Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Navrhoval bych udělat sraz Peugeot Clubu v Letovicích a myslím, že najít tam ty sráče by neměl být problém. Pak by stačilo vzít je do lesa, svlíct do naha, ostrým nožem nařezat kůži na zádech a pověsit je za ní na nejbližší strom. Přeřezat achylovky a nechat je tam, aby se o ně zvířátka postarala. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

To jsou lidi bez mozku, pár jich bohužel mezi námi žije:(:(

Parta kreténů

Všimnul jsem jak to někdo stihnul přezout ze speedline na plecháče

mezi 2. a 3 filmem

Odesláno

Jo, jo tady nyní snad nejde ani o to že to byl Peugeot, ale podle mě jsou tací jedinci prostě nemocný. To už ani nemůžou být bezmozkové, protože ten by to nevymyslel, lebo nemá čím. Tihle měli v palici nasráno a žerou hovna. Sory za výrazy

Odesláno

no, koukám že sockám se dostalo něco pod ruce a tak se ukázali...zauřily i synka...

v prvním díle sem mu přál aby se mu ten šutr odraženej od skla potkal s hlavou a v dalších dílech sem jen čekal kdy je konečně trefí ta činka, ale měli nějak moc štěstí...:myslim

prostě jednoduchý lidi, co jinýho od nich čekat že?

Odesláno

dvíhať si adrenalín kvôli takým c0c0tom nemá zmysel, preto som to ani celé nedopozeral. verím v spravodlivosť osudu... takže ak sa tí zmrdi jedného pekného dňa za jazdy zoznámia s kamiónom, prípadne nejakým zdravým urasteným stromom, čaká ich presne to isté. to video však už na net nebude mať kto zavesiť...

Odesláno

Co byste pořád lámali ruce a nadávali do kokotů?

Pokud to auto je jeho tak ať si to třeba hodí ze skály nebo podpálí, pro mě za mě.

Pár krát sem jezdil s autama destruction derby v lomu. - jé to sem neměl říkat! Teď mě všichni virtuálně zmlátí a polámou ruce!

:roll

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Co byste pořád lámali ruce a nadávali do kokotů?

Pokud to auto je jeho tak ať si to třeba hodí ze skály nebo podpálí, pro mě za mě.

Pár krát sem jezdil s autama destruction derby v lomu. - jé to sem neměl říkat! Teď mě všichni virtuálně zmlátí a polámou ruce!

:roll

no taky mám takových destrukcion pár za sebou :myslim:D

Odesláno

Jen doufám,že to auto patřilo jim,když ho tak devastujou. Přesně jako v druhém videu se mi taky někdo proběhl po střeše a odnesla to haupna. Ale už podle vzhledu se nejedná o žádné intelektuály :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...