MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Stifler Nechci rejpat, ale podle tý tvý fotky to vypadá, že když je takhle ručka zatažená, tak ji ani nemůžeš odjistit, protože se ti tam nevejde ruka, pokud si ji teda neumíš nějak zkroutit. Když se podívám na tu ručku, kde je ta drážka, která jakoby označuje místo, který zabere ruka ovládající páku, tak nevim nevim.....Asi bych při zatahování ručky kopal do tý opěrky, nebo bych ji rovnou utrhnul... Klidne rejpej. sam to obcas delam. Takhle to treba vypada blbe, ale problem v tom neni a to ji zatahuju celkem dostkrat za den a operky se skoro nedotknu. Jinak se da prosroubovat i dal, jak kdo chce Citovat
Stifler Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: MatrixChose Klidne rejpej. sam to obcas delam. Takhle to treba vypada blbe, ale problem v tom neni a to ji zatahuju celkem dostkrat za den a operky se skoro nedotknu. Jinak se da prosroubovat i dal, jak kdo chce Škoda, chtěl jsem vyvolat válku a nedostanu ani obyčejnou facku. Je možný, že to je jen tim úhlem pohledu fotografa, ale když je to nastavitelný, tak věřim, že s tim problém nemáš. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2007 Autor Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr .... a to ze teda mam trosku vetsi ruce .... a delsi prsty :D:D hej to sem nepsal ty smradku, pockej ,vim kde bydlis!!! zase mi doneses budiky z favorita? už je nemam , ale mam tu su vodni pumpu , chceš? Citovat
Pata Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr .... a to ze teda mam trosku vetsi ruce .... a delsi prsty :D:D hej to sem nepsal ty smradku, pockej ,vim kde bydlis!!! zase mi doneses budiky z favorita? už je nemam , ale mam tu su vodni pumpu , chceš? radeji rumpal na studnu Citovat
Péťa Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Tuhle opěrku mám v novém modelu a je OK.... Citovat
Guest Voloda58 Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Tak to byl hezký Ježíšek, já jsem žádný tunink nedostal. Budu muset koupit sám. Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2007 Odesláno 29. prosinec 2007 Jde to i do NEW modelu? 2600 není až tak špatná price Citovat
Marcel505 Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Jde to i do NEW modelu? 2600 není až tak špatná price Nevyšla by "živá" loketní opěrka levněji? Citovat
Honza z Nera Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 a já ji včera viděl docela naživo a dokonce vlastní voči heč, heč :D:D Citovat
Péťa Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Jde to i do NEW modelu? 2600 není až tak špatná price Se stav podívat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.