Guest servisman Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Tak se domluv s Kurtem udělej si registraci na hl.stránce a on ti pak řekne co a jak.Jinak ti nemohu poradit. Citovat
Kurt Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 subin: než budeš dělat nějakou registraci na hlavní stránce, napiš: kurt@peugeot-club.com Citovat
Pegoo Odesláno 30. prosinec 2007 Autor Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Pegoo Koukněte přijít Všichni chodí na chat si pokecat! Citovat
Pegoo Odesláno 30. prosinec 2007 Autor Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata to uz se tapetuje i tady? jsme na chatu :D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Rada pro Pegoo a spol. - prostě pro Ty, co by chtěli probudit chat P - C k životu. Bylo - nebylo, před několika lety měl podobný problém jako Vy člen P - C ID 1394 (John). Lámal si hlavu, zkoušel podobně jako Vy různými výkřiky do tmy probudit chatuchtivé obecenstvo - a moc se mu to nedařilo. Až ho napadla zajímavá myšlenka - určil si přesný čas, kdy denodenně bylo možné najít ho na chatu A TENTO ČAS I SVĚDOMITĚ DODRŽOVAL!!! (tuším že to byla 20 hodina všedního dne) - po nějaké době začal sklízet ovoce a povedlo se mu i docílit ustanovení rekordu chatu (kolik lidí to bylo by mohl zjistit Admin Kurt - nebo si snad i John vzpomene). Každopádně (a to platí třeba i pro organizaci minisrazů) v pravidelnosti je síla a pokud chceš, aby to fungovalo - tak to chce jistou dávku trpělivosti Citovat
Fakir Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Ale dneska se celkem daří, bylo nás tam tuším i sedm. Citovat
Medvěd Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Fakir Ale dneska se celkem daří, bylo nás tam tuším i sedm. O.K - dobrá práce, ale ten rekord byl tuším 22, což je cca 3x víc. Nechtěl jsem nic hanět - naopak jsem rád, že se tu někdo snaží vzkřísit klubový chat z posmrtné agónie, jen jsem chtěl poradit, jak být úspěšnější. Citovat
Fakir Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Což o tom žádná, myšlenka je to vcelku logická. Mohl by se tu zavést pravidelný každodenní chatovací kroužek. Citovat
Marlin Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 jj, to je nejaky ten rok zpet, co byl rekord a urco tady v historii fora k tomu bude neco vic. Citovat
Medvěd Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Tak omluvička, pardůnek - podle faktických důkazů účastníků chatu bylo v době rekordu maximálně 14, viz. Citovat
Medvěd Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Já tam nejsem , ale občas jsem tam také zašel - nicméně protože nepatřím k rychloťukajícím datlařům raději si s Vámi všemi pokecám někde na srázku (i když se všemi ....... to je při neustále se zvyšující účasti na srazech taky téměř sci-fi) POZOR NA JOHNOVU REZERVOVANOU MODROU BARVIČKU - POKUD CHCETE, ABY JOHN MEZI VÁS OBČAS ZAVÍTAL, NESMÍTE MODROU POUŽÍVAT - jinak ho naštvete a už nikdy nepřijde (A TOHO, KDO MODROU V DOBĚ PŘISTIŽENÍ PSAL, STIHNE VELICE NEPŘÍJEMNÝ JOHNEM VYMYŠLENÝ TREST) Citovat
Fakir Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd POZOR NA JOHNOVU REZERVOVANOU MODROU BARVIČKU - POKUD CHCETE, ABY JOHN MEZI VÁS OBČAS ZAVÍTAL, NESMÍTE MODROU POUŽÍVAT - jinak ho naštvete a už nikdy nepřijde (A TOHO, KDO MODROU V DOBĚ PŘISTIŽENÍ PSAL, STIHNE VELICE NEPŘÍJEMNÝ JOHNEM VYMYŠLENÝ TREST) Díky za upozornění. Ku příležitosti příštího lognutí do chatu si tu modrou změním. Citovat
Medvěd Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Marlin jo a fialova je ma Já myslel, že to byla spíš "LŮŽOVOUČTÁ" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.