Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chat,chat aneb příjdeš pokecat

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Tak se domluv s Kurtem udělej si registraci na hl.stránce a on ti pak řekne co a jak.Jinak ti nemohu poradit.

Odesláno

Rada pro Pegoo a spol. - prostě pro Ty, co by chtěli probudit chat P - C k životu.

Bylo - nebylo, před několika lety měl podobný problém jako Vy člen P - C ID 1394 (John). Lámal si hlavu, zkoušel podobně jako Vy různými výkřiky do tmy probudit chatuchtivé obecenstvo - a moc se mu to nedařilo. Až ho napadla zajímavá myšlenka - určil si přesný čas, kdy denodenně bylo možné najít ho na chatu A TENTO ČAS I SVĚDOMITĚ DODRŽOVAL!!! (tuším že to byla 20 hodina všedního dne) - po nějaké době začal sklízet ovoce a povedlo se mu i docílit ustanovení rekordu chatu (kolik lidí to bylo by mohl zjistit Admin Kurt - nebo si snad i John vzpomene).

Každopádně (a to platí třeba i pro organizaci minisrazů) v pravidelnosti je síla a pokud chceš, aby to fungovalo - tak to chce jistou dávku trpělivosti

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Ale dneska se celkem daří, bylo nás tam tuším i sedm. :)

O.K - dobrá práce, ale ten rekord byl tuším 22, což je cca 3x víc. Nechtěl jsem nic hanět - naopak jsem rád, že se tu někdo snaží vzkřísit klubový chat z posmrtné agónie, jen jsem chtěl poradit, jak být úspěšnější.

Odesláno

Já tam nejsem , ale občas jsem tam také zašel - nicméně protože nepatřím k rychloťukajícím datlařům raději si s Vámi všemi pokecám někde na srázku (i když se všemi ....... to je při neustále se zvyšující účasti na srazech taky téměř sci-fi)

POZOR NA JOHNOVU REZERVOVANOU MODROU BARVIČKU - POKUD CHCETE, ABY JOHN MEZI VÁS OBČAS ZAVÍTAL, NESMÍTE MODROU POUŽÍVAT - jinak ho naštvete a už nikdy nepřijde (A TOHO, KDO MODROU V DOBĚ PŘISTIŽENÍ PSAL, STIHNE VELICE NEPŘÍJEMNÝ JOHNEM VYMYŠLENÝ TREST)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

POZOR NA JOHNOVU REZERVOVANOU MODROU BARVIČKU - POKUD CHCETE, ABY JOHN MEZI VÁS OBČAS ZAVÍTAL, NESMÍTE MODROU POUŽÍVAT - jinak ho naštvete a už nikdy nepřijde (A TOHO, KDO MODROU V DOBĚ PŘISTIŽENÍ PSAL, STIHNE VELICE NEPŘÍJEMNÝ JOHNEM VYMYŠLENÝ TREST)

Díky za upozornění. :) Ku příležitosti příštího lognutí do chatu si tu modrou změním. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...