Gargamell Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Jak tu někdo říkal, v denšním provozu je to běžná záležitost. Nikdo není dokonalý a stačí vteřinka nepozornosti a je to. Sám se divím, že se mi ještě něco takového nepovedlo. Kdo jezdí ten se tomu asi nevyhne... Tak hlavu vzhůru a hodně štěstí. Citovat
MJSytic Odesláno 30. listopad 2007 Autor Odesláno 30. listopad 2007 ja som daval na stary model 98 novy predok....oba blatniky.kapota svetla, naraznik maska, svetla stena,chladice...a vyslo ma to menej ako keby som mal kupovat tak iste pod ruku veci na stary model....bo ich je malo...robil som to v roku 2005...niekde by som mal mat aj foto, tak kuknem a hodim to sem Musím s tebou souhlasit. Je to 14dní a zatím se s tím moc nepohnulo. Sehnat díly na starý model za rozumnou cenu je docela těžký Mechanik mi říkal, že na novej by to bylo o něco lepší ... No ještě počkám a uvidím - jsem pořád ujišťován, že nevyčerpal všechny kontakty, co má... Každopádně, pokud do konce roku nebudou díly k mání, tak půjdu do toho novýho vzhledu - aspoň budu mít už čirou optiku:aut P.S. Pokud to foto najdeš, tak určo sem s ním:super [upravil dne 30.11.07 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 30. listopad 2007 Autor Odesláno 30. listopad 2007 Tak už mám údajně všechno ... Včerejší "zátah" byl úspěšný Zítra se dozvím podrobnosti a hlavně ceny, ale už je to koupený, tak snad to bylo za rozumný peníze:roll Citovat
vix Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 mohu se zeptat ? Co je to za tu spirálu "pod chladičem" ? Citovat
Ferry Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: vix mohu se zeptat ? Co je to za tu spirálu "pod chladičem" ? chladic oleje posilovace rizeni Citovat
vix Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 aha tahle věc v 205 končí jen v prostoru, tady to už dotahli do konce díky Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2007 Autor Odesláno 19. prosinec 2007 Tak autí, už začíná mít finální podobu ... Trošku "prasácky" nastříkal voka za světlama atd:grr (prej to ale z toho plastu půjde v poho dolů, tak jsem zvědav) Jinak to vypadá celkem slušně a myslím, že až se z toho sundá ta vrstva prachu a špíny, tak z ní bude zase krasavice:) Jinak dávám dohrommady i seznam dílů, co se vše muselo koupit a dám to sem, aby bylo vidět, co všechno bylo v čudu po poměrně "lehké" DN Citovat
Béďa Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 hmm tak ten motor ti strikat fakt nemusel, prasak.. jinak az to umejes tak myslim ze pohoda.. Citovat
John Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Podle fotek to vypadá hezky udělaný.... :super jinak ten motor.. co se dá dělat.. to se sundá ředidlem... Jinak doufám,že zase bude dlouho sloužit a bude vpohodě. Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2007 Autor Odesláno 19. prosinec 2007 JJ, je to šulin. Sem se ptal hned, proč to něčím nezakryl ... On, že se to prej umeje. Že se to na ten plast nechytí a na tom ostatním to taky držet nebue díky tý vrstvě prachu... Já už jen kroutím hlavou a samozřejmně platím:( Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2007 Autor Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: John Podle fotek to vypadá hezky udělaný.... :super jinak ten motor.. co se dá dělat.. to se sundá ředidlem... Jinak doufám,že zase bude dlouho sloužit a bude vpohodě. Taky doufám, teď mi holka vydrží do důchodu... [upravil dne 19.12.07 MJSytic] Citovat
Driver Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: John Podle fotek to vypadá hezky udělaný.... :super jinak ten motor.. co se dá dělat.. to se sundá ředidlem... Jinak doufám,že zase bude dlouho sloužit a bude vpohodě. Taky doufám, teď mi holka vydrží do důchodu... [upravil dne 19.12.07 MJSytic] To by jsi musel jít do hóóódně předčasnýho důchodu Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2007 Autor Odesláno 19. prosinec 2007 To by jsi musel jít do hóóódně předčasnýho důchodu Kdpepak! Až se budou 406 prodávat za 30tis (takže cca do 5ti let) Tak jí odvezu na chalupu a tam jí nechám 30let odpočívat. Pak jí pořeším a bude z ní krásnej veteránek :D:D Citovat
Kdo Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 No sláva, už to bere podobu. Asi je pro něj pohodlnější pak půl auta mýt ředidlem, než přes to před stříkáním přehodit třeba kus novin. Taky systém. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 přesně tak mohl tam něco dáti a měl bys po starostech,třeba to je jen prach že to jen ofoukneš a bude to.Už vidím jak se těšíš na svojí projíždku. Citovat
MJSytic Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Takže, zde je seznam dílů, co se musely pořídit jiné – nové: 1x kapota, 2x př. světlo, 1x motorek světel, 1x komplet sahara, 1x př. maska se znakem, 1x komplet přední nárazník(včetně záslepek mlhovek a lišt), 1x př. výztuha, 2x oko na př.světla (nové), 1x př. „čuba“, 1x chladič (nový) 2x napínač pásů (pyropás) No a k tomu LAK + reaktivace ŘJ pytlů + vymazání chyb z ŘJ auta + geometrie + práce (a jen příroda ví, co mě ještě čeká ) Takže až se rozhodnu příště bourat, tak mi to někdo prosím rozmluvte… Jo?! Díky Citovat
marisw Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic Takže, zde je seznam dílů, co se musely pořídit jiné – nové: 1x kapota, 2x př. světlo, 1x motorek světel, 1x komplet sahara, 1x př. maska se znakem, 1x komplet přední nárazník(včetně záslepek mlhovek a lišt), 1x př. výztuha, 2x oko na př.světla (nové), 1x př. „čuba“, 1x chladič (nový) 2x napínač pásů (pyropás) No a k tomu LAK + reaktivace ŘJ pytlů + vymazání chyb z ŘJ auta + geometrie + práce (a jen příroda ví, co mě ještě čeká ) Takže až se rozhodnu příště bourat, tak mi to někdo prosím rozmluvte… Jo?! Díky daj aj ceny po com si to kupil, pre lepsii prehlad Citovat
MJSytic Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Nedám. Protože bych byl pak na*ranej, jak by mi sem každej psal: "Tohle bych moch sehnat levnějc... Tohle taky... " A to fakt nemám za potřebí. Sorry (možná časem, až se s tím trošku smířím ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.