.......

Odesláno

V náchodě nás korona netíží,
vína je totiž zatím dost - ve spíži.

Ale až víno dojde,
.......................................... - to už nevím, to bude konec příběhu :P

Odesláno

Měl si dokončit větu a pokračovat rýmem, na slovo Náchodě......

Jestě, že nevelíš světu a nejsi mým týmem, jsem tak na svobodě... 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...