Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

btw drobet bych se bal toho co s tim autem dotycny provadel, 170 na trojku motor nedela uplne nejlip, a ze to prodava po mesici, ma k tomu originalni papiry?

vzdyt to znas, papir snese vsechno.. i ta dvojka do 90ti se mi nezda..:roll

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

btw drobet bych se bal toho co s tim autem dotycny provadel, 170 na trojku motor nedela uplne nejlip, a ze to prodava po mesici, ma k tomu originalni papiry?

vzdyt to znas, papir snese vsechno.. i ta dvojka do 90ti se mi nezda..:roll

2ku dám do kila i já :mrk ale pšššt jinak auto šetřím a jezdím šetrně ... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

2ku dám do kila i já :mrk ale pšššt jinak auto šetřím a jezdím šetrně ... ;)

prave.. Vvitty tam mel tenkrat myslim 110 a nebyl jeste omezovac takze je to blbost..:aut

Odesláno

no to ja nevim, ja se tam ve meste bojim dvojku zaradit, abych neprisel o body :D

ale tech 170 na trojku se mi moc nezda, asi si budu muset nekdy spocitat kolik to bude na trojku tocit pri 7250rpm.

Odesláno

no ja jsem panovi psal, par dotazu na upresneni a hlavne jestli tu cenu mysli vazne... zatim neodpovedel...

To se ani nedivim...Přece si to nejdřív musí vyzkoušet (ty dotazy na upřesnění) - třeba kolik mu to jede na dvojku a trojku, musí dojet na brzdu změřit množství kobylek pod kapotou a další věci. A ty jako odborník na GTička jsi mu určitě nepokládal žádný jednoduchý otázky, že? ;):papa

Odesláno

Je to asi jak psal Beďa, neni to tak dlouho co tady byl k mání fakt epesní kousek z těhle aut co jezdí v čechách a já bych řekl že cena byla dokonce 180tis :)

Odesláno

no ja jsem panovi psal, par dotazu na upresneni a hlavne jestli tu cenu mysli vazne... zatim neodpovedel...

já mu taky psal tohle:no tak 306tka GTi nemá 180 koní ale 163.a dá se sehnat kolem 130 tis. on mi odpověděl:shanejte, hodne stesti.přitom sem mu nepsal,že bych něco scháněl.čekal sem nějakou odpověď a on vyblil tohle.to bude nějakej bambus,kterej je rád že pozná co to je za auto.
Odesláno
Původně zaslal: Medion

já mu taky psal tohle:no tak 306tka GTi nemá 180 koní ale 163.a dá se sehnat kolem 130 tis. on mi odpověděl:shanejte, hodne stesti.přitom sem mu nepsal,že bych něco scháněl.čekal sem nějakou odpověď a on vyblil tohle.to bude nějakej bambus,kterej je rád že pozná co to je za auto.

Tomu se vůbec nedivim...Bude to asi nějakej amatér, co ani neví, v čem jezdí... :)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Medion

Tomu se vůbec nedivim...Bude to asi nějakej amatér, co ani neví, v čem jezdí... :)

Ja si spis myslim, ze on to vi velmi dobre, ale nejakyho takovyho bambuse hleda, co dostal v 19 prachy z pojistky a nebo odjinud a koupi prvni co vidi. A kdyz uvidi "kolik to ma" a ze jich je jen par a kolik to jede a tak, tak nebude vahat. A vime, ze tech blbcu co kupuji takhle narychlo neni malo.

Odesláno

presne, spoliha na to ze to uvidi nejakej zavodnik kterej bude videt jen ty magicky cisla 180PS a 170 na 3ku a nebude mit zrovna hluboko do kapsy.. jestli to proda za 200k tak je asi zacnu sam vozit na kseft za 120-130 dotahnout a za 200 prodat hezkejch 70k..;):D

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

jenze takovych bambusu tolik neni, vetsina takovych si totiz kupuje vylitany plecky do kila...

To si jenom myslis. Bohuzel jich znam celkem dost.

to ja taky, ale nemaji po kapsach dve kila :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Neblázni, takovej dárek Helče dát nemůžu - by se v tom chuděra určitě zabila a Pavlík by byl polosirotek -

TO BYS CHTĚL???

Nechtel ;) Ale ve spravnych rukou je takove auto bezpecnejsi nez neco pomalyho .. napr. kvalitni brzdy.. dostatecny vykon v pripade krizovych situaci ap. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...