Medvěd Odesláno 17. prosinec 2007 Odesláno 17. prosinec 2007 Neblázni, takovej dárek Helče dát nemůžu - by se v tom chuděra určitě zabila a Pavlík by byl polosirotek - TO BYS CHTĚL??? Citovat
Vopičí Odesláno 17. prosinec 2007 Odesláno 17. prosinec 2007 Tak to já toho svýho veteránka můžu rovnou prodat za meloun:D:D:D:D:D Asi si myslí co nemá, ale on vážně nic tak extra nemá Citovat
Béďa Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty btw drobet bych se bal toho co s tim autem dotycny provadel, 170 na trojku motor nedela uplne nejlip, a ze to prodava po mesici, ma k tomu originalni papiry? vzdyt to znas, papir snese vsechno.. i ta dvojka do 90ti se mi nezda.. Citovat
Neon Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Vvitty btw drobet bych se bal toho co s tim autem dotycny provadel, 170 na trojku motor nedela uplne nejlip, a ze to prodava po mesici, ma k tomu originalni papiry? vzdyt to znas, papir snese vsechno.. i ta dvojka do 90ti se mi nezda.. 2ku dám do kila i já ale pšššt jinak auto šetřím a jezdím šetrně ... Citovat
Béďa Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Neon 2ku dám do kila i já ale pšššt jinak auto šetřím a jezdím šetrně ... prave.. Vvitty tam mel tenkrat myslim 110 a nebyl jeste omezovac takze je to blbost.. Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 no to ja nevim, ja se tam ve meste bojim dvojku zaradit, abych neprisel o body ale tech 170 na trojku se mi moc nezda, asi si budu muset nekdy spocitat kolik to bude na trojku tocit pri 7250rpm. Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 no ja jsem panovi psal, par dotazu na upresneni a hlavne jestli tu cenu mysli vazne... zatim neodpovedel... Citovat
Stifler Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty no ja jsem panovi psal, par dotazu na upresneni a hlavne jestli tu cenu mysli vazne... zatim neodpovedel... To se ani nedivim...Přece si to nejdřív musí vyzkoušet (ty dotazy na upřesnění) - třeba kolik mu to jede na dvojku a trojku, musí dojet na brzdu změřit množství kobylek pod kapotou a další věci. A ty jako odborník na GTička jsi mu určitě nepokládal žádný jednoduchý otázky, že? Citovat
BOSSCZ Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Je to asi jak psal Beďa, neni to tak dlouho co tady byl k mání fakt epesní kousek z těhle aut co jezdí v čechách a já bych řekl že cena byla dokonce 180tis Citovat
Medion Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty no ja jsem panovi psal, par dotazu na upresneni a hlavne jestli tu cenu mysli vazne... zatim neodpovedel... já mu taky psal tohle:no tak 306tka GTi nemá 180 koní ale 163.a dá se sehnat kolem 130 tis. on mi odpověděl:shanejte, hodne stesti.přitom sem mu nepsal,že bych něco scháněl.čekal sem nějakou odpověď a on vyblil tohle.to bude nějakej bambus,kterej je rád že pozná co to je za auto. Citovat
Stifler Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Vvitty no ja jsem panovi psal, par dotazu na upresneni a hlavne jestli tu cenu mysli vazne... zatim neodpovedel... já mu taky psal tohle:no tak 306tka GTi nemá 180 koní ale 163.a dá se sehnat kolem 130 tis. on mi odpověděl:shanejte, hodne stesti.přitom sem mu nepsal,že bych něco scháněl.čekal sem nějakou odpověď a on vyblil tohle.to bude nějakej bambus,kterej je rád že pozná co to je za auto. Tomu se vůbec nedivim...Bude to asi nějakej amatér, co ani neví, v čem jezdí... Citovat
MatrixChose Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Vvitty no ja jsem panovi psal, par dotazu na upresneni a hlavne jestli tu cenu mysli vazne... zatim neodpovedel... já mu taky psal tohle:no tak 306tka GTi nemá 180 koní ale 163.a dá se sehnat kolem 130 tis. on mi odpověděl:shanejte, hodne stesti.přitom sem mu nepsal,že bych něco scháněl.čekal sem nějakou odpověď a on vyblil tohle.to bude nějakej bambus,kterej je rád že pozná co to je za auto. Tomu se vůbec nedivim...Bude to asi nějakej amatér, co ani neví, v čem jezdí... Ja si spis myslim, ze on to vi velmi dobre, ale nejakyho takovyho bambuse hleda, co dostal v 19 prachy z pojistky a nebo odjinud a koupi prvni co vidi. A kdyz uvidi "kolik to ma" a ze jich je jen par a kolik to jede a tak, tak nebude vahat. A vime, ze tech blbcu co kupuji takhle narychlo neni malo. Citovat
Béďa Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 presne, spoliha na to ze to uvidi nejakej zavodnik kterej bude videt jen ty magicky cisla 180PS a 170 na 3ku a nebude mit zrovna hluboko do kapsy.. jestli to proda za 200k tak je asi zacnu sam vozit na kseft za 120-130 dotahnout a za 200 prodat hezkejch 70k.. Citovat
jozefsv Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 asi mu napisem ze to vymenim za coupe a doplatim mu tych 50.ked ich je tak malo a je to taka super kara:D Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 jenze takovych bambusu tolik neni, vetsina takovych si totiz kupuje vylitany plecky do kila... Citovat
MatrixChose Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty jenze takovych bambusu tolik neni, vetsina takovych si totiz kupuje vylitany plecky do kila... To si jenom myslis. Bohuzel jich znam celkem dost. Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Vvitty jenze takovych bambusu tolik neni, vetsina takovych si totiz kupuje vylitany plecky do kila... To si jenom myslis. Bohuzel jich znam celkem dost. to ja taky, ale nemaji po kapsach dve kila Citovat
MatrixChose Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty to ja taky, ale nemaji po kapsach dve kila Tak po kapsach ne, ale tamhle se proda barak, tamhle uverecek nebo jak jsem psal sporeni od rodicu.. atd. Citovat
AKCZ Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Neblázni, takovej dárek Helče dát nemůžu - by se v tom chuděra určitě zabila a Pavlík by byl polosirotek - TO BYS CHTĚL??? Nechtel Ale ve spravnych rukou je takove auto bezpecnejsi nez neco pomalyho .. napr. kvalitni brzdy.. dostatecny vykon v pripade krizovych situaci ap. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.